76

АХАХАХХАХ!

преди 1 месец

КАКВА МОЩ! КАКВО ЧУДО! :D

75

Анонимен

преди 1 месец

"България не е влизала в НАТО, НАТО влезе в България през 2004 г. Но, както се пее в една песен ....и това ще мине..." _ - На 17.12.2021 г. Президентът Путин направи официално заявление: Отан да си изтегли военните структури зад линията от 1997 г.

74

До 74

преди 1 месец

Няма полза да пращаме наште 50-годишни железа, руснаците всичко утилизират, хаймарси, абрамси, челънджъри, всичко става на кайма !!

73

Анонимен

преди 1 месец

Скимтенето на копейките е музика за ушите ни

72

БАНко

преди 1 месец

ЧЕСТВАМЕ ПОЗОРА СИ !!!

71

Анонимен

преди 1 месец

До Аналния отвор: за това цялата тая руска железария трябва да отиде за утилизация от украинците, хем ще се отървем, хем ВСУ ще демилитаризират по-добре Могучая

70

Хи хи

преди 1 месец

Ние сме троянския кон в нато, ония много ще съжаляват, че са ни приели !

69

Аналния отвор:

преди 1 месец

Какво НАТО бе ?!? Вие вред ли сте ? Като влезеш в едно българско военно поделение - само руско въоръжение и запаси на повече от 40-50 години ! Какво НАТО, какъв ЗАПАД ?!? Ако това е НАТО - 50-годишно въоръжение и благи западни приказки - Да излизаме веднага!

68

Истинска случка:

преди 1 месец

Грешка ва заглавието: България не е влизала в НАТО, НАТО влезе в България през 2004 г. Но, както се пее в една песен ....и това ще мине... колкото по-скоро, толкова по-добре!

67

Изклатен демократ

преди 1 месец

ПРОДАЖНИ ***, КАТО ПАСИ, ПЛЮВНАЛИЕВ, БАНКЕРЧЕТО, КЪДРАВИЯ И ОНОВА ЛАНЙО ТАГАРИНЧО ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ И АРМИЯТА Й ДО РАЗПАД. ЗА 20 ГОДИНИ В НАТО ОЩЕ ВОЕННИТЕ НИ, КОИТО СА 2-3 ХИЛЯДИ ДЪРЖАТ РУСКО ОРЪЖИЕ - 50-ГОДИШНИ КАЛАШНИЦИ. ТОВА Е НАТО - ОКУПАЦИЯ И НИЩО ДРУГО!

66

Анонимен

преди 1 месец

До до52 - демек казвам, че от малко повече от 100 г ние имаме само един враг и той е на североизток от нас и ни дели морето. преди 34 г тия фалираха и се разпаднаха и малко им се намали силата, от 2 г ВСУ поетапно им унищожава флота, а останалите корита не смеят да мръднат от Новоросийск, Турция зтвори босфора - демек тия по море не могат да се довлекат, по суша също ВСУ не им дава, та остава някаква заплаха по въздух, за което трябва САЩ да пратят техни войски, докато си купим, каквото трябва

65

Краси Петрофф

преди 1 месец

България никога не е влизала в НАТО, НАТО дойде и ни окупира! ЗА 20 ГОДИНИ НАТО НИЩО НЕ СА НИ ДАЛИ, ОЩЕ СМЕ С 50-ГОДИШНО ВЪОРЪЖЕНИЕ, РУСКО ВЪОРЪЖЕНИЕ! Е ТОВА Е НАТО, ДРАГИ ПРОФАНИЗИРАНИ ДЕМОКРАТЧЕТА ДОЛНИ!

64

Анонимен

преди 1 месец

За да се вкара България в робство дори не и трябват завоеватели , достатъчно са и само български " управленци "

63

Изклатен демократ

преди 1 месец

През 1964 България имаше 160 броя изтребителя, а за 20 години в НАТО чакаме едни 5 платени от мутрата преди 6-7 години. Военните ни още държат 50-годишни Калашници от СССР. Толкова НАТО мисли за България - ясно е на всички. А онова ланйо паси, дето рева продажника долен преди 20 години Господ ще го съди един ден!

62

Бойко Борисов:

преди 1 месец

За 20 години в НАТО българската армия бе съсипана, а остатъците от нея са от времето на Вършавския договор и СССР. Как ще коментирате това изклатени демократчета ?!? За 20 години по времето на руското присъствие от 1944 до 1964 България бе въоръжена до зъби и то на безценица. За 20 години в НАТО още чакаме едни 5 самолета, дето Баце плати преди 6-7 години ! Това е НАТО! Това е демокрацията, българи! Идват избори - МИСЛЕТЕ!!!

61

Истината

преди 1 месец

Не България празнува а шепа грантаджии, нпо и предатели.

60

Слава НАТО

преди 1 месец

Агресорска росия ,доказа нуждата от НАТО!!!

59

до 60

преди 1 месец

До Анонимен -Сънища русофилски те гонят -Кинжали с чипове от перални!?! :)))))

58

Анонимен

преди 1 месец

То това като да наречеш празнуване деня на падането на България под османско робство .

57

По същество

преди 1 месец

Време е да излизаме.