92

Ха-ха-ха

преди 4 седмици

До Анонимен 99 - проблемът е, че от тази ракета има произведени 0 бройки, а всичките изпитания досега са неуспешни.

91

Анонимен

преди 4 седмици

На България е забранено да произвежда. Ние трябва да сме само консуматори. Краваристан строго контролира това.

90

ква лустрация

преди 4 седмици

До Анонименбе мало.умен русофоб, *** си на г***з ... ти слугувай на брюксел и вашингтон, викай само йес на всяко нареждане и чакай лустрация или бутай паметници 35 години след 89-та хахаха

89

а по

преди 4 седмици

покупателна сособност на населението са на дъното съвсем малко повече от нас хахаха

88

Тодор Живков

преди 4 седмици

Яжте банани и бегайте на Запад.

87

Вече Пробвахме

преди 4 седмици

по 30-40 години, първо ЮдеюК0мунизъмът, а сега ЮдеюКапитализъмът и 2те системи базирани на ЮдеюЛихварството, виждате къде - сме! време отново да се върнем към Корените си по Царско време, т.е. Европейският Национал Социалъзъм, НаЦи-система за 5-10 години направи и Германия и България - Световни Икономики с Просперитет, но Лихварите не можеха да се Примират - затова Съчиниха Истории чрез Контролираните Медии и Хвърлиха Целият Свят във Войната си!!

86

Анонимен

преди 4 седмици

Ракетата с ядрен двигател Буревестник няма ограничение на полета, може да лети праткически неограничено. Може да долети и след 10 часа, след като са разменени първите ядрени удари. Ракетата ще долети до целта си при всички положение и може да бъде спряна да не се взриви само от Русия. Така Русия може да уведоми САЩ, че ето, няколко десетки наши ракети Буревестник излетяха и ще долетят при вас след 3 часа, така че имате 2 часа да приемете нашите условия.

85

Анонимен

преди 4 седмици

Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.

84

Анонимен

преди 4 седмици

Блинкен беше унизен в Китай.

83

Анонимен

преди 4 седмици

НАТО не признава изложбата на трофейна натовска военна техника на Поклонная гора - Столтенберг. Столтенберг заяви, че НАТО няма да признае изложбата на Поклонная гора. Най-страшното оръжие за Русия, което ще използваме, е забравата. Членовете на Алианса няма да признаят съществуването на така наречената изложба на военна техника. Що за техника е това, откъде идва - можете да разберете само от измамната руска пропаганда. Нашите медии просто няма да отразят тази тема. Ако организирате цирк за себе си, забавлявайте се. Нямам приятели в Москва, които биха отишли там, завърши Столтенберг.

82

Анонимен

преди 4 седмици

Белия дом отказват да признаят свалянето от Русия на ракетите им ATACMS. Те още не могат да преглътнат Абрамса в Москва, а сега и свалянето на ракетите.... Акциите на техния ВПС съвсем ще се сринат.

81

Фют

преди 4 седмици

До 91. И Франция ли ще влиза в брикс, бе...хахахаха

80

Анонимен

преди 4 седмици

Председатель КНР Си Цзиньпин 5-10 мая посетит Францию, Сербию и Венгрию. Официальный представитель МИД КНР Хуа Чуньин

79

Анонимен

преди 4 седмици

Страните които направиха лустрация най бързо почнаха да настигат останалите страни в ЕС , нещо което така и не се случи тук , дори в момента има доста комунистически кадри в управлението . Само факта че след Виденовата зима БСП е втора сила в парламента говори достатъчно . А относно Естония , те имат и голямото предимство там да живеят естонци а не българи :)

78

Анонимен

преди 4 седмици

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от теритирията на бившата УССР, и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България след разпада на ЕС се връща към историческите си корени, където беше 500 години.

77

Зозо

преди 4 седмици

До Анонимен..... Маркс е формулирал как работи капитализма..... Хахахаааа, ами я обясни тогава ЩО Блатная с всичките ресурси на планетата нямат яйца в магазина и карат китайски коли? Клоун. :)))))))))))))))))))))))))))

76

Анонимен

преди 4 седмици

Политиката на ЕС претърпя крах. Официално и на всички направления!

75

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с опустошителните санкции и с рухването на Русия?

74

Анонимен

преди 4 седмици

Защо България иска да привлича инвестиции! При Тодор Живков никой не инвестираше в България и бяхме 27ма световна икономика. Инвестира се в производство, къде инвестират - в Бангладеш, Индонезия, Филипините. Да сте чули за инвестиции и производство при богатите като Люксембург, Швейцария, Исландия, където нищо не произвеждат, всичко е в сферата на услугите.

73

Българин

преди 4 седмици

Естонците се изчистиха от комунистите и бутнаха руските паметници и затова дръпнаха и сега взимат по 4 хиляди мерезета, а ние още не сме се изчистили от комунистите и не сме бутнали руските паметници затова не можеме да дръпнеме като Естония.