96

Анонимен

преди 2 месеца

Няма как да имат по високи заплати от работещите в болниците на смени на празници.Да дойдат да видят как се кара на нощна смяна90%от работещите в детско и училищно здравеопазване са работили в болниците идват от тежки отделения и по 48ч.дежурства. До Народна

95

Анонимен

преди 2 месеца

До Народна Болниците събират кръвен данък а училищата нищп. 10 бона такса на срок на ученик и ще плащат заплати 5-10 бона.

94

Анонимен

преди 2 месеца

За кмета 10000 лв са малко, но за чистачката и 100 стигат.

93

Народна

преди 2 месеца

Няма как да имат по високи заплати от работещите в болниците на смени на празници.Да дойдат да видят как се кара на нощна смяна

92

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен За даскалите само платено обучение ще им дигне заплати

91

Анонимен

преди 2 месеца

89 много ли са високи заплатите на учителите?Ако се направи една добра финансова ревизия на директори и счетоводители в училищата,но от не корумпирани служители ще има пари за много по-високи заплати!

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Шаши Иска да е милионер

89

Баба Яга

преди 2 месеца

Пари нема - действайте. В предизборната кампания друго говореше. За всяко дете детска градина - гарантирано...

88

nqkoi

преди 2 месеца

за учители може 3000?!

87

Шаши

преди 2 месеца

До 83: Ее, разсмя ме. Стига пък ти. На тоя главата му се върти по рождение. Една балтия няма да издържи. Може и много крошета да е отнесъл. Много замаян този

86

не става

преди 2 месеца

а никакви заплати има дв амилиарда за крадене тази година ще има пейки по 100000лв и кошчета по 40000лв

85

Шаши

преди 2 месеца

Само безумни идеи от кметството. Правят се усложнения за колите за да се качат хората в автобусите. Пешеходни зони искаха по Шишман. Трамвай ще пускат по Вардар. Пазар щели да махат. То за пазара ясно. Наеми на високи цени ще търсят. А за сестрите и персонала по градините нищо.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Ще я сънувате Фандъкова, гащници про3ти!! Гласувайте пак за ПП-ДБ и швестера Бонев!!! Про3та нация сте!!

83

Анонимен

преди 2 месеца

Не им завиждам на софиянци с този кмет.Стартира с много недостатъци.Честност и коректност не виждам.Няма защо да се залъгвате с фалшиви илюции.Терзиев няма да ви увеличи заплатите !!!

82

Анонимен

преди 2 месеца

Терезиев не става за кмет. По-зле е и от Фандъква. В спорта може да се пробва на бокс

81

Анонимен

преди 2 месеца

Ами протестиращите българки имат правото да искат да им се увеличат заплатите. Трудът си е труд и е нужно достойно заплащане. Няма нищо комунистическо в това. Комунистът Терзиев се прави на интересен, а всъщност е един противен ром. Според тоя помощ и съчувствие за украинците може, а за българите - не може! Важно е и как българите харчат заплатите си, ако не даваш пари за глупости, парите ще стигнат за всичко, битовите смети ще са платени и няма да има задължения.

80

До Шаши

преди 2 месеца

А теб кой те е упълномощил да говориш от името на хората?Можеш да говориш единствено от твое име.Изборите бяха преди три месеца,да беше гладувала.Ама Хекимян даже не стигна до балотаж.

79

Шаши

преди 2 месеца

С терзиев и бони е излишно да се спори. Никога нищо свястно не са направили-няма и да направят. Единственото спасение от тях са нови избори за Столична община. Както е тръгнало с тях, скоро можем да очакваме и ремонт на не направен ремонт. Уважението на гражданите към тях е нула. Затова са с малки букви. Избори и чао.

78

Ха,ха до 76

преди 2 месеца

Е,Радев като реве за Русия по-добър ли е?А осем това като работеше в армията ,назначи любовницата си на два щата и и даде незаконосъобразно ведомствен апартамент.А ако командва армията,сигурно ще я направи генерал.

77

Анонимен

преди 2 месеца

До 74Просто не вярвам на комунисти и отрочетата им.По принцип всички политици лъжат но комунистите и отрочетата им са шампиони.В коя държава не лъжат? В Сев Корея в Русия в Китай? Нали си го спомняш Плевнелиев как пъшкаше за голямото европейско трансатлантическо семейство.Как като си купим ф16 това означавало че САЩ ще ни пази купували сме не самолети,а охрана.И кво стана?