261

До 276 и 275

преди 1 месец

Продължавай да мечтаеш ;)

260

Анонимен

преди 1 месец

Запада държи укр на системи понеже ако ги подсили екста ударно укр са луди глави и ще запалят цялата Москва и питера за 0 време.Тактиката е бавно и полека-да му тече кръвта на рус грухнеее докато само подвие крак.А и западат не желае края на Русия.Иска само тя да е азиатска провинция.Нищо повече.;)

259

100%

преди 1 месец

Руския агресор ще бъде разгромен ако ще и на територията на Европа да е ,но ще го спрат ! И на европеиците не им се воюва но наемници ще се намерят и със толкова мощна авиация няма да е проблем да се разбият руските пълчища !

258

Анонимен

преди 1 месец

И като не дава паспорти сигурно немогат да минат границата нелегално ли? Тоя евреин тотално изкулурига.

257

До 269

преди 1 месец

Е да во хората Не отиват на фронта в Украйна а бягат от там! 10 милиона украинци! Ти също бягаш от фронта в Украйна иначе щеше да си там да побеждаваш Русия ;)

256

В ЕС има

преди 1 месец

Повече украински дезертйори - 3 милиона отколкото войници в украинската армия- 600 000 хиляди! Плюс още 1,5 милиона избягали в Русия! Очевидно мнозинството от украинците НЕ подкрепят тази война и нейното продължаване!

255

Анонимен

преди 1 месец

Ако трябва освен пари и оръжия и хора ще отидат.По добре да се воюва там отколкото да се чака руската паплч да дойде тук да граби ,разрушава и руши.И това ще стане ако и когато е нужно

254

Анонимен

преди 1 месец

Стойки само за парлама за пред спонсорите. На всички е ясно, че няма да успее да ги върне на фронта по този начин. Да очакваме в скоро време зелето да започне да хленчи освен за пари и оръжия и за хора от ЕС и САЩ. Глупавите ще му се вържат на номерата.

253

ха-ха-ха

преди 1 месец

До Анонимен: Пак си се объркал ,невежий краварофилецо!КСамо краварите воюват с босоноги хуси и палестници.Дори Ким чун ги прави на мармалад и ги кара да вият на умрело.

252

Анонимен

преди 1 месец

Русия е най голямата дупка за живеене.Да нямаш кенф в къщи в 21 век.Пази боже да зависи бъдещето ми от такава сгн

251

Анонимен

преди 1 месец

Украйна вече е в миналото

250

Анонимен

преди 1 месец

Развъдника на фашистка зараза Уссрана трябва и ще бъде изпепелен.

249

Анонимен

преди 1 месец

Руските ми жи турр ки тихо плачат.Не могат да преживеят новите 61 млрд$.Дребни душици свикнали само да заграбва и воюват само и единствено с по слаби от себе си.Нещстнци жалки

248

Приятел

преди 1 месец

Слава на Русия! Вън краварите от страната ни! ФАЩ веднага да ни върнат златните мини и парите за ненужните стари хвърчила , и ще сме в топ 5 на ЕС!Подаряваме им Тиквата ,Киро ,Пеевски и бонус- Тагаренко.Вън краварите от страната ни!

247

До 254

преди 1 месец

В усрията има 2 града-питера и москоу.Всичко др е глад и мизерия та е нормално за стават салдати за по 1000 Евро на месец.Кой само ще остане да работи в блатото е въпроса

246

Скоро ще свършат

преди 1 месец

Клошарите от съветските републики и като почнат да събират младежи от Ленинград и Москва друга песен ще запеят !

245

Руснаците

преди 1 месец

Защитават суверенитета и свободата на родината си, украинците защитават некакви си европейски ценности и печалбата на Военно Промишления комплекс на САЩ и Нато!!

244

Анонимен

преди 1 месец

Слава Украине.Хероям слава.Дано русия се превърне в кло ааа ка та на Азия защото Европа ще я гледат само на снимка

243

До 247

преди 1 месец

В Русия всеки ден се явяват 3 000 доброволци! Няма задържителна мобилизация а платен договор! Който иска може да напусне Русия защото границите са и отворени! Консулските служби не ти отказват паспорт също!

242

До 249

преди 1 месец

Тези глупости ги има във всяка пропаганда ! А ти си слуга на пиещите каналин !