46

До 39 Дони

преди 2 месеца

Всъщност голямата игра сега започва!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Марчето не я мислете. Всички еврокомисари дори и след приключването на работата им продължават да получат пожизнени пари от ЕС. В Брюксел е пълно с хрантутници. Марчето и сега получава 10хиляди евро от Брюксел и още 10 хиляди лева като вицепремиер.

44

До 40

преди 2 месеца

Кирил Петков на 13 декември 2021 г. е избран за министър-председател на Република България от 47-ото Народно събрание. На 27 юни 2022 г. подава оставка след успешен вот на недоверие, внесен от ГЕРБ след оттеглянето на партията на Слави Трифонов Има такъв народ от управляващата коалиция. Нищо не зависи от Киро. Човекът е с ментални проблеми. Поставиха го да изпълни задачи на олигарсите клиенти на прокуратурата, но не провали. Сега трябва да бъде разследван за комисионните от газ и оръжие.

43

Боко Т.

преди 2 месеца

Кво ша я правим сега Марчето? Тя си заряза скъпоплатената службица в Брюксел за да става премиер, ама сега работат се разсъхна? Ще трябва пак да я пращаме в Брюксел, че да не я зареже мъжллето и

42

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Интересното ще стане след гласуването на отказа. Защото идва втория мандат. Ако може да се вярва на всички които се изказаха, следва да заключим, че втория и третия мандат ще са неуспешни и отиваме на избори. Обаче с кой служебен премиер? Дали с човек на ГЕРБ или на ДПС от десетте възможни които са на разположение на Радев? И помнете, сега събранието няма да се разпуска! Ще бъде интересно, гарантирам ви го!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Като виждате, че този сталинизъм не е демокрация, защо продължавате да ги избирате тези сталинистки партии? Просто ги махнете всичките и си стоите без правителство. Тъкмо така няма да има кой да ви продаде всички за пушечно месо на Зеленски.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо управлява от 3 години. В началото като част от правителствата на Радев, който ги вкара в политиката. След това в коалиция с БСП и ИТН и сега с ДПС и ГЕРБ. Т

39

Абе хора

преди 2 месеца

нещата са толкова прости. Тиквун и Шиши не искат реформи, защото искат да владеят съдебната система, регулаторите и службите, да крадат, крадат и пак крадат. Крадене, крадене, крадене. Това е лозунгът на ГЕРБ и Шиши. Мисля , че ПП-ДБ вместо да правят такива гимнастики трябва да изкарат хората на улицата. За последен път след 97-***, 2013-а и 2020. За да изметем мафията от държавата.

38

До Анонимен 36

преди 2 месеца

В момента има чиновници в държавни ведомства, който получават до 1000 лв. заплата така, че не говорете глупости.

37

до 37

преди 2 месеца

Че той Кирчо да не управлява 3 години. Кирчо управлява няколко месеца. И то заедно с Бойко и Пеевски в коалиция. Преди това бяха разни служебни правителства или нямаше никакво. Кога и кой да ги смени, като те са много и са навсякъде на всички нива. А и някои от тях не може просто така да ги смениш. Договорите и позициите са им такива.

36

Дони

преди 2 месеца

Играта свърши!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Денков искал да вземе втори мандат и да го даде на Габриел-а. Асен се изказал категорично против. След това умували кой да предложат от ГЕРБ за министър председател с втория мандат. Представяте ли си колко са уплашени шарлатаните? Да отстъпват мандат на ГЕРБ, след като ги рекетираха е дълбоко когнитивно разтройство.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Е за 3 години не можаха ли да подменят чиновниците на Боко. Боко не е премиер от май месец 2021 година. Колко години им трябват на кирчовците да сменят всичко само с техни хора.

33

Анонимен

преди 2 месеца

За Бойко ще гласуват всички търтеи на държавна хранилка и семействата им това са стотици хиляди гласове. Бойколенд е единствената страна в ЕС където частният сектор взима по ниски заплати от чиновниците.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо колко шишета счупи снощи в масата?

31

До хаха

преди 2 месеца

А пък според новите промени в Конституцията, ако се стигне до служебно правителство, Президента не може да посочи който си иска, а трябва да избира между 10 човека. И в момента почти всички те са от ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 2 месеца

до 29 Тиквата забавя но не забравя. Няма да забрави никога унижението което му приложи Киро като го арестува, макар и за 2-3 часа. Никога! Свършено е с Харвардския маааалоумник.

29

хаха

преди 2 месеца

В момента ГЕРБ са с най много депутати 67 , а ППДБ имат премиер и почти всички министри с 60 депутати. Сглобката за да просъществува трябва да има някаква справедливост в разпределението на министрите на базата на подкрепата която са получили на изборите. Затова ГЕРБ трябва да имат премиер и почти половината от министрите. Останалите 10 министерства трябва да се разделят между ППДБ и ДПС.Просто е, обаче ППДБ искат цялата власт и обвиняват останалите, че не им я давали.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Тия освен да се борят за власт последните години едни с други случайно нещо да са свършили за страната.? Заети са само да се карат един с друг и да ротират. Я марш всички от там. Как ще оправите държавата като себе си не може да оправите??

27

Продължава прането

преди 2 месеца

И сега Борисов ще излезе като герой на бял кон. Те отново ще му предложат, а той в името на България, ще приеме. Тоя сценарий сме го виждали. Нека видим как всички те отиват в затвора