144

клоаката РАШИСТАН

преди 1 месец

Ставащото в Украйна най-добре показва отношението на Русия към славянските народи и зачитането на международно установени държавни граници. Путин занули Русия като нормална държава и я върна в средновековието. Неслучайно думата Рашизъм вече в целия свят са асоциира като новия възроден Фашизъм !

143

Анонимен

преди 1 месец

"Европа се готви за повече отбрана, говори се и за връщане на военната служба"-----------Няма да си мръдна пръста за НАТО.

142

Анонимен

преди 1 месец

"Войната вече не е понятие от миналото, тя е реална", предупреди миналата седмица полският премиер Доналд Туск в интервю за европейски медии"...............Аз не помня да е имало и една пълна година без война откакто съм жив, но явно вашингтонските лакеи ще си въртят новата опорка за "мирния" 21-ви век, нищо че точно техните господари откриха новия век с войни в няколко държави.

141

Анонимен

преди 1 месец

Браво на путинофилите! Путин нападна Грузия, след това откъсна територия от Украйна, след това още територия от Украйна, след това поиска цяла Украйна и я нападна в 4.30 сутринта вероломно без обявяване на война (нещо да ви напомня?), но военолюбци били украинците и европейците! Браво путинофили, так держать!

140

Анонимен

преди 1 месец

Болни мозъци с алчни *** определиха за враг Путин и Русия, създават психоза, че Европа е застрашена и изсмукват бюджетите на държавите за въоръжаване. Глупавите украинци станаха пушечно месо, но взеха да намаляват. Сега трябва да се подготви почвата за хвърляне във войната и на други народи, които трябва да умират за благото на ония с болните мозъци. Е хайде, на който му се мре, да ходи да служи на европейските ценности.

139

паралели!

преди 1 месец

Убийството в Сараево не беше причината за Първата световна, но стана повод за нея. Сега Украйна е удобен повод на Запад да върнат големите армии отпреди 1989 година. И се въоръжат до зъби. Едва ли Украйна е причината, те това явно са го искали още преди конфликта в Украйна, но той просто им развързва ръцете и служи за оправдание. Помислете само! Ако СССР не беше се разпаднал, на кого щяха сега да изпращат оръжия западняците? Може би щяха да нападнат СССР??? "Апетита идва с яденето!"-френска пого

138

Хххх

преди 1 месец

Европейския проект е бита карта...бавно бавно се отича в канавката....

137

Хххх

преди 1 месец

Все ги бъркам литва латвия абе ония дето все се бутат между шамарите с анселение колкото на средно голям град...ами тръгвайте за фронта в Украйна ве какво чакате...като сте ербап няма нужда да се криете зад гърба на НАТО...

136

Анонимен

преди 1 месец

У нас войниците вече няма нито къде да служат, нито с какво да служат. Тъй че нас ни отпишете от ведомостта.

135

Анонимен

преди 1 месец

Когато войната свърши и военнолюбците загубят ги чакат дела и съдилища заради парите, похарчени за оръжия и корупция. Те знаят това и здраво са се вкопчили във войната. Проблемът е, че моментът на 'последния украинец' идва и трябват нови наивници, които да загиват на фронта заради тях. Те ще са предимно от Източна Европа.

134

SS

преди 1 месец

Олее майко. Те прашка не са държали ,искат автомати да им дадат ! Не ме карайте да се смея !

133

Анонимен

преди 1 месец

НАТО дойде и сложи точка на наборната служба, а сега натиска за връщане.... на баба ви хвърчилото, *** си - ела си. Аман от смяна на мнения и решения.

132

ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА

преди 1 месец

НАТО МОЖЕ ДА ПРЕБИЕ ЗДРАВО РУСИЯ....САМО ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ, АКО СЕ ОБЕДИНЯТ ВОЕННО ----- МОЖЕ ДА ПРЕМАЖАТ РОСИЯ, БЕЗ ДА ОСТАНЕ ЖИВ НИ ЕДИН РУСНАК..А В НАТО ИМА ОЩЕ 30 ДРУГИ ЧЛЕНКА !!!.....САЩ ДОРИ ЩЕ ДАДАТ НА ГЪРЦИЯ--ЕДНИ 100-200 АТОМНИ БОМБИ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ РОСИЯ ДА ШАНТАЖИРА ЧЕ ИМА АТОМИ .

131

Мишката

преди 1 месец

ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА НА МИРА. Създадоха си враг в лицето на Путин и станаха пациенти на психиатриите . Аз все повече си мисля че европеиските лидери са зомбирани и са поредния експеримент на чичо САМ . Явно с някакви психо оръжия си ги местят като шахматни фигури .

130

Анонимен

преди 1 месец

Каузата е обречена, с тези тикток младежи каква отбрана каква военна служба, Бог да ни пази

129

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с опустошителните санкции? Рухна ли, рухна ли Русия под опустошителните санкции?

128

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с НАТО? НАТО не е ли готово за отбрана, защо тепърва да се готви за обрана?

127

Кирил петков

преди 1 месец

Продължаваме мобилизацията ;) УКРАЙНА ПОБЕДА!

126

Анонимен

преди 1 месец

Аз ще отида в мобилизация само ако служа в един взвод заедно с Тиквата, Пеевски, Кирчо, Кокорчо и Мравояда.

125

Анонимен

преди 1 месец

Абе, явно македонските братовчеди ще измият срама на НАТО. Ще разсмиват руснаците с жалките си възможности. Що я подкрепят Украйната, като им свършиха парите и ресурсите?