16

EEEE

преди 2 месеца

Взеха им и райския газ и наргилетата, сега и това! Поне да им позволят да вземат от бонусите тогава!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Виждал съм деца в първи клас направо подивели от "сокчета". Късат си дрехите на детските площадки, агресивни, обиждат другите деца. И това от тия "сокчета". Има една енергийна напитка Изоспорт, която не е в кенчета, а в найлонова торбичка. И майките се лъжат да им купуват от това.

14

До 13

преди 2 месеца

Мърлйо саобразявай се какво говориш да не ти праим зъбите сираци.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Малките ликенца стават с енергетик и цигари още от 16г. Бях шокиран от една гледка преди няколко дни: 19ч, училището до нас, родители чакат учениците и за около 30 минути имаше над 200-300 фаса пред входа на училището. Потресаващо, нахвърляни безразборно навсякъде.

12

Сифилиско

преди 2 месеца

Като знам за цигарите как се спазва забраната, за тея напитки ще е още по-голям фал. Тея неща докато не се изнесат в специализирани магазини, няма да има оправия.

11

Теди

преди 2 месеца

АЗ САМО ОТ НАПАДЕНИЯТА СЪМ ЗЛЕ ИНАЧЕ СЪМ В ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ НАПАДЕНИЯТА НЕ СА ЗРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ ИЛИ БОЛЕСТ НЯКАКВА А НАПАДЕНИЕ

10

Теди

преди 2 месеца

И АЗ МНОГО ПИЯ КАФЕ И ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ

9

Мнение

преди 2 месеца

Според мене, не трябва да се забранява съвсем, но трябва да се сложат лимити. За деца от 8 до 16 години - за всеки ден да избират едно от четирите: или кутия цигари, или половин литър ракия, или пет енергийни напитки, или магистралка кокаин. Само едно от тия, не може повече! А за деца под 8 години - половин доза!

8

Как

преди 2 месеца

точно касиер ще поиска документ за самоличност? Да не сме променили законите специално за Лидъл? Пък и хлапета няма да си правят труда да се редят на опашките им. Освен това какво правим с бързите каси за самообслужване - ще ги махаме ли?

7

33 г, с вишу, безраб

преди 2 месеца

отивам в лидл купувам си бира и ми искат лична карта. ами не си я носех не ми дадоха бирата! на другия ден чувам касиерката уволнена. така й се пада гадта :)))

6

Лидъл

преди 2 месеца

В Лидъл много от касиерите искат ученическа карта и отказват да маркират и продадат енергийни напитки на малолетни. Но изглежда не във всички търговски вериги и магазини е така. Печалбата преди всичко!

5

Kaто

преди 2 месеца

има забрана - какво? Колкото и забраната за алкохол и цигари се спазва. Те ще си забраняват. В магазините ще налепят едни нови стикери, да си измият ръцете, и пак по старому.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Супер ско ги забранят но не само тези напитки с и алкохолните и цигарите

3

Анонимен

преди 2 месеца

А ще ги махнат ли от вендинг машините?

2

ицу кюрда

преди 2 месеца

рачков, май отдавна не сме участвали в реклами на ефбет :)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

Сетиха се, отдавна трябваше да я има тая забрана.