171

Анонимен

преди 1 месец

До НАЙ БОГАТИ СА, В момента са подпукали бандити и корупционери в Русия, излавят ги и ги съдят, също и нелегалните емигранти , които вършат престъпления или всяват език на омраза, отделно развиват и нова промишленост, просто време им беше, най-накрая да си оправят държавата, а ние кога?

170

Анонимен

преди 1 месец

Ей евро жендъри не си го преписвайте това с жилищата ако не бяха бай тошо и брежнев щяхте да видите богати ли сте

169

Съвременик

преди 1 месец

Какви къщи, какви автомобили ...какви 5 лева, дами и г-да евроатлантици !Болшинството от къщите ни са строени и купувани по време на социализма,когато един апартамент в кв."Ем.Марков", в един вход с този на Меглена Кунева/закупен от баща и Щилиян Кунев/, струваше "космическите" за времето си 6100български левчета.А колите които караме днес (не по-малко от 2/3 ) са на по-повече от 10 години и са закупени от нас, като автомобили втора ръка за по 4-5 хиляди леваС ТОВА ЛИ Е БОГАТ БЪЛГАРИНА !?

168

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че бай ви Тошо ви построи жилища.

167

Чичо

преди 1 месец

А защо 87,9 имат собствено жилище? Защото сме 6 млн, а има жилища за 9 млн! Аз не съм чул блок да е разрушен след Денокрацията, освен блок 20 в Ямбол. Значи е имало жилища за 9 млн, пък сега нямало?!? Има балон!

166

Кольо

преди 1 месец

Абсолютно лаишка и неверна стъкмистика е тая статия. Как ги изкараха тия данни ми е интересно?!?!

165

Анонимен

преди 1 месец

Споко ве кАпейки това не важи за вас. Вие си държите да си седите в апартамента на баба ви и да и взимате от пенсията и да си платите нета и планета. Вие и 6 жилища да имате, ама нямате, но пак ше си бъдете същите мизерници като колхозниците в блатная.

164

Анонимен

преди 1 месец

Пълно е със собственици - клошари на апартаменти. Обърнали ги на склад за *** . Други с по няколко апартамента и чакат някой да ги купи . Но докато чака стават за ремонт.

163

Observer

преди 1 месец

Много хора имат апартаменти или къщи, наследени или купени отдавна. Това не ги прави богати. Някои едвам плащат. консумативите и живеят бедно. Това не ги прави богаташи.

162

Анонимен

преди 1 месец

Богати сме само на илюзии , дезинформации и червени тикви ! 50-годишния панел бил богатство хахахахахаха

161

Анонимен

преди 1 месец

Това не е критерий за богатство. Освен това заеиси и каква е квадратурата на жилищата им? Има много три, четири и повече членни семейства, които живеят в апартаменти с една спалня, защото са богати и не могат да си позволят по- голямо жилище. Също така има хора, които са наследили жилищата си от родители, това прави ли ги богати?

160

Анонимен

преди 1 месец

" Автомобили имат 57.7% от наблюдаваните домакинства, като 7.3% притежават два и повече автомобила. " .... Зле сме. Средно в ЕС автомобил притежават 90% от домакинствата, като 30% притежават повече от един автомобил.

159

Анонимен

преди 1 месец

Само 4,3% от домакинствата живеят под наем, в т.ч. 3,7% са на свободен наем и 0,6% на общински наем. Това е нормално след като вноските по кредит за покупка на жилище излизат по-малко от сумите по свободен наем. В началото на периода на кредита са почти равни, но после вноските сериозно изостават. Всеки с поне малко ум в главата бързо си прави сметката и купува жилището вместо да си дава парите за наем.

158

Теди

преди 1 месец

ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ИМА НЕЩИЧКО ЗАД ГЪРБА СИ

157

Теди

преди 1 месец

БЕДНА РАБОТА

156

Теди

преди 1 месец

АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР ВЗИМА 10 МИЛИОНА ДОЛАРА НА ФИЛМ НИЕ 10 ЛЕВА ОЛЕ

155

КОЛКО ОТ ТЕЗИ

преди 1 месец

87,9 НА СТО СИ КУПИХА ЖИЛИЩЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ ??????

154

НАЙ БОГАТИ СА

преди 1 месец

НАЙ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА. ЗАРАДИ ИНВЕСТИЦИИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ В ТЯХ. РУСИЯ ПРОГОНИ ИНВЕСТИТОРИ И МИЛИОНИ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ РУСНАЦИ. ПУТИН ЛИКВИДИРА 23 000 ПРОМИШЛЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРА РУСИЯ. ПРОИЗВОДСТВОТО НА ОРЪЖИЕ НЯМА ДА ЗАТВОРИ ПРОПАСТТА МЕЖДУ ИЗОСТАНАЛА РУСИЯ И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ. ВОЙНА СЕ ПЕЧЕЛИ С ТЕХНОЛОГИИ, БАЛАНСИРАНА ИКОНОМИКА И ХОРА С МОРАЛ. БАНДИТИТЕ СЕ ПРОВАЛЯТ.

153

c

преди 1 месец

като си изплатим версийката (колко милиарда стана вече?) тогава ще "сме богати", а дотогава сме просто длъжници

152

Богати сме:

преди 1 месец

ВИЕ СТЕ ДОЛНИ ЛЪЖЦИ