156

Анонимен

преди 2 месеца

Българина не е свикнал да спазва обещания, нито най-елементарни правила ... това важи и за политиците ни. С такива хора договорите са или много трудни, или невъзможни. Всичко това тласка страната към диктатура. Българина се чувства добре само при диктатура.

155

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 157 ВСИЧКИ са така, приятел. Преди години нашите бяха много по-назад, спрямо другите, но нивот падна в цял свят.

154

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 152 - На там върви. Вече тръгнаха да улавят недоволните вотове на заралии и околностите. И ГЕРБ явно се усети, зщаото си кавитираха техните хора. Ама май е късно ... май.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Няма толкова безотговорни политици като нашите. Света в тотална криза, задават се войни. Тия си лаят в парламента, оставки, схеми, игри, обиди. Накрая избори номер 5 за няма и 3 години, абе хора, вие нормални ли сте бе?

152

Анонимен

преди 2 месеца

"От ПП са взели мъдро решение да й попречат да вземе властта. Браво на тях!" - jokerlaughs.gif ...

151

Анонимен

преди 2 месеца

До Независим Те па едни санкции, ама леле мале! Пеевски нямало да може, да влиза спокойно в ЕС и ще трябва, да тъгува чрез подставени лица. Горкия той...

150

добре е направила

преди 2 месеца

Ами щом е мафиотка по-добре, че не стана премиер. От ПП са взели мъдро решение да й попречат да вземе властта. Браво на тях!

149

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха ха - Колко са нагли и от ПП. То че Бойоги играе, ги играе, ама те реално си повярваха, че ще им оставят целия парламетн и след 9 месеца, ще има "смяна", която ще е чисто формална ... АХ АХ АХА !

148

Анонимен

преди 2 месеца

Цирка продължава ... най-накрая Възраждане ще вземе пълно мнозинство и всички ще се кротнат. Край на изборите, като в Унгария и СССР.

147

Троловете

преди 2 месеца

може лесно да отличите... Платени от Хамерика за България... Писането им е еднакво. СССР, Комунизъм, Путин, реформи в съдебната власт, регулаторните органи и службите, граждански арести и конфискации. И все някой им пречи. Кво да се прави на крива ракета и на платен от хамерика за Бг, и космоса е малък.

146

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам как парламентът ще гласува За/Против отказ на политическа партия да състави правителство, ама ... Ако парламенът гласува ПРОТИВ отказа? Възможно ли е? Едва ли, ама щом така пише, верваме!

145

Сардина

преди 2 месеца

От снощи евроатлантическият плaнктон вие на умрело по социалните мрежи. Вийте и ревете, умнички и красиви мои. Това ви беше. Сега пак трябва да мислим как да изринем Борисов, ама този път без парашутисти - шapлатани.

144

Не сме слепи

преди 2 месеца

Мария Габриел и Рая Назарян са най-новите лица на мафията.

143

Анонимен

преди 2 месеца

А Боко къде се скри?Да не е вдигнал кръвното?Друг път по три статии на ден за него и от него,а сега мълчание.Що така?

142

Зозо

преди 2 месеца

Хахааааа, аре ПП-тааааа: шкафчето, кюлчето, къщата, тръбата, магистралата, картата.... Даййй..... Ама накрая ядохте Бойковия и на Шиши, нали???? :)))))))))))) Няма кой да ви се върже вече на простотиите.

141

Гърция в ЕС и НАТО

преди 2 месеца

Сърбия е извън ЕС и НАТО.

140

Леманс

преди 2 месеца

Гаргамел лъсна като поредната Бокова послушна "калинка"! Видя се и това, че понятия като "правова държава" и "евроатлантически ценности" за нея имат стойност само доколкото й разреши Шефа й Боко.

139

Зозо

преди 2 месеца

Само Боко и Доган!!!! Вън ППДБ-тата!!!!

138

Анонимен

преди 2 месеца

Основният приоритет на евентуален нов парламент трябва да е отмяната на маалллоумммните промени в конституцията,които тези продажници вкараха

137

ВЪЗРАЖДАНЕ ВЪН!!!!!!

преди 2 месеца

Безродниците от Възраждане искат да ни вкарат във Война с НАТО и да ни пръснат турците, гърците, украинците, французите, американците, германците, поляците, испанците, англичаните, македонците, албанците, румънците и други.