5

Друг похват е нужен

преди 2 месеца

Пак ще напомним за ТВУ-тата. Но да са такива, в които имат 6 часа за учене, 9 часа изнурителен физически труд, 8 часа сън и само 1 час за лична хигиена, обличане, почистване на спалните помещения и оправяне на леглата. Да няма и минута свободна и да забрави що е това да се ядосаш, защото нещата не стават така, както ти искаш..

4

Анонимен

преди 2 месеца

До една, добре че са жените... та да ви е виновен някой! А какво мислиш за татковците, които често учат децата си да се бият за да ги уважават, а? Или за онези, които пребиват цялото семейство, а? Знаеш ли, че всяка трета жена е жертва на домашно насилие? Какви деца излизат от такива семейства, а? Затваряй си устата когато не знаеш какви ги блещиш! И отиди на психолог за да ти помогне да превъзмогнеш проблемите с *** и брат ти!

3

анонимна

преди 2 месеца

До една - вината е предимно в патриархата, при който жената е незначителна личност. Но жените би трябвало да се отърсят от това мислене, но това тук е бавен процес като всичко останало, затова майките са действително по-виновни от бащите при такива случаи.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Момчето явно има сериозен проблем с настроенията и гнева, трябва да го заведат при специалист! Инак нищо добро не го чака, както и хората около него!

1

една

преди 2 месеца

Често родителите, най-вече жените, имат основна вина - особено ако роди момче, майката смята, че ще е гений, който трябва всичко наоколо мачка, а жените ходят по земното кълбо само за да им бъдат роби. Познавам предостатъчно с подобно мислене и затова жените имат огромна вина за такива случаи като този.