66

Бай Ставри

преди 1 месец

Чакам ви, скъпи Приятели! Имам изненади за някои от Вас, другите ще се радват!Лорката няма ли да се позавърти и той при мен?

65

Анонимен

преди 1 месец

Ментата Йордан сигурно е чичо им.

64

До 50

преди 1 месец

Марин (по-възрастния от двамата) се е правил на млад пред плеймейтките и за това е лъгал, че Стефан му е брат. Бащата е Марин.

63

Магнитски

преди 1 месец

Пичове, идвам!

62

Анонимен

преди 1 месец

Е как да нямат като познават и министъра на Вътрешните работи Калин Стоянов, който остана и в служебния кабинет към момента.Питанията така се водят, че да не се шуми по това познанство, а отук можем само да гадаем защо така се водят :)

61

Анонимен

преди 1 месец

Ще има чутовни арести но най-вероятно преди изборите, този път има доказателства и е нужно да се намеси европрокуратурата. Има и хора застрашили нац. сигурност и директно прецакали държавата за Шенген и Еврозона с тази контрбанда, Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков!

60

Анонимен

преди 1 месец

А пудела с пачките е сестра им. Хахахахахахаха

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 56 :))) Трола, защитник на кировистичния кокорчизъм и бойковизъм ти цъкна МИНУС! :)))) ПИИИИДЕЕЕЕРААААССССС е той, тролчето...

58

Анонимен

преди 1 месец

Братя, ама друг път. Тези от Братство ли са? От цигареното братство може би? За това ли са братя?

57

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли са *** юристите - престъпниците да ги управляват?!?!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Време е некадърните политици да се махнат от политиката ... ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! Не ви ли писна от педалоидни папагали и ддррииииишльовци със снимки от пред вратата на Харвард? МИСЛЕТЕ!!! И гласувайте, за да им сбъркаме сметките. Лесно се купуват 2 махали и 200 изборни секции. Евтинко е. Аз ходя да гласувам, за да затруднявам купените... поне!

55

Бивш военен

преди 1 месец

Здравейте господа данъкоплатци! За победата над контрабандата.. Уррррааааааа! Да живее пътя на кокаина, хероина, метамфетамина и пътя на Копринката! Ураааааааа!

54

Анонимен

преди 1 месец

Сега и истината да пишете в статията, с това невярно заглавие отвличате вниманието от истината.

53

ЗАПИСАНО В ИСТОРИЯТА

преди 1 месец

РАШКОВ БЕШЕ МИНИСТЪР НА МВР, В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ДБ БСП...... И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА......И С ИМАМ КАК ПОЛУЧАВА КАРТИНА ОТ ДИМИТРОВИ В ДОМА СИ........ ИМА ЛИ ОЩЕ ГЛУХИ И СЛЕПИ..??

52

Питам само

преди 1 месец

Тея не бяха ли баща и син му, бе и тоя не е ли ментараджиев на фотоса??? Данчо ментов? Както сте я подкарали едва ли има и дума истина в списването ви, я се стегнете!

51

Тъп

преди 1 месец

Взех че поверявах на ДАНС че за 20 години в България няма контрабанда и чак сега ПП-ДБ са я създали и ДАНС отривисто са я пресекли. Не случайно България бележи сериозни успехи в борбата с корупцията. А междувременно ядем банана във всички възможни чакални и чакаме членства. ДАНС уит ми Бени!

50

Анонимен

преди 1 месец

То се вижда, че Марин Димитров по - известен с прякора си Ярата е баща на Стефан - малката Яра. Няма как да му е брат. Баща му е.. Моля, проверете!

49

тоти

преди 1 месец

Ама много разбирачи в това там ДАНС или дансиг не рзбрах..

48

Данчо Ментата

преди 1 месец

От моята уста и от устата на ДАНС with Пеевски тече само истината! Истината и само истината! Ашколсун чок берекет!

47

Анонимен

преди 1 месец

Мрежа от гейчита начело с Асен Василев държи контрабанда невиждана от 2014 насам, ами в затвора ще им хареса на триото Марин Димитров, Живко Коцев, Асен Василев даже нека да са в една килия!