8

Анонимен

преди 2 месеца

Боли го финансовото управление, когато кофата е продънена, а тия дето трябва да запушват дупките (съд, полиция, НАП и т.н.) са подкупни.

7

Анонимен

преди 2 месеца

А за чик ни е това пропадащо Евро ?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Страната ви е толкова изгнила, корумпирана, разцепена и *** и просташко селска, че и Господ не може да ви помогне вече. Аз не гласувам за слугите на Азия и Америка. България вече 80 години е раздирана от Русия и Америка, че прилича на използвана тоалетна хартия оставена на дъжда и вятъра за да я ръзкъсат.

5

Бла-бла

преди 2 месеца

Мислете за страната си, бре! Оттук и икономика и всичко ще стане супер-ОК ))))))

4

Анонимен

преди 2 месеца

Що ве асан ви направи рекордьори по дългове като процент изтеглени спрямо бвп за период от време. Качи пенЦиити с по 50 леа, направи инфлацията 500 %. Прибра ДДС, не събра парите от пвр. Затвори мариците. Каза, че било научна фантастика дето направил разширение на Чирен и оправил интерконектора :))) било научна фантастика човеееккккк леелелееееее и едни там му ръкопляскат като на партиен пленум охохоооохохо

3

Анонимен

преди 2 месеца

Абе и хърватите не бяха го изпълнили,пък ги приеха.Не е това проблема,а мигрантите,които те поканиха,а ние не можем да се опазим от тях,заради калпава ограда,липса на човешки и технически ресурс и трафиканти,които ни разказват играта.

2

Анонимен

преди 2 месеца

коя страна :)))

1

Така като гледам,

преди 2 месеца

дали покриваме критериите или не няма значение - имат значение само онези 44 милиарда лева, които ще се освободят след падането на валутния борд.