28

???

преди 1 месец

До Не, нямаКой е тоя "истински загрижен за страната си гражданин", който не стъпва да гласува ? Това е овца. Овцете няма да оцелеят в тежките времена, които идват. Двата милиона българи, които ще оцелеят в следващите 50 години ще са потомците на тези, които гласуват. Не е задължително да са етнически българи. Ще оцелее този, който си отстоява правата и е по- активен.

27

Тенгри кан

преди 1 месец

Не! Българската държава ще изчезне на Балканите. Такава е Волята на Тангра! Българите сами се отвърнаха от нея, избягаха по света, дебългаризираха се, с което дадоха сигнал към Небето, че България повече не им е нужна! Те са граждани на света!На гражданите на света, не е нужна национална държава. Искате да бъдете евреи?:))) Добре, казва Тангра, живейте като евреите, дано ви е по-лесно!

26

Име

преди 1 месец

Без лустрация няма да има промяна!

25

баба Пена

преди 1 месец

Е нали гласуваха хората за ПП, уж новото, уж промяната май, да ама не. В момента в който седнаха у парламенто и те станаха ортаци с другите от герб и оня дебелия. Да питам аз пак, где е тая промяна защото аз не я виждам. Май промяната е в това че всеки говори нещо ама седни ли на парламентарната скамейка и на мига се променя и става като другите. Ей това е промяната.

24

Прожектор

преди 1 месец

Борисов да не се прави на луд. Цяла България и всички наши европейски партньори видяха колко безцеремонно той погази джентълменското споразумение за съвместно управление чрез ротация. Видя се че той е инструмент на "началниците" зад Делян Пеевски, на който те натиснаха червения стоп бутон. Натиснаха го, защото реформирането на служби, регулатори и съдебни органи води до разплитане на мафиотската им мрежа. А това, че запокитват българския народ за сетен път в калта, какво ги интересува. Нали в мътна вода най-лесно се ловят балъци ?

23

Анонимен

преди 1 месец

Не бързайте с кризата. Има едни 60%негласуващи досега, може пък да решат да гласуват тоя път. Семейството ми е едни от негласуващите, 5 гласа, но на тия избори излизаме да бием шута на всички участници в т.н. сглобка.

22

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!

21

Анонимен

преди 1 месец

асен върна ли милиарда?

20

баба мара

преди 1 месец

не разбрахте ли че хора с петна в биографията си не могат да бъдат в листите и в нсако пак продължавате с тази практика изб активност пада още повече аз не гласувамзащото не вярвам на никои

19

Анонимен

преди 1 месец

Мравояда пак да седне в скута на дебелото дете да се завърти налево-надесно и да моли за милост

18

Христо Христов

преди 1 месец

"Според политолога липсва патриотична кауза с европейски привкус" - полезният за България европейски привкус може да е само унищожаване на брюкселския ЕС на урсулата и сие.

17

Анонимен

преди 1 месец

За да се промени статуквото трябва да не се допусне използването отново на мадyровски машинки, а също така хората масово да отидат да гласуват и чак след това за гъби!

16

Анонимен

преди 1 месец

Ако имаш един министерски съвет дай половината на ближния си щото иначе ще те заплашва с избори . Евроатлантиците мнооого а постовете малко . Трябва да се назначи повече администрация още министерства . Министерство на усвояването няма .

15

баба Пена

преди 1 месец

Е как да излезе от кризата с едни и същи герой дето се въртят като на дестка въртележка? Тряба да се вземе лопатата и метлата и да се чисти. 90% от политиците дето са сега политици са станали такива защото нищо друго не става от тях. Да не забаравяме че голяма част от тях са там за да си дооправят бизнесчето, да вземат имунитетче и с две думи - и те да намажат. Те са там не за да работят а да намажат филията. Е питам аз, как и кога ще се оправим?

14

Анонимен

преди 1 месец

Ами Посолството още не е инсталирало нов проект, така че всичко ще си продължи както до сега.

13

Анонимен

преди 1 месец

Гaлeтo nитaxтe ли?

12

Анонимен

преди 1 месец

Хубавото на новите избори е, че Копейкин окончателно ще разбере че никога няма да спечели изборите, и това което ще му остане е да си осребри подкрепата на мало*yмните си избиратели, си купи още някое Порше и вдигне още някой палат край морето! А между другото, изгонените от Възраждане с Дренчев начело, днес заявили че ще правят нова партия! ХАХАХАХАХА

11

Анонимен

преди 1 месец

Ами те Бойко и Пеевски са от едно ОПГ . Пеевски върти бизнеса на групировката ,а Боко е шеф на политическия отдел на ОПГто

10

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски е наследник на Илия Павлов и върти парите на Мултигруп а баш началниците са ДС агенти и живеят в Швейцария.

9

Стига,бе

преди 1 месец

12 години ДПС управляваше.Преески беше собственик на държавата,а Баце само неговия брокер.Сега ни предлагат пак от същото.