52

Анонимен

преди 2 месеца

54 проблемът е че ти нищо не знаеш и плескаш глупости. А си осранн до уши в Сорос и фашизъм. Справка - Проф. Богданов се защитава с текст, в който не отрича сътрудничеството на Държавна сигурност, но го обяснява с фашисткия произход на баща си Иван Богданов, клеймо, което трябва да изкупва, както и с проблеми със здравето и развитието му като учен.[6] През 1990 г. Богданов е съучредител на Фондация Отворено общество и Председател на нейния Управителен съвет (до 1997).

51

Анонимен

преди 2 месеца

51 ти нямаш идея кой пол си и кой е родител 1 и кой родител 2, тръгнал да дриска глупости, че знаел какво правил прадядо му. Прадядо ти вероятно е бил с партийна книжка както милиони други.

50

Анонимен

преди 2 месеца

48 янките имат. Ние имаме някакви небългари. Виж какво пише Карбовски още 2015г. - "Поетът" Сугарев получава грантове от Америка. Какво може да му дадете вие? Какво може да работи Сугарев? Той може да работи едни неща за едни хора. Да прикрива амбразури с гърдите си. Да гладува по нищожни поводи, за да можем да гледаме как той ще умре от глад, а зад паравана на глада му кой знае какво се случва. Аз не знам

49

Иван

преди 2 месеца

Прадядо ми е избесил и изколил бая сърби по време на войната. Май не им стига и за още се натискат.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Един сърбин го обвини Вучич, че предавал техни тайни на България, но явно не знае Вучич, че те са ни прозрачни напълно :)))

47

Анонимен

преди 2 месеца

В исторически план,не може да се отрече че,сърбите са тарикати.Обаче да се хвалиш,че си разбил разузнаването на бг,е глупаво.То е, като да настъпиш мравка-нищо.Виж,друго е да победиш българска армия.По някакъв начин,идиотско даже,неразбираемо,но ние българите ставаме непобедими,когато някой ни настъпи.Остава само,да избираме и политици които да могат,като армията ни.

46

Хм

преди 2 месеца

Имали сме разузнавателна мрежа в Сърбия? И въобще разузнаване?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбите без малко да ги унищожим напълно, през ПСВ, даже остатъка от армията им избега в Албания да се крие... :)))

44

Шаши

преди 2 месеца

Опити за конфискация на авоарите на Република Сръбска. Нещо да прави впечатление на някои.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимните сръбски клакьорки.Щом е толко добре в Сърбия и толкова зле в България що седите тук.Идете в руският рай.

42

Анонимен

преди 2 месеца

41,истински българин,къде видя,лутко.Че не разбираш грам от ирония и членът е по-голям с цял сантиметър от нулевия ти мозък ,друга прич,тъй де)))

41

Шаши

преди 2 месеца

Сърбия по време на война имаше 7-8 процента ръста на икономиката. По същото време ние бяхме в мир. Само че имахме спад в икономиката. То да беше спад-цяла разруха във всичко беше

40

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбите са смешка, това е известно на всеки истински българин, но пропагандата за тех е голема, не знам кой им верва, определено са чалгарите :)))

39

Анонимен

преди 2 месеца

37 нищо не си имал и сега нищо нямаш. Иначе нямаше да висиш на подаянията на Сорос и да ми го хвалиш. Имаше тука един Сидней къде работил за австралийският говернмент със секретни протоколи. Е ти си същия фантазьор психар, обаче и с опорки.

38

очи,очи,твои очи

преди 2 месеца

Долу кунките ,както правилно те нарече един на п.олов орган ,господине, ОД Бугарска.Разгромил си ,над снимката на ш. ундин ,някой и друг белтък.Волим Ви,добре си живеем,Теа,арени ,марени...Маа, немойте да настъпвате мотиката.

37

Анонимен

преди 2 месеца

34 и колко млади сърби познаваш и колко си анкетирал каква им мечтата и къде работят? Спри да плескаш глупости. Без фондове и грантове се справят по добре от нас. Не ми представяй шепата софийски дрисшльовци къде баща им продал земята за да им плати купената диплома за цъфнали и вързали.

36

До 35

преди 2 месеца

Личи си, че си от някое село. Аз 30 години минах преди 10 години. От 94 година имахме интернет през даил ъп кънекшън. Бай дъ уей, всичките ми съученици също имаха. Сега ако ти си открил преди една година интернета, това е твой проблем.

35

anon

преди 2 месеца

Не моиш разгроми туй що го нема.

34

Анонимен

преди 2 месеца

32 личи ти че нямаш и 30 години и блъскаш пълни глупости. 90 та година интернет масово в бг хурки. В училищата и през 2000 г се учеше устройство на дискета. А кирилица по клавиатурите на вносните компютри у нас нямаше чак до боза милениум и от там се пръкна шльоковицата. Каква телефония какви 4 кб връзка и модем с дуплекс ти изобщо идея си нямаш какви глупости плескаш.

33

До 33

преди 2 месеца

Не знам какво наричаш добре. Мечтата на младите сърби е да се хванат на държавна работа, защото в частният бизнес не плащат заплати, а ако ги пращат, е по 3-4 месеца закъснение. В момента 19 годишно българче без проблеми в София започва на 4000 лева бруто. Стига да има малко мозък и да може да се оправя с компютър. В Сърбия на 19 години ако вземе 600 евро се смята за супер успял.