79

Истината е

преди 1 месец

В това да пренесеш дрога от Колумбия и да си купиш БМВ работата е лъжа и измама

78

Анонимен

преди 1 месец

До 82 Къде са ти десетте минуса бе муххльо? хахаха. Селлтак копейкаджийски.

77

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен е Суполе като имаш сега 20 бракми що не караш а си пред компа. Магистралата е празна. Щото май не можеш с какво да платиш а купи още 30 и си ги гледай пред блока.

76

До 79

преди 1 месец

Имам време.Сега щи лепна 10 минуса да разбреш,че имам представа......Оправяш ми настроението.Благодаря ти.....

75

Анонимен

преди 1 месец

До българин Колата ти е 99 % руска. Стомана,пластмаси,бензин, масла

74

Анонимен

преди 1 месец

До Сънчо Копейка насрана, кой ти я каза тая дума VPN? Нямаш акъл да знаеш какво е това, така че не я употребявай, че ставаш смешен.

73

Сънчо

преди 1 месец

Сложи си още плюсове(слагат се с VPN или като влизаш с прокси сървър). Не се нервирай, изглеждаш женствено. Понеже разбирам,че капацитета ти е под нулата дай още епитети. Бъди по-оригинален,това с Русия и копейките: Много изтъркано. Киро да не ти е ментор, та се държиш като него? Далеч Ша стигнеш.Давай, напъни се малко повече, зная, ти можеш...

72

Анонимен

преди 1 месец

До Мутрафонова Колко струва стоманата в момента Русия е със санции и не изнаса и гас. Германия затова е със спат на произвотство. Без евтин гас, руда и стомана нема коли.

71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 72 Че има ли още кола в движенкие за 3000лв?

70

Анонимен

преди 1 месец

Без значение колко са поскъпнали колите, моят бюджет за кола, която се кара в града е до 3000лв. Кола, която мога да си позволя да ме блъснат и после да я дам за скрап, или да ми я вземат след фалшив положителен тест за алкохол / наркотици.

69

Сънчо

преди 1 месец

До Анонимния К...ш. Ти си обикновен провокатор(на всяка статия си мерудия). Ако си мислиш,че си хванал господ за шлифера много си се объркал. Зная ,че не можеш да се замислиш ама все пак: Скъпата кола вечно ли ще я караш??? Стотинките на Русия и Украйна се наричат копейки, добре е да се уточняваш за коя от двете страни говориш. Чехълче(едноклетъчен организъм да не си помислиш,че те сравнявам с едно от удобствата,който ползваме) анонимно, добре е да знаеш,че колелото се върти..

68

прав си кво да кажа

преди 1 месец

До Тъпчo-тъпчeв Икономията - майка на мизерията. Сигурно и не се къпеш - жива загуба на пари е това къпането.

67

Тъпчo-тъпчeв

преди 1 месец

Аз пък от 5 години нямам кола и ми е много по-добре.Нямам ортак на заплатата.За работа ползвам обществен транспорт, чат пат и такси,ако пазарувам повече,но ми е много по изгодно.Тия измeкяри от авто борсите да си продават таралясниците на бaлъците,аз единствено бих си купил нова кола,когато мога да си го позволя.

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 47 Сополе, до 1989 имаше вноска за кола в мототехника. Чакаше се по 10 години за скапана руска бракма. Какви коли, какви магистрали? Една магистрала до Правец стига.

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65 В Кремиковци никога не е имало руда бе ***.

64

Мутрафонова

преди 1 месец

Така е. САЩ нямат магистралик. Само великата русия с великия путин имат магистрали. Москвича е най-добрата кола.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Няма нови коли и не достигат в света. Няма достатъчно заводи а населението в света расте и цените ще растат. Остава само трошки но и там не достигат. Затвориха Кремиковци а изнасат бг руда на бесценица на запад.

62

Анонимен

преди 1 месец

Абе Днес-а,що не вземете да баннете доживотно тия ментално увредени индивиди като kелеша,програмиста и зозо,каква вие файдата от техните ежедневни тъпни?

61

Русия

преди 1 месец

Слава на бананажиити сидарасти

60

Панелен пАвиАн

преди 1 месец

Пред блока е като автоморга! *** и Пульо нямат пари за зъболекар, но са горди американци с по 2-3 трошки на семейство. Една за бащата, една за майката и по някоя за дете или тъща.Нема такъв смех...