275

Хан Талибан

преди 1 месец

Цал Свят се смя след като се подиграхме с янките, но сега хората на могат да си поемат дъх след гавврата над която ги поставя Русия бухахахахахах

274

9 май??

преди 1 месец

Имат ли основание да празнуват 9 май след като до границите им има много от тези които уж са победили? както щете ги наречете нацисти фашисти бандеристи...и възможно ли е пак да загуби милиони войници и цивилни и пак да останат фашисти нацисти до границата и по цял свят както след последната голяма война? А възможно ли е да си признят че са РАШИСТИ които се имат за нещо повече от малцинствата в собствената им непропорционално доминирана от тях административно и силово "федерация"??

273

Велес

преди 1 месец

Имало оставено место и за "Патриот" -ите!

272

Зозо

преди 1 месец

Да покажат и подводни снимки на водоноската Масква и шлепът Кузя :)))))))))))))))))

271

Зозо

преди 1 месец

Скоро ще се похвалят и гол ГЗ :))))))))))) А с яйца в магазина похвалиха ли се? :))))))))))))

270

Русувъшките

преди 1 месец

Чакат и Масква да доплава

269

Х

преди 1 месец

жалки...

268

Ние

преди 1 месец

Нямаме място да сложиме хилядите танкове и бронетранспортьори заловени и взривени. Да се покаже руската агресия, която все повече доближава границите на НАТО.

267

Анонимен

преди 1 месец

До Емо: как ще е русофобски, като блокират всеки който нарече Путлерини путлерофашист, а писанията на путлерофашистите стоят? Този сайт е русоробски както и собственика му Шиши и Бойко пудела на Путлерини.

266

емо

преди 1 месец

една обективна статия на този иначе русофобски сайт на новините, като просто се цитира кой какво е казал, а всеки да си прави изводите. заловената военна техника не е само от сащ, а и от много други страни, което означава само едно - тези страни косвено участват във войната.

265

Анонимен

преди 1 месец

вижда се голям наплив киб ици, търсещи да видят трофейните унитази, перални машини, хладилници и прочие полезни за гражданите вещи, липсващи в руский мир!

264

Анонимен

преди 1 месец

По ирония на съдбата на 9 май , на красной площадь ще изложат унищожена техника " леопрд 2" на съвремените нацисти.

263

Анонимен

преди 1 месец

Най-смешното е че има един така наречен бандеровски танк направен от фашистите в Украйна .Бил е заровен край Авдеевка за да не го намерят руснаците и да умрат от смях.НО.......................... той е бил намерен и сега е на видно място редом с абрамсите ,брадлитата и другата гордст на САЩ.Слава на Путин дано още 100 години управлява и прочисти света от фашизма.Амин!

262

:))) баси форума

преди 1 месец

Л у д и т е беснеят!:))))))))))

261

Д-р Менгеле

преди 1 месец

***....те САЩ... УНИЩОЖИХА МИЛИОНИ РУСКА БОЙНА ТЕХНИКА в страните които влязоха в Нато....БЕЗ БОЙ

260

Укрите

преди 1 месец

и западните им ,,съветници" са избягали със светлинна скорост като са видяли дебелия! Даже и не са се опитали да взривят техниката...Резил!

259

Чакаме

преди 1 месец

Крайцера Масква да доплува на събитието

258

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление това е много малка част от унищожената западна техника. Тя все още се намира по фронтовата линия в т.н. сива зона и чака линията на съприкосновение да се оттегли за бъде изтеглена в руския тил. Според Forbes само една от украинските бригади е загубила 40 Брадли-та.Иначе руснаците умеят много добре да тролят- на входа на изложбата иа голям надпис "Сътрудници на западните посолства могат да влязат на изложбата без да чакат на опашка "

257

Анонимен

преди 1 месец

Още две страници с коментари от психясалия обратен и страхлив бандер. А руснаците показват пленени натовски танкове.

256

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски показва само изгоряла съветска техника на Майдана. Путин показа Пленена техника от целият Запад, пленена, защото страхливите бандеровци са я изоставили докато са бягали. Бандеровците са добри терористи, но лоши войници. И Звездата на Смъртта да им дадат, пак ще загубят.