42

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е точно и ясно казано!

41

Анонимен

преди 1 месец

А днес що няма нищо за киро ,кога че го пратят на топло

40

морски

преди 1 месец

На 9ти юни летовниците ще видят как байГаньо прави Избори. А приказки за политически живот, за политически елит са бла-бла. Ние нямаме политическа класа, защото нямаме силни политици. Вижте как са ликвидирали Стамболов навремето.

39

1234

преди 1 месец

Така са се оплели като свински черва,че май единственото ни спасение е да искаме президентска република.

38

Анонимен

преди 1 месец

Кофти хора сме,далаверата ни е в кръвта от руско и турско време, политиците ни са най-кофти.

37

Анонимен

преди 1 месец

Всички коментирате, знаете и виждате безсмислието от омагьосания кръг на гласуването, разбирате, че и за който да гласуваш след това се прегръщат всички в името на схемите и..... накрая, всички пак в 7:00 строени на опашка пред урните. Ами, просто си ги заслужават крадците.

36

Радослав

преди 1 месец

Дали ще са кадъните от Герб или ДПС, дали ще са пристаналите патерици на Герб от ПП-ДБ, дали ще са агентите на КГБ от Възраждане, Атака, БСП, Левица, ИТН, е все тая, защото няма нито една българска партия от българи! А само турски мекерета и руски друзя, а те са всичките национални предатели!

35

Щерю

преди 1 месец

По Закон е така, но на практика никъде народът не е Суверена. Това са кухи юридически фрази, политически лъжи-измислици...

34

Анонимен

преди 1 месец

Докато има ГЕРБ, ДПС и БСП, няма да се отървем от корупцията и краденето. А тях ще ги има, докато не се научим да си отстояваме правата. Спрете да коментирате във Фейсбук и отидете да гласувате. Ако не оправдаят очакванията ви, следващият път изберете други и т.н. Просто е!

33

Велики Вторник

преди 1 месец

Силно набожния банкянец от Милиционерското в Симеоново, пак ще сложи под мишница иконата, ще вземе Севда и внуците и ще отиде да се кръсти в полето.

32

Vs

преди 1 месец

Искам да си избера пет яйца. Как така да си изберете!? Еми, ей така, като на избори! Еми ок! Ето ви пет яйца, избирайте си! Това са изборите в кочинката!

31

Анонимен

преди 1 месец

До 27 къв фронт бря ,ако много желаеш заминавай на Украйна

30

адвокат Тенев

преди 1 месец

Стига с този извратен Цирк многопарийна система !? Управление на страната с ограничен брой народно събрание или ако по ви харесва Сенат

29

Анонимен

преди 1 месец

Често ме блокириват кога напиша нещо верно за ПП крадците

28

Нане

преди 1 месец

Аз не ти казвам да гласуваш за моите... Просто всички нека да излязат да гласуват.... ===))) не е нормално с 10 процента от имащите право на глас да управляваш цяла държава...

27

Анонимен

преди 1 месец

всеки глас за ППДБ, ГЕрб, ДПС, ИТН е глас за пупшечно месо на фронта в Украина!

26

Слънчеви градини

преди 1 месец

Ако отново за 100 път гласуват за ниско интелигентния индивид, дано поне се усетят да не го подкрепи никой...това е фарс със този толкова изгубени година от нашия живот

25

Анонимен

преди 1 месец

До19. И 80% да гласуват . Тези с протоколите могат да ги преработят . И голям % да се манипулират Всичко е изтървано през годините . Защото няма наказани за манипулацията при изборите. Върви е към Анархия. Ще се случи като в Украйна . Руски войници във Варна . Кораби , Стрелби , ракети , машини . И след това НАТО.

24

Анонимен

преди 1 месец

Така и не можах да разбера от къде на къде изборният процес следва да бъде изцяло в ръцете на избираемите , законодателно , организационно , финансово , но напълно съм наясно с резултата дето произтича от това , на което сте посветили и статията .

23

Анонимен

преди 1 месец

Фактичски изборите в Русия бяха най-истинските. И не се съмнявайте, че резултата е грешен. Никой там не иска нов Горбачов или Елцин.