149

Само питам...

преди 1 месец

А някой ще провери ли дипломите и на Про100 Киро и Кокорчо , че и те изглеждат съмнителни, честно...

148

Алекс

преди 1 месец

На всеки въпрос Про100то отговаря по Шарлатански: ДАНС,бухалки,компромат.Отново не отговаря ясно и категорично.Бил ли е в УС на Сдружението,когато е станал министър? За канадското гражданство шикалкавеше по същия начин и накрая излезе,че лъже.

147

Анонимен

преди 1 месец

Миналата година имаше статия, че уж спасителите на Корал фактически го държат резервиран за тях!

146

Анонимен

преди 1 месец

Тази жалка изтривалка говори за срам. До сега България не е била унизена по този начин на колене, "честно"!

145

анонимен

преди 1 месец

Кириле,става въпрос за морала на нацията.Ти като политик какъв пример даваш?Ами тогава всички да фалшифицират кой колкото може .Това,което твоята партия прави е направо анархия.ни морал,ни закони...

144

Кон

преди 1 месец

Като гледам, колко анонимни писачи плюят срещу КП, става ясно, че всичко за Корал е лъжа в полза на ОПГ Герб. Колко да са - не са малко, но са 2-3 човека тук. Иначе Герб имат доста електорат, защото са подкупили мнозина интелектуални и морални ***, които твърдо гласуват за тях, защото иначе няма кой да им плаща заплати за никакъв труд.

143

Анонимен

преди 1 месец

КС постанови: "Указът, с който президентът Румен Радев е назначил Кирил Петков за министър на икономиката в първото служебно правителство, е противоконституционен". Или с прости думи Киро никога не е бил министър на икономиката заради невярна декларация. Петков трябваше да възстанови получените от него заплати като служебен министър и ползваните командировки. Киро върна ли парите на България? Освен, че е елементарен лъжец, е крадец.Открадна с измама заплати и командировъчни.Върни парите, Кириле!

142

Парапета е невидим

преди 1 месец

Киро изфабрикова това скандалче за да даде в жертва многострадалната Елена и да замаже истинските скандални престъпления на ПП в митниците,пудела и Рашков и Ананиев перач и превозвач на нарко пари според белгийкия Европол. Иначе в Корал са само семейно и приятели в ръководството- чист театър за пред умните и красиви избиратели на ПП.

141

Гошо

преди 1 месец

Кирчо, проблема не е в Корал, а в това че твоята метреса е фалшифицирала документи както ти фалшифицира канадското си гражданство. Не журналистите трябва да ги е срам а теб. Но те срама нямаш, първо като си отишъл в Канада са те оперирали от срам.

140

Анонимен

преди 1 месец

МУТРИТЕ НЯМАТ СРАМ, НЯМАТ МОРАЛ, НЯМАТ РОД И НЯМАТ РОДИНА., НЯМАТ И БОГ.

139

Анонимен

преди 1 месец

говняр киру казал нещо, сигурно каквото е казал говнярския му връзкар баща и говнярската му фамилия, говнярска връзкарска българска мутросган същите като говняра мутр от банкя и гвняр дерибеевски великите бхългари които избира говнярското племе и се чуди защо всички ги заобиукалят като крастава миризлива ***

138

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Този е като дръндарския *** нгу са р доан бей - от страх да не го жият цял плаж си заграси. Така дойдоха на власт - с лодката, с нея и ще потънат

137

Анонимен

преди 1 месец

ПП/ДБ да гласува отстраняване на Главчев от Сметната палата и поста външен министър.

136

Анонимен

преди 1 месец

144 Е, и? Какво искаше да кажеш. И Ал Капоне са го поздравявали на улицата.

135

Анонимен

преди 1 месец

Фалшифицираните подписи и документи са послужили пред държавните институции, за да бъде назначен Киро просто за финансов министър, а това са много пари- голяма заплата, привилегии, добавки, транспорт, и много други. Киро харакиро не знае да смята.

134

Анонимен

преди 1 месец

Лена Бориславова използва прекалено често копипейса. Натискаше го и когато сваляше "доказателства" срещу Борисов от Гугъл, преди ареста му, за да ги даде на Киро просто. Оказа се, че арестът пред внуците му и бременната му дъщеря е незаконен. Копиран подпис под официален документ без знанието на притежателя на този документ, за да бъде употребен в полза на Кирил Петков, пред държавна институция, е чиста фалшификация. Добре че ги свалиха, иначе кой знае още какво щяха да натресат на държавата.

133

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо: "ДАНС видяха явно като огромен национален риск моето излизане от едно зелено НПО, което има 0 лв." За Киро всичко е пари. Човекът страда от психиатрично заболяване и не разбира, че дали зад подписа на пълномощното има нула лева или 200 милиарда, няма значение, фалшификацията е налице. Опитва се да внуши, че измамата не е свързана с пари, което е огромна лъжа. Фалшификацията е извършена, за да стане министър. А заплатата като министър,а комисионните от газта? Щеше ли да ги получи без фалш?

132

Коментар

преди 1 месец

Киро още не е късно да хванеш последния самолет за Канада. След 9 юни май ще има място само на колесника. Може и оферта за олинкузив хотел и раиран костюм да ти предложат. А ти да няма как да откажеш...

131

До Дедо

преди 1 месец

Киро се разхожда по улиците на София всеки ден и никой нищо не му прави. Вече няма и охрана, така че не е като да не може; просто никой няма нищо против него. Поздравяват го хората даже. Но ти няма как да знаеш това, защото си сeляндyp от дълбоката провинция.

130

Анонимен

преди 1 месец

53 ПП са пословични лъжци, ДБ като тяхна патерица бяха отчасти, но станаха като тях. С когото се събираш, такъв ставаш.