525

преди 15 години

moje,dryg pat

524

преди 15 години

Може,да не е от ламарина!

523

eli

преди 15 години

napisan akt ne moje da se skasa,pi6ete palni glyposti i po-naivnite vi vqrvat

522

Бивш учител

преди 15 години

Моите колеги, които Вие охранявахте, имаха същите искания, даже и по-основателни от Вашите.Даниел Вълчев, наречен Дани Боцкавия ги реши по следния начин:Оптимизация(Съкращение) на персонала и училищата и делегирани бюджети ,разпределяни пряко от директорите в зависимост от това учителите дали си слагат наколенки редовно пред него.Смятам, че ще е справедливо и Вашия министър да отмери със същия аршин-Съкращения и оптимизация, и повече пари за тези с наколенките...За справка-учителка с висше образование,инженер по електротехника, с над 20 години стаж в момента поради "оптимизацията "е на половин нормантив и получава чисто 220 лева(двеста и двадесет лева).Млада и надеждна учителка, изместила няколко други колеги по незнайни причини и с 1-2 години стаж получава чисто 400 лева.Това е .Другия път, като охранявате правителството от народната любов, замислете се...Много от Вас са млади и не помнят че в парламента едно време се пееше "Къде си вярна ти любов народна...".Изберете отрано следнващия път на коя страна ще бъдете.Защото и на вас ще ви свърши "седянката", и по примера на учителите най-кадърните от Вас отвратени ще напуснат системата, и ще разберат че не само на държавна ясла се яде добре.Жалкото е, че както и при учителите, ще останат тогава на работа само тези, от които нищо не става в професията, или тези пред пенсия, защото биха били напълно безпомощни като малко пеленаче във вълчия живот на пазарната икономика....Все пак, желая Ви успех пушенето, имам и приятели полицай ,които не са забравили от къде са тръгнали.

521

balgarin

преди 15 години

neka podkrepim politsaite! da otidem i nie s tiax....ako ste e dobro,to ste e za vsi4ki! iavno e do6al momenta!

520

do 516

преди 15 години

abe buhal,ako ne si zapoznat 6te ti kajq-ne pi6at aktove samo KAT-da priemem 4e tam 6te mine nomerati /v koeto mn se smnqvam/,pri drygite aktove prosto zabravi.kato ti haknat edin akt po ZBDS ot 300 lv i se nasira6

519

преди 15 години

"имат два варианта - или късат акта........."Да не би случайно тези аткове да са преснемани на ксерокс и полицая да го къса ей така, нали му се водят на бе, ***.

518

преди 15 години

Мислиш ли че прави разлика между ауан и наказателно постановление и кое пред кого се обжалва.А ако адвокат му е дал такъв съвет сигурно го е преценил че е куха лейка и му е прибрал паричките дето може би мама му му ги е дала да си купи бонбонки и боза.

517

преди 15 години

Наказателното постановление го издава началника на РУ на МВР възоснова на АУАН, съставен от пътния полицай. Досега не съм чул някой колега да ходи с талона си за медицинско изследване в съда.

516

Сигoтyри Haкypа

преди 15 години

@513: Възраженията в акта не са за пред началника ти, а за пред съда. За корупция си прав - никой няма да ти обърне внимание, защото не можеш да го докажеш. Но ако пише "подозрение за употреба на алкохол или упойващи вещества" си длъжен да дадеш кръв за изследване. По същия начин, по който и шофьор, отказал проба с дрегер е длъжен да даде кръв, иначе се смята за употребил. И ако отида с такъв акт в съда, а ти нямаш медицинско изследване, че не си употребил, мога да те съдя по закона за отговорност на държавния служител.@514: Ти май си някое уплашено ченге :))) Този текст ми го е съставял адвокат, при това такъв, който на час взема повече, отколкото ти на месец :) Пише "ПОДОЗИРАМ", т.е. не могат да те обвиянт в умишлено уронване на авторитета. А ако се намерят *** и упорити ченгета, които да дадат кръв и пробата да е отрицателна, винаги можеш да се измъкнеш в съда с оправдание като: "смееха се, докато ми съставят акта", "говореха заваляно" и "единият залитна като върви към колата ми" - твърдения, които не могат да бъдат опровергани без видеозапис. А ако има и втори човек в колата ти, готов да потвърди показанията ти, положението е бетон :)

515

edin ot mnogoto

преди 15 години

щом си го прочел това е добребях убеден, че не си женен защото такива като тебе *** живеят сами и умират в мизерия също това показва с каква ориентация си (ХОМОСЕКСУАЛИСТ)благодаря за вниманието!!!!!!!

514

потърпевш

преди 15 години

не говори глупости на хората от това печелят само куките(за уронване престижа и авторитета на длъжностно лице- прочети НПК)мой приятел го направи едно към едно, в момента го съдят за 2000лв. и както се очертава, вероятно ще олекне доста.Недей да мислиш, че куките са толкова прости.......

513

преди 15 години

Сигoтyри Haкypа, знаеш ли колко подобни възражения са ми писани, досега никой не е обръщал особено внимание на тях, а началника дори и не си прави труда да ти прочете възраженията и обясненията, нищо че в тях е описано как съм ти искал пари

512

Сигoтyри Haкypа

преди 15 години

От поста ти става ясно следното:1. Ти си геронтофил, щом имаш желание за секс с 68-годишната ми майка.2. Ти си лъжец, защото не съм женен.3. Ти си пeдepаcт, щом имаш аспирации и към моя .Заключение: Характерът и склонностите ти напълно покриват длъжностната ти характеристика за български полицай :)))

511

Сигoтyри Haкypа

преди 15 години

Няма проблеми - пиши, моето момче. Ама с кръвта си ще ги плащаш :) Аз отдавна съм ви намерил начина - ако ченгето напира да съставя акт, във възраженията вписвам - дословно: "Проверяващите ме полицаи: (тук изреждам званията и имената им) са във видимо неадекватно състояние в (точен час). Подозирам, че са подвлияние на алкохол или наркотици". Обикновено като го прочетат, ченгетата започват да мигат на парцали и питат "К'во значи туй?". Отговарям им, че това моят адвокат ще го обясни на съдията. От там нататък имат два варианта - или късат акта и по живо, по здраво, или до 30 минути трябва да са стигнали до най-близката болница и да са дали кръв за изследване за алкохол и наркотици. Иначе акта пада в съда, а те отиват на вътрешно разследване. Така че - пиши на воля. Аз ще платя 50 лв акт, а ти и колегите ти ще дадете по 50 мл кръв. И ако се намерят някоя вечер 5 шофьора като мене, дето си знаят правата, на следващия ден няма да имнаш сила да отидеш на работа или да оправиш жена си :)))

510

един от многото

преди 15 години

Явно ти върви на N:500500 пъти чуках *** 500 пъти чуках женати 500 пъти те чуках и теб признай си бе боклукза такива мишки (по-скоро плъхове) като теб не трябваше да закриват "БЕЛЕНЕ"СЕГА МОЖЕШ ДА СПИШ СПОКОЕН (НО ВНИМАВАЙ ПАК СЪМ ЗАД ТЕБ ЖАЛЪК ***)

509

do 505

преди 15 години

А некой не ге спират даже... НА Други пък даже им козируват. Трети пък се *** от кеф като видят чужд номер. Айде без номерата ти що даваш. ВСИЧКИ знаем що за стока сте. Извинения към максимум 3 мата честни служители които сигурно има в цялото БГ.

508

преди 15 години

Не им обръщай внимание.По-голямата част от пишещите коментари по темата не мислят това което пишат,но така са си свикнали-все нищо или някой друг им е виновен.Още не са излезли от пъпчиво-тийнейджърския си период.Плюят,плюят а като ги настъпи някой по мазола и бягат при чичко полицай. А другите дето плачат че някое ченге им взело пари на ръка.Абе таранкоолу,що не се замисли първо да не нарушаваш закона,защото тия дето си спазват правилата не съм чувал да са им вземали пари.Като опре до писането на акта на нарушителя и почва едно шикалкавене ама не може ли това,не може ли онова...И накрая полицая си искал...Огледайте се,подсетете се какви са ви били приказките и сами може да стигнете до извода че май вие сте инициаторите на подкупа.

507

kyky

преди 15 години

гарант на живота си съм си аз.аз оживявам напук на всички корумпирани ченгета, крадливи политици, обикновени мутри по улиците, не по малко изкрейзили останали мои съграждани.полицията не си върши работата поне от 20 години, така че, ако обичате, не ми удряйте на чувства, защото не заслужават.....така че - скрийте тия *** ченгесарски лозунги, имайте малко уважение към интелекта на хората около вас, а като ви се е приискало да сте *** на батвимухобойко - ваше право.само не търсете разбиране за продажността си, и съчувствие.... няма да го намерите.

506

калин

преди 15 години

Пишете актове,когато ви изнася и в случей ,че банкнотата е малка:)А плашиш гаргите,повечето от актовете ви не издържат т.е са не годни за пред съда позволявате си твърде много и искате и искате хората да са ви длъжни да ама те не са.Изплащайте си заемите сами!