82

НЯМА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ

преди 1 месец

ВСИЧКИ ТРАСЕТА ЗА ГАЗ МИНАВАТ САМО ПРЕЗ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА СТРАНА > ТУРЦИЯ

81

ДАНС

преди 1 месец

От създаването си неотклонно браним интересите на Путин. За нас законите на БГ не важат.

80

Бивш военен

преди 1 месец

Явно Радев не прави разлика между диверсант и диверсификация. Как пък всичките БГ политици , които в момента са на власт, се оказаха диверсанти на Путин и няма нито един за диверсификация?

79

Питанката

преди 1 месец

Откъде накъде, служебно правителство, което има за цел да проведе избори, сключва договор за 13 години, с клауза която ни задължава за тези 13 години всеки божи ден да плащаме по 1 млн на ден? Явно е че с министъра си -катамаранчик Радев разбира толкова от икономика, колкото и от политика. Всичко е на гърба на данъкоплатеца.

78

Анонимен

преди 1 месец

Файдата е като при Турски поток- руснаците да заобиколят Украйна и пак да продават в Европа газ срещу "комплименти", и някакви мижави бонуси и подкрепа към техните защитници и проводници на интереси в България и региона.Та те тва е - кот да го върти и сучи Резидента - нали за това мина кастинга пред Решетников с кака *** - другарката Трансимпекс

77

Ефрейтор от УБО

преди 1 месец

Тези като Ердоган са като ахмеда им на тези от дпс-то. ПОЧЕТНИЯ ИМ. Те ксси го убипа на една от конхеренциите им. С газов пистолет при това. РПосенец не е в Турция, дебеляна Пеевски. Нито пък, Народното събрание ти е бащиния, като тотото на ***.

76

Анонимен

преди 1 месец

Ангария за Ердоган 1 милиона на ден, няма как, чертежи за милиарди за Сащ, трябва да има и за Ердоган

75

Краваря Му

преди 1 месец

Ко.лонизация

74

Анонимен

преди 1 месец

Хахаххахаахах,шоуто продължава,хахахахахахха......

73

който пачки вади....

преди 1 месец

Мистър кеш нещо взе да мънка......скалъпените му партийки се оказха ялови - възхода го приземиха , а пеперудите очевидно катастофираха още в полет , трети като идващите мутри на мая и бабикян дори не успяха да полетят , а итн на чалго-чегъртачите ги вадят от хангара колкото да поръмжът на пистата.Няка кой да го покрива вече и схемите му една по една ще почнат да вехнат.Копринките ги осветиха , липсващият газ от баташ замириса , днес му спяха 400 кила хероин , и служебният кабинет не е само негов

72

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана с тръбите от Украйна и Румъния? Май посредниците на Пепе и Дебе точат и продават руски газ, а ревяха за диверсификация и отказване от руската зависимост. Откъде идва газът? Политическите измамници са чадър на обръчите им от фирми.

71

akudф

преди 1 месец

да Радев но на изгодни цени за България и за гражданите на България

70

Анонимен

преди 1 месец

CAЩ ca плaтили 696,5 милиoнa дoлapa зa дocтaвĸитe, ĸoeтo e peĸopд oт 2002 г. нacaм. Πpeз гoдинaтa дocтaвĸитe в пapичнo изpaжeниe ce yвeличиxa 2,5 пъти, a дeлът нa Pycия в пaзapa нa ядpeнo гopивo зa CAЩ ce yвeличи oт 13 нa 32 пpoцeнтa. За Сащ санкции няма хах

69

Краси

преди 1 месец

Р.Радев и подписалите договора незабавно трябва да бъдат съ-де-ни!

68

морски

преди 1 месец

Изчегърт... изчеГЕРБ...

67

Анонимен

преди 1 месец

Родителите (Радев) носят пряка отговорност за отрочетата си (ПП)!

66

Анонимен

преди 1 месец

За "пестеливците" от Дебе и Пепе има още един въпрос? Защо замениха ядрена централа за 6 милиарда, с ядрена централа за 25 милирада? Големи пестеливци, но ментета. Защо плюят Балкански поток, който е печеливш? Със Сектата на Киро и Пинокио е безсмислено да се спори. Те са си талибани.

65

Анонимен

преди 1 месец

До Пловдив : Майна, много си зле , горкия , и не си само ти - имам потресаващи впечатления от село Пловдив !

64

Анонимен

преди 1 месец

Руският агент се оправдава нещо ?! Доживотен затвор за всички , свързани с този договор , и конфискация на имуществото !

63

Русофил

преди 1 месец

И катарския газ е руски! И венецуелския петрол!