72

Анонимен

преди 2 месеца

Ама Бойко Борисов не е млад

71

До Гост 64

преди 2 месеца

Разкажете повече за тази добавка. Ако има например сайт с доказателства за ефективността й или познавате лично хора, на които е помогнала.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Както и на Чернобил и най-вече прикриването му първите дни от готиния Живков, когато най-много тежки частици са разнесени из въздуха. Да не забравяме и парада на 1 Май.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Заради 5G e, ДНК-то почва да вибрира и да мутира

68

Анонимен

преди 2 месеца

Дали е случайно, че Файзър вече имат "лек"?

67

vs

преди 2 месеца

Много е важно да отидем на Марс, да създаваме "изкуствен интелект" (който няма нищо общо с интелекта, а е проста логика), но една генна мутация за която се знае от 200 години да ни е.ава майката! Технологийте и лакомията за пари и власт ни вредят най-много! Лишават ни от естествения разум и развитие! След време ще стане още по- зле!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Чернобил.Да съдят Украйна.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Путин ваксинира крепостните със Спутник, но това сигурно е добра ваксина, според копейките.

64

Анонимен

преди 2 месеца

10 коментара от един и същи чобан писани, сапри се. Баща ти е трябвало да се изтакова навън.

63

Леля чичо

преди 2 месеца

До ГостЛекарство срещу рак няма как да има, тъй като това трябва да е лекарство което първо да разпознае измененото днк , тоест мутиралата клетка, лечението трябва да бъде генетично, тоест някакъв вид възстановяване на фабричните настройки на клетките ,което не е възможно, или оперативно отстраняване на вече развити такива, а това което рекламираш е шменти капели, рака реално не е заболяване по смисъла на това че външен организъм атакува организма ни, тука самия ни организъм прави промяната

62

Гост

преди 2 месеца

ХЕМОХИМ - хранителна добавка на южнокорейската фирма АТОМИ, доказана в борбата с рака. За България се поръчва от Германия, цена 100 евро за един месец. Курс на лечение 4 месеца. Разработвана 8 години в ЮК, с много сертификати за качество, забранена в някой държави, заради ефикасността й.

61

Зеленият Пират !

преди 2 месеца

Ако успея да намеря КУРолация между експерименталните течности и опасни болести - рак, инсулт, инфаркт, тромбози и т.н. ще издиря шефа на РЗИ-то докато излиза от работа и ще го гръмна посред бял ден с незаконния си газов пистолен преправен на боен, добре че ми останаха още боеприпаси на черно. Ще ме гледаде в новините еййй !!!

60

Гост

преди 2 месеца

Дължи се и на храната, най-краткия път за въздействие върху клетките. Отровената храна с консерванти, пълнители, подобрители, бои, ГМО, кара клетките да мутират, защото тези вещества са не разпознаваеми за организма. От малки децата се тровят с фалшива храна без витамини и минерали. Почвата се трови с пестициди, те преминават в растенията, ГМО е предпоставка за ген и мутации в клетките, а политиците ни успиват от екрана с,, ведър хумор и мъдри мисли в момента". Гениален план за редукция.

59

31 годишен

преди 2 месеца

Много ме е страх от тези болести. Направо не смея да създам семейство. Защото няма да го преживея ако ни сподели такава съдба...

58

Леля чичо

преди 2 месеца

Сгрешеното днк в клетката може да е причинено от много фактори, скороста на еволюцията не може да настигне скоростта на прогреса , за да станем такива каквито сме е имало милиони години на последователно и бавно еднотипно въздействие на средата върху нас, а за 120 години имаме много рязка промяна на средата на обитаване , природата се опитва да се адаптира и от там явно идва промяна на днк в клетките , опитват се да еволюират докато са в нас но следователно носителя загива когато мутацията е вре

57

Леля чичо

преди 2 месеца

Първо прочетете какво е рак, това е клетка която при делението си дава погрешно днк , следващото деление на тази клетка е вече със сгрешеното днк , от там нататък или имунната система ще разпознае тези клетки като вредни и ще ги атакува, така се получава автоимунното заболяване, сгрешената клетка започва неконтролируемо да се възпроизвежда а в същото време имунната система я атакува и до момента в който се разпространи в кръвта или засегне важен орган. Другия вариант е доброкачественно деление

56

Анонимен

преди 2 месеца

АПсолютна случаЕност! Купувам си руска салата, тя правена със соево олио, а соята ГМО. НапиВката и тя с ГМО царвица фруктотрова и т. Н. И т.н. само част от отровите, които поемаме и си плащаме. Отделно сиропите в рамото на доверчивите телета.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "То тази епидемия от рак си я има по-рано от ковид и ваксините" -------------- да бе, от по-рано е.. само дето през последните две години случаите на рак, сърдечно-съдови заболявания, автоимунни и каквото още се сетиш са се повишили в пъти! И то не веднъж или два... ама споко, това увеличение няма нищо общо с експерименталната генна терапия хихихи

54

Анонимен

преди 2 месеца

Дългогодишните ваксинации вкарват в тялото на новороденото и по- късно още няколко пъти АДЮВАНТИ , КОНСЕРВАНТИ И АНТИГЕНИ - така има бум не само на рака , но и на автоимунните заболявания и аутизма. Истински Бум! Ще има и още нови болести по мозъка като ранна деменция, например. Тежко ни и горко!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Тези същите пациенти ако ги за караме в Германия или друга западна държава няма да им открият никакъв рак. Що така а? Да си пишем едни пътеки и е... съм им м.... на хората. Ще има статистики какво е можело да не се прави и кк е можело България да не изчезне като държава.