67

Фед Красивия

преди 2 месеца

Само до преди 6 месеца всички от Арменеца та до Хърсев се кълняхте,че нямало да има повишение...Сега някак си започнахте да говорите за някакви си 2%.Какво ли ни очаква до самото приемане ,че и после ,като ни налузите тия тапети?*** народа спи ли спи?А тоя икономист,колкото Хапарцумян беше химик....

66

до 69

преди 2 месеца

2 ПЪТИ е минимума ! у БГ всичкое възможно защото държавата я НЯМА никаква и спекулата ще се разрази жестоко както стана в началато на 90те години при глупостите на ЛУКАНОВ И КОСТОВ ...

65

Анонимен

преди 2 месеца

До до62 За кое те се смеят на тебе

64

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да има скок, само два пъти. Което е струвало един лев, ще стане 1 евро

63

до62

преди 2 месеца

Ти си доста далеч от всякви икономики, по добре не пиши глупости, че и децата имат повече знания от теб и ще ти се смеят.

62

Спекулант

преди 2 месеца

Оооо ще има ще има :-)

61

Анонимен

преди 2 месеца

Отворете Lidl.hr- цени като тук някои надолу- например 1 яйце - 028лв....

60

София

преди 2 месеца

Ми то няма накъде! Живея от 20 години в Париж и мога да ви уверя че много неща са на същите цени, даже и по-скъпи в София. Даже и жилищата са в същото съотношение цена/заплата! Скандално е София да е приравнена с един от най-скъпите градове в света!!!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Еврото е някаква политическа глупос и лъжат че за туризма трябва. Ако дойдат от САШ и Китай туристи какво сигурно трябва да махнем евро и турим $ или юан.

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Скок може да има само ако някой промени курса . Не само при курса може да има инфлация. Ето България нали не пипа курса а цените скачат. Тогава курса трябва да се смени както стана 1997 г. с Костов и направио нов лева с нов курс. А еврото какво прави. Нищо такова освен че се ликвидира лева само но няма нов курс и нови по-ниски цени. Ако еврото закове цените тогава защо и лева не се направи като евро и пак няма нужда от евро а само лев.

57

до55

преди 2 месеца

Да де ама в Харвадска цените бяхяха много по надоло, па сега станали като при нас, щом са скочили като нашите викаш няма повишение, а и там замразиха цените на повечето основни цени, а е малко повечко да четем като не сме ходили никъде.

56

Анонимен

преди 2 месеца

До AAA- вярвайте на очите си- вижте стоките в техния кауфланд, вижте стоките в Кауфланд в Германия.

55

Ббб

преди 2 месеца

Кога въвеждат еврото и така лесно ли ще стане, не вярвам. Иначе най-добре всичко да е 1:1, цени, заплати, пенсии, колкото лв е било досега, толкова евро да е. Така или иначе така ще стане с времето, по-просто и по-лесно ще е да е сега.

54

AAA

преди 2 месеца

всичките ми познати от Хърватска друго казват. на кой ли да вярвам

53

Анонимен

преди 2 месеца

Отворете Kaufland.hr и вижте цените в Хърватска- цените са като тук даже на някои стоки леко надолу- спрете да лъжите, а приемайте еврото!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Питайте хърватите. Тия "икономисти" по медиите са скъсали с реалността

51

ааааааа

преди 2 месеца

И КАК ще я овладееш като народа не разбира какво се случва изобщо ?!?!???

50

Анонимен

преди 2 месеца

Спекула има когато има монопол.Каква спекула ако има конкуренция?!Как ще стане това?!За едно и също качество на даден продукт ако има различни цени как се прави спекула?!При монопол е друго,съгласен съм.При конкуренция няма как да стане.

49

Курис Пичерядис

преди 2 месеца

Трябва да се овладее спекулацията с цените,ту се вижда от самолет и е огромна....

48

до52

преди 2 месеца

А е тея ги говори на туристите, бе те му казват, че щяло да има леко повишение, даже тоя ти го казва, то т,ъ,п,о,т,о пак неговото си знае, бил съм в 2 държави при приемане на еврото и в 2те имаше повишение на цените, но държави с много по висок контрол и закони, при нас направо ще си е жестоко.