17

Анонимен

преди 1 месец

240лв на човек на ден прибирате !!! ,а за работна ръка нямате пари -гадни ,алчни мръшояди Бе ! Защо гърците могат да плащат Достойни заплати на персонала си ? ,а вие търсите някой да ви работи за без пари

16

Анонимен

преди 1 месец

ЛИСПВА ?????????????? НОВА ДУМА В РЕЧНИКА , ЗАМЕСТИЛА ОСТАРЯЛАТА -ЛИПСВА :)

15

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е около 500 милиона население. Без нужда от паспорти,визи, щом искате квалифицирани кадри. Или плащате достатъчно и предлагате човешки условия на труд, или си работете със семействата.

14

Анонимен

преди 1 месец

Ако подгоните сивата дребна икономика, ще оставите безработни и без препитание доста хора, всичко трябва да има някакви определени граници!

13

Анонимен

преди 1 месец

До морски, Това не е вярно, има достатъчно хотели с добра храна и обслужване по морето ни. Проблема по морето е шума на доста места и презастрояването! Не може човек да се наспи от среднощни аларми, на много места в комплексите, а уж трябва да почива.

12

IQ

преди 1 месец

Егати гнусните !! Колко ви е ДДС-то? Още ли е 9%? Колко ви е средната заплата ? Още ли около минималната ?Колко данъци платихте на държавата? На какво отгоре да ви приоритизират?Половината ви коптори са за бутане !

11

Кармен Златарева

преди 1 месец

Киргистан,Узбекистан,Туркенстан,***.....и пак е по добре,щом няма да ми се мотат в крката роми.

10

Анонимен

преди 1 месец

Работника можел и да не работи срещу заплащане, ако имал бакшиш, хахаааа! Ами и ти приемай туристи без заплащане и готово. Какъв начин на мислене и логика?! И след това се чудете, защо имате недостиг на хора.

9

Анонимен

преди 1 месец

Фалирайте мутрохотелиери. Истинските хотелиери които си пазят персонала и инвестират в него нямат проблеми. Печалбарите дето крият данъци и осигуровки и съкращават персонала след 4 месеца сезон са тези, които реват. Вие сте гнило в икономиката и колкото по-скоро факирате толкова по-добре.

8

бг смешки

преди 1 месец

отдавна всичко читаво се изнесе от БГ- кочинката !

7

бе на кой му пука

преди 1 месец

за тъпите мутри по морето

6

селянин

преди 1 месец

да дам акъл в Сомалия опитах те ли

5

морски

преди 1 месец

Тези поДСтавените лица по брега са ми ясни. Перат успешно много пари. Туристите затова са най-бедните, щото им предлагат много изгодни оферти. Щом се залага само на количеството - качеството пада веднага. Далаверимпекс е цялата работа. Затова ще има и социалтуристи, а платежоспособният турист беше изгонен отдавна.

4

Хах

преди 1 месец

През 5 минути статия как липсвали готвачи, сервитьор, шивачки и общи работници. Не разбра *** бизнесмена, че нема кой да му работи по 12 часа на ден 6 дни седмично за 1200 лв, че да може да пълни гаража с мерцове и аудита 2024 година. И маймуни от Африка ще ви се изплюят на условията.

3

Алекс

преди 1 месец

Тези хотелиери и ресторантьори са доста неграмотни.България е в ЕС и не може да облекчи процедурата по издаване на визи за работници от трети страни.Вместо да се занимават с визи и процедури,да подобрят условията и заплащането и ще си намерят персонал от ЕС.

2

Анонимен

преди 1 месец

Мутрите обичат да им работят за без пари да, се чувстват господари а хората ***

1

Анонимен

преди 1 месец

Добро отношение + сериозно заплащане = намиране на работна ръка