19

Анонимен

преди 1 месец

Заради няколко катастрофи с камиони в Айтос камерата на входа на града откъм прохода е настроена да снима от 51 км(50км е разрешената скорост в участъка). Значи сега си представете, че минавате от там и ви снимат с 51 км/ч, при разрешени 50. Плащате 30 кинта и получавате слъзливо писмо.....С ей такива измислени "кампании" сами си правим държавата каторга! Никакви чипове не са нужни! Просто стига всеки да се вихри с предложения и закони според мнението си! Същито с бял конец!

18

Анонимен

преди 1 месец

Това са глупости! Пращайте ги направо в затвора иначе скоро няма да се оправим!

17

Анонимен

преди 1 месец

Заради това ли е нагледах на разни билбордове с разни деца, дето са загнали на пътя. Не, че нещо, но кгоао аз карам, не гледам зибщо такива. Малко депресиращо идва за пътниците, не милсите ли?

16

Анонимен

преди 1 месец

Да, а като на някой планински път мина с 54, където имало ограничение 50 км/ч, но табелата е вече 15 км назад. Ааа, то важало за до следващото кръстовище, а тея пътища не се водели кръстовищата, едното се водило отклонение, другите били "черни". Ок, ок! И сега очаквам, да почнат д ами пращат и картинки от моргите ... Оправете малко смотаните паривала! Най-трудно е, да иска човек, да спазва законите, ама да го третират, все едно е мега престъпник за всяка малка грешка.

15

Анонимен

преди 1 месец

тей и тей сте тръгнали реформи да правите.Давайте заплатите на депутатите и министерският съвет във вид на пласмасови капачки .Който ще им събираме всеки месец!

14

Анонимен

преди 1 месец

Чудесна идея, пратете им и парченца от загиналите, я някой зъб или нокът, така кампанията ви ще има още по-голям ефект

13

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

Това удря дъното! Още някоя простотия да измислите? Я започнете да мислите и да правите нещо наистина продуктивно, а? Вече доста противни станахте и сте на път да загубите съчувствието на хората!

12

Анонимен

преди 1 месец

OMG! Паркирал си назад, ама си дал малко пвоече, събрил си некъф знак и сега, ще те третират, все едно си газил нчорно цял клас деца на пътя ...

11

Коментиращ!

преди 1 месец

Един от тези които в клипове показваха шофиране с превишена скорост, подигравателно адресира "героизма" си към водещия журналист от "НОВА" Виктор Николаев! На тоя дали му пука от снимки? На пътя гр. Попово - гр. Бяла имаше къмпинг и ресторант, и имаше знак за ограничение на скоростта - 60 км. Много отдавна там има само руини от тези обекти, но "знака - хранилка" си стои!

10

Писмо

преди 1 месец

Совите не са това, което са!

9

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво са го измислили, но подобни методи действат на хора със съвест, съпричастни и състрадателни към болката и проблемите на ближния. За жалост тези превишители над 80 км/ч няма даже да го прочетат, нито за тоалетна хартия би им послужило подобно писмо. Хора, превишили от 50 на 55 км/ч може и да го прочетат и да се замислят

8

Анонимен

преди 1 месец

98% ще бъдат изхвърлени в кофата без да се и отворят

7

Христо

преди 1 месец

Идеята не е лоша.Малко или много ще повлияе на хората с останала съвест.Добра идея,подкрепям.

6

Анонимен

преди 1 месец

Дреме й на Дебора.

5

Анонимен

преди 1 месец

Те повечето не могат да четат, кой ще им чете писмата?!

4

Анонимен

преди 1 месец

Тероризъм. Колониален

3

бла,бла

преди 1 месец

Дреме им на г*за на тия, които карат надрусани, пияни и с яко превишена скорост за писма. Само като до тях опре, тогава е проблем

2

Анонимен

преди 1 месец

смисъл никакъв само ще харчат пари за хартия , то знае че има камери , натрупва плаща си и не му дреме от нищо

1

Анонимен

преди 1 месец

Е няма такава идиотщина... Кой от тези *** си мисли, че системните нарушители ги е еня за тоз или онзи...