30

Чичо Чеп

преди 1 месец

Защо се публикува мнението на един шеф-алкохолик, най-вероятно и наркоман, който кара по джанти и не знае на кой свят се намира? Най-вероятно - ходил в затвора, попаднал на хора и станал човек!?!

29

Аман вече

преди 1 месец

от парвенюта и комплексари!

28

Анонимен

преди 1 месец

За старозаветници - само бял Хайвер!

27

Анонимен

преди 1 месец

Искам и аз от ферарито на козунака с черен хайвер

26

Анонимен

преди 1 месец

Важното е какво символизира!

25

Анонимен

преди 1 месец

Не го знанм колко е добър готвач, но на никой такъв, дето се е нарекъл с купешкото "шееф" няма да опитам храната, просто защото не обичам превземки и лигавщини!

24

Анонимен

преди 1 месец

Токев поне не си рисува анимационна брада като тоя пссихопад по Хендсклинчън големия мъъъъж с нарисуваната брада, диссагите под очите и маззния туппан..

23

до 27

преди 1 месец

Ти си болен... Ако имаш 10 съпруги за 1 година ще ти напраскат минимум футболен отбор. За каквъ просперитет говориш? На плъхoвe? И какво общо има оня пиян готвач с пясъците и ония чалмари? Освен, че шофира като арабин в пустиня?

22

Хемус

преди 1 месец

Лежал е в затворническо общежитие!Демек през деня се мотаеш кат миндовата ***,вечерта се отчиташ да спиш в Казичене!Отделно е дал съвет на затворническия готвач,как се белят картофи и,че водата за боба се сменя два пъти,и така присъдата е изкарана като условна!По тошково време бяха козунаци,понеже имаше БДС за храните

21

Анонимен

преди 1 месец

Шеф Токев и Дебора са като скачени съдове. Колкото се налива единият, толкова се вдига нивото в другия.

20

Анонимен

преди 1 месец

Налагането на Исляма се свързва и с икономически възход. Причината е мини ледена епоха, която превърнала Арабския полуостров в цветуща страна, с многократно увеличено население.

19

Анонимен

преди 1 месец

до 7 - Ако беше мъж, щеше да знае кога да спре да пие и да не кара фиркан. Ако беше мъж, нямаше това да му е поредното каране пиян. Този "мъж" го хванаха и си излежа присъдата, единствено и само защото го снимаха с джипа по джанти, вдигна се шум и понеже не му беше първо такова провинение. Що не е лежал още при първия път. Не мъж, известен пияница, който пак ще си подкара пил, това е.

18

Анонимен

преди 1 месец

Па има и Рено, дето тарикати се опитват да ти го продадат на цена като за Ферари... Особено ей такива като "шеф" некой си, дето не правят нищо по-различно, ама са прочели някоя книжка от типа "Как да забогатеем за 100 дни" и се упражняват върху клиентите как да говорят мазно и убедително, че да си продават скъпо стоката.

17

Анонимен

преди 1 месец

Манихейството и отказът от собстност се е зародило в Персия. В един момент провинциите в обширната империя са станали неуправляеми, а техните владетели - прекалено богати. Като видял, че страната става лесна плячка на дивите арабски племена, царят на царете станал поддръжник на тази идея. Оттам идеята се пренесла в Источната Римска империя. Във войните между тях Персия и Византия започнали да използват леката арабска конница и дори поселили араби в граничните области.

16

Баба Гицка

преди 1 месец

Това пиянде говори глупости. Да има Ферари и Рено. Но Ферарито на козунака на другия ден заминава в Перловската река.

15

Анонимен

преди 1 месец

Ами не е шеф. Нито е диригент. Професията се казва готвач, а този е просто поредния медиен пинокио. Козунака е традиция и хората са го правили на основа на размяна на продукти, който имал яйца - давал, който има мляко разменял за брашно и яйца. Никога в традицията не е присъствало ферарита и глупотевини на американизма. Камо ли пък веганските простотии на разни изпедерастяли "умнокрасваци" и канадци.

14

вгз

преди 1 месец

За тези, които ще месят козунаци:сложете вътре малко от билката в шкафа на внучето. Гарантиран ефект: цялото цемейство ще се забавлява както никога до сега. :)

13

Иван

преди 1 месец

Е, самият Токев не е програмист, и неговата професия е в графа трабант и поради тази причина, животът му на неудачник го вкара в затвора, но кой за каквото учил.

12

Анонимен

преди 1 месец

Всичко зависи дали ще ти го докара пиян готвач в джип по джанти или обикновен пияница.

11

Иван

преди 1 месец

Ами прав е човека. Така е и с професиите на хората. Има програмисти, има и други професии.