22

Ха-ха

преди 2 месеца

Ами да наемат тогава медицински братя.

21

До 21

преди 2 месеца

Да не ти се наложи, но ако стигнеш дотам, ще даваш мило и драго да те погледне медицинска сестра.

20

ДО 19

преди 2 месеца

МЕДицинскта работа е мн отговорна колега ако не си разбрал ! гледам че НЕ СИ !

19

бг смешки 2

преди 2 месеца

у БГ здрвеопазването се КРАДЕ ЯКО но "народа " си мълчи и глупавото не разбира какво се случва изобщо ! мн про2ст народец има у БГ !

18

Анонимен

преди 2 месеца

Пазарната икономика противопоставя труда на хората, въздига едни и унижава други.

17

до Петя

преди 2 месеца

високите им доходи не са от работа а от далавери ! колко са кадърни българските доктори имам големи съмнения ....бяха преди години старото поколоение .

16

Анонимен

преди 2 месеца

Сложете визи за излизане към ЕС и САщ. Напускат страната след ЕС и Шенгена и няма кой

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ше има за частните болници, но те са с много пари.Ще се лекуват богатите, а бедните ще измират бързо.И така кръга се затваря.

14

аааа 2

преди 2 месеца

ТКСЗ-то отдавна го размазаха както и всичко останало !

13

Анонимен

преди 2 месеца

И у ТКЗС-то нема кой да бачка - затуй ядем турски домати :)))

12

е и

преди 2 месеца

шефовете на болниците милионери от кражби и далавери , блониците сЕ разпадат няма пари за мед сестри ...."народа " не хае ! ами как някой нормален да остане у БГ ....и да иска няма как !

11

Анонимен

преди 2 месеца

Как да има.Болните са много и ужасно невъзпитани,а всичко е на гърба на сестрите.Гледам навсякъде само лекарки и разна апаратура, а то няма кой да обслужва болните един ден.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо, ГЕРБ ще внесат от Непал и Тимбукту, а ДПС ще внесат от Ирак и Палестина

9

бг смешки 2

преди 2 месеца

отдавна всичко читаво се изнесе от БГ -кочинката ! проблемите са много у нас както в икономиката така и в здрвеопазването и изобщо навяскъде ! най- лошото е че народеца е яко зле и изобщо не мисли и за това държавата му е тоя хал ....но всеки народ си заслужава съдбата ....след като българина не мисли така ще е

8

Сър Пичук

преди 2 месеца

Вдигат заплатите и се получават нещата. Не може да набеш 30к в обучение и на края 1к заплата. Всичкото кадърно и младо бяга на запад

7

До 4 Иван

преди 2 месеца

Това е абсолютна лъжа годишна заплата на мед сестра в САЩ е 81 хиляди долара средно, но да говорим ли колко е скъп живота там??? В Испания и Германия средна заплата за мед сестра е 2300-2500 евро, като в Испания имат по 15 годишни заплати - по две заплатати на всеки 4 месеца и стойноста им там е много по голяма от тази в САЩ!!!!!

6

О да!

преди 2 месеца

Отново само констатации! Ей така за разнообразие няма ли да видим някаква стратегия, тактики и действие? Или само си блещите по цял ден колкото да не заспите? Никой не е длъжен да дойде и да ви работи. АКо няма кандидати си намерете причината и си решете проблемите! В ИТ сектора имаме недостиг на кадри и си търсим сами решенията. Не чакаме на държавата или университетите! Не остана компания без Академия! Да, не е лесно, но работи! #СтигаМрънка

5

Нема Страшно

преди 2 месеца

Пенционерите са не само лош ами и дърт матрял... Че се манат по-бързо ако нема мед сестри.. Плана на сглобката работиии...

4

Иван

преди 2 месеца

Медицинска сестра в САЩ започва с 90 хиляди долара годишна заплата и стига до 400 хиляди долара годишно. Единственият начин да си намерите кадри е като плащате конкурентна заплата. Направете месечната заплата 10 хиляди лева месечно след данъци и ще си намерите кадри.

3

дръжте се българи

преди 2 месеца

Ще трябва да лекуваме хилядите мигранти !