60

Анонимен

преди 3 седмици

Видели нашите търговци кражби та се разревали,почакайте да се понапълни България с емигранти,тогава ще видите кон боб яде ли!

59

Анонимен

преди 3 седмици

CBDC ще бъде въведен за всички. Всички ще сме в цифровия концлагер. Ще ви наложат и контрол над свободното придвижване. Ще ви запорират сметките в банката, ако не си изхвърляха *** не където трябва. Ще ви заплащат електронна заплата със срок на годност, така че да нямате цент спестен.

58

Мда

преди 3 седмици

ПП ДБ дотам докараха хората...

57

Банкерът от Запада

преди 3 седмици

Апартаменти купихте ли другари и другарки, демократи и капиталисти?

56

До55

преди 3 седмици

Ами вземи го прочети(НК)и тогава коментирай,аман от всезнайковци!Ти какво предлагаш,смъртна присъда за кражба на маратонки,или изсичане на ръце за кражба на тениска,ако е така,можеш да отидеш да живееш в едни по "справедливи"общества като Северна Корея например,тук а не само тук а почти в цяла Европа е така и така и ще бъде,или казано,рискове на демокрацията!

55

Анонимен

преди 3 седмици

Стига сте бръмчали,имали липси за стоти хиляди левове,ами погледнете какво става при стожерите на демокрацията и благоденствието западна Европа и САЩ,хващам се на бас,че съпоставен през оборота там процентът на кражбите е по голям отколкото тук!

54

До 54

преди 3 седмици

"Относно нашият НК кодекс,то той е доста по строг от повечето такива в ЕС за подобен вид деяния!" ----------- И колко е строг, щом "голяма част от търговците не желаят да подават жалби, защото смятат, че е загуба на време" и щом "за толкова години и подадени жалби знаят само за един случай на осъден крадец" А? Да не говорим за кражбите от частни имоти...

53

До52

преди 3 седмици

В кадрите който разпространиха търговците,не видях никъде непълнолетни,относно *** "специалисти"в тая професия,те отдавна не са във България а шетат из Европа!Относно нашият НК кодекс,то той е доста по строг от повечето такива в ЕС за подобен вид деяния!

52

америка

преди 3 седмици

В щатите е лудост да имаш магазин. Тарашат го за нула време и после онлайн. В България да не видят новата мода.

51

до 46

преди 3 седмици

"Прочети първо член 218б от НК и тогава говори че липсва наказателна отговорност!" --- Ами липсва бе, ***. Цитираш член с безброй увъртания и препратки към изменения и допъълнения на предишни члинове. А тук става дума за ОРГАНИЗИРНИ кражби на 1) стоки за "малки" суми; 2) извършени от непълнолетни; 3) от един специален етнос, който не се подчинява на никакви закони. Да си чул за осъден ром за кражба? Те безнаказано убиват, ти ми обясняваш, че имало наказателна отговорност за кражба от магазин?

50

Иван

преди 3 седмици

Спомням си, че преди време беше много престижно да работиш като продавач. Заплатите бяха много високи и изобщо бяха много уважавана класа.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки един магазин има камери от които нищо не може да се скрие,стоките имат RF етикети против кражба,големите магазини имат и физическа охрана,имаме и доста асекватен наказателен кодекс,какво още искате?Въпреки всичко,физическата търговия винаги е била рискова с голям процент на кражби!

48

Анонимен

преди 3 седмици

В тази територия хората са добри крадци.

47

Мистър 10%

преди 3 седмици

Кой не краде червен!

46

Анонимен

преди 3 седмици

Лъже лъже . .бКой ше ти краде г.ащи от Мола - на изхода има аларма :)))

45

До42

преди 3 седмици

Прочети първо член 218б от НК и тогава говори че липсва наказателна отговорност!

44

Анонимен

преди 3 седмици

Бъдещето е в магазини, охранявани от Изкуствен интелект. Тогава кражби няма да има.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Народът про ст у гладен, а животът скучен. И това не съм го казал аз, а Ботев, Вазов, Левски и Вапцаров.

42

Няма епидемия, има

преди 3 седмици

резултат от липса на наказателна отговорност. Затова има кражби. Щом една кражба е "маловажна" и няма последствия за крадеца, какво ще го спре да краде отново? А т.нар. държава няма интерес да вземе адекватни мерки срещу извършителите, защото в повечето случай ще се сблъска с организирания бизнес на "човеците" и защитниците на техните права в лицето на БХК.

41

Анонимен

преди 3 седмици

Онлайн търговията във България надхвърли четири милиарда лева оборот,там няма подобни рискове и проблеми,минавайте в тая сфера и стига сте ревали,физическата търговия винаги е имала проблем с кражбите!