118

Какви новоизбрани

преди 1 месец

Бивши комунисти, свалили с вътрешен преврат съпартийците си. Разделиха си баницата, фалираха банките, изпратиха си децата в чужбина. Сега си мият лицето, че били демократи. Какви демократи? Станаха милиардери, та чак до лелички по столове и ниски постове строителни воиски. Същите сложиха ръка на аптеки, бензиностации, земя, енергетика, чиновници общини. За какво говорим, моля ви. Да не говорим за хранилката еврофондове.

117

Случаен

преди 1 месец

Явно сривът е голям като всеки ден пускат такива статии.

116

Българин

преди 1 месец

На Facebook в групата expads се хвалят, че вече си купуват четвъртия апартамент на морето - първо кой е разградил България , че хора от чужбина да заробват България или новозабогатели олигарси да изкупуват имотите . Вече човек не може дори да отиде на море !!!

115

Знаем откъде

преди 1 месец

им е първият милион на "богатите", и какъв процент печалба взимат и делят, чадърите от фирми на властта .Работят дръжки, с изключение на програмистите. Всичко друго във всяка една сфера е неистов грабеж от аспиринчето в аптеката до Концесия злато, и ограбени еврофондове в офшорки.

114

Анонимен

преди 1 месец

Забравете да паднат цените на жилищата в България. Изкуствено са завишени, има балон, никога няма да се пукне така че обикновените граждани да могат да си позволят жилища. В България има повече жилища от всякога, населението за последните 30г намаля с 2.5 млн и цените растат. Обяснение на този феномен няма и няма и да има. От 2020-та населението И на София намалява. Дори цената на строителните материални стане отрицателна и работниците работят за без пари цените ПАК ще растат щото цари олигархия

113

Анонимен

преди 1 месец

срив на цените очаквам като панерките почнат сами да се разпадат. Все пак имат си срок на годност тия материали

112

пияница мистик

преди 1 месец

Дрогаре, пукна ли се балона, а? Ама то и да се пукне вие нали все говорите: "Народът няма какво да яде, умираме от безпаричие". Така че и по 10 000 лева да станат тристайните, пак няма да имате пари да си ги купите :))) Ахахахахахахахахаха.....

111

Анонимен

преди 1 месец

Втори пи ръст сега и първи по спад после.

110

ДА ЖИВЕЕ ПРОМЯНАТА!

преди 1 месец

КИРО, АСЕН, РАШКОВ, КОРНЕЛИЯ, РАДЕВ, МАЯ, ***, БАБИКЯН ПРОМЕНИХА БЪЛГАРИЯ....

109

Имат хората

преди 1 месец

Пари, инвестират, спестяват. Жилищата им се виждат най переспективната форма. Така де, не може всичко да се изяде и изпие. А да инвестираш в производство, в бизнес в тази държава собственост на мафията си е пълна лудост. Парите, в крайна сметка се оказват в шкафчетата на шепа богоизбрани комунисти и техните наследници. В случая с жилищата се получава пак същото, но малко по късно и с по големи загуби за "инвеститора". В крайна сметка, наши са само похарчените пари!

108

Чичо Манчо

преди 1 месец

Санирането е грижа на давещия се.Купил панелка за свет пари и иска държавата да му я санира. Това го измисли Борисов.

107

Анонимен

преди 1 месец

Данъкът на жилищата трябва да се увеличава експотенциално на броя на притежаваните жилища. Само така ще се пресече устрема на българина да си влага парите в апартаменти с цел "инвестиция".

106

ВДИГНАТ СРЕДЕН

преди 1 месец

КУПУВАМ НА 1000 ЕВРО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. АЙДЕ МАРШ

105

Анонимен

преди 1 месец

Браво за ръста на цените- ще продадете имотите, ама друг път!

104

затова

преди 1 месец

пък сте първи по ръст на заплати и пенсии във Вселената,факт за съжаление

103

Анонимен

преди 1 месец

нормално, сценарият е ясен - да се държат българите в бедност и далече от всякаква форма на напредък. Оглавяваме класациите за ръст и на всичко друго. После защо нивата на раждаемост са най-ниски, откакто се води статистика?!

102

Много се е крало

преди 1 месец

Бедна България един милион лева жилище, ЕПК на 70 г.. Но за сметка на това, заради този балон, повишиха данък сграда НЕПРОДАВАЕМИ ЖИЛИЩА. Гето център, презастроено, без изложения и паркинги. Мръсен въздух коли за Офиси, *** дървета, плаващи плочи, разбити настилки и улици. Невъобразими миризми от храни за бездомни животни и контейнери.Еднакъв данък за стари и новопостроени сгради. Гаврата е пълна. А предстои безобразно увеличение на Данък смет. В много държави с остаряване данък сграда пада

101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен И за какво харчат толко пара като нямат деца и после сичко отива пак в държавата. Бг за заприличали на западния консуматор и само плюскат.

100

Голямо яздене,

преди 1 месец

голямо лапане. Ей сега гледай за Великден какво става 1 лев яйцата, за Гергьовден 40 лева агнешкото!

99

Анонимен

преди 1 месец

Балона....