10

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Казано по друг начин ЕК обявява за открит безкрайният сезон на престъпността. Например Махмуд от Мароко,който има няколко паспорта-френски,испански и португалски няма грижи за двата тона хашиш,които трябва да закара от Бордо до София. Също така руско-украинската педофилска мафия за търговия с деца вече може да ги качи голи-голенички на пълният със живо месо ТИР и да ги продава в движение на мохамеданските правоверни из стотици хилядите джамии из ЕС. Сръбската мафия ще си отвори гранични офиси.

9

митничаря

преди 1 месец

съгласен - 1 мин = 100 ойро на камион и минават всички.

8

Анонимен

преди 1 месец

Време е за БГ ексит!

7

Военните пречат

преди 1 месец

Някои шофьори не биха и спирали на границата, ако нямаше полиция и военни там )))

6

Анонимен

преди 1 месец

Руската преса съобщава, че в БЪЛГАРИЯ е задържан издирван от 7 !!! години терорист, обвинен за покушения на редица висши лица, вкл. от еврейски произход.

5

Анонимен

преди 1 месец

Целта на митницата е повишаване на благосъстоянието на митничарите.

4

баба Пена

преди 1 месец

Може би този евро депутат обслужва нечии интереси. Как за 60сек камиона ще бъде претърсен за дрога, контрабанда и прочие? Вижда се от отдалеко тук чуждия интерес. Вижда се също и ще самия депутатин не е от баш най интелигентните

3

Анонимен

преди 1 месец

След многократни призиви и инициативи за намиране на трайно решение на проблема и осигуряване на достойни условия за труд на шофьорите, петицията на българския евродепутат Андрей Новаков раздвижи застоялия въздyx и роди резолюция.

2

Анонимен

преди 1 месец

Целта на митницата е събиране на приходи за държавата, обстойна проверка на документи и товари, не задължително бързо преминаване на граничния пункт!

1

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна стандартите не са задължителни. Нито такова желание е възможно да се изпълни!