105

Анонимен

преди 2 месеца

Боци и неговия женски квартет са неотразими! Мачкат здраво променкаджиите! Чак костите им пращят и на киро и на цъклю и на гнома. А смелия лодкар изглежда все по-жалък!

104

Променкаджия

преди 2 месеца

Е защо да изпускаме министерства, при които ще отидат много пари. Ако Възраждане или бсп са на власт и вземат тези министерства, те по-малко ли ще краднат от нас? Келепир има там ей! Не сме вчерашни ний!

103

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

Защо се запъват точно за министерствата на отбраната и енергетиката? Защото там ще се харчат най-много пари за проекти. Закупуване на оръжия от САЩ и строителство на АЕЦ - сделки за милиарди.

102

МиниСтерва

преди 2 месеца

Ще има , ще има ! Краденето Продължава !!! Няма да го изпускаме заради някакво правителство!

101

стрина

преди 2 месеца

Престанете да разигравате държавата.Имахте достатъчно време за размисъл.Десетина субекта разиграват цял народ.Жирафа да връща папката и кой откъдето е!Толкоз.

100

карачанаков

преди 2 месеца

,,Политолози: От ГЕРБ притискат ПП-ДБ,.............как ги притискат.както Киро притискаше Лена МИРОславова на парапета ли?И кое му е лошото притискането след 9 месеца даде резултат.

99

Анонимен

преди 2 месеца

НАЙ-МИ ХАРЕСВА ТАНДЕМА ТОРАНАГА САЧ-ГАДЖОКА В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГАРГАМЕЛА!!... СЪС ЗАДРУЖНИ УСИЛИЯ ЩЕ НИ ПРАТЯТ ПРИ СЪЗДАТЕЛЯ!!...

98

Писна ми

преди 2 месеца

Защо отново ни правите на луди,като от близо месец сте решили,че отиваме на избори,***!

97

Филко

преди 2 месеца

На кого му пука,ще има ли развръзка!Народа е избудалял отвсякъде,а родните крадци разпределят министерства и отрасли чрез масово ограбване!От кого ще крадете,драги политически мижеттуурки,България е много под 6 милиона население.Ще чакате някойда се върни от чужбина?Българите не се връщат,няма и да се върнат при вашето управление!Продължава масовото напускане на младите хора от родните...гнезда!

96

Дааааа!

преди 2 месеца

Кога отваря Народният съд ?

95

Българин

преди 2 месеца

А защо гласуваме изобщо , след като всички след изборите се събират и се устройват във властта заедно ???? Време е за тоягите и развалените яйца !!! И за Народен съд !!!

94

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Някъф ефтин турски сериал!Ще имали развръзка или само превръзка

93

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Ето ги! Сефарадските българомразци от "Шалом". Поредните на вампира Сефарад Сакскобурготски.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има сглобка.Това е повече от ясно.ПосолствоТО е наредило и мърдане няма.Не ми е ясно само защо са тия поредни циркаджийски представления.Не знам дали и сред най зомбираните сглобкаджийски фенове тия простотии вече ловят някакъв дикиш.Промяната ще настъпи неминуемо след победата на Тръмп,която ще съвпадне и с победата на Русия в бивша Украйна.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Aмepиkaнckитe HПO-тa cpeщy repмaнckитe kлиeнти, pyнg nopegeн...

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Зозо Уфф, ама ти си бил много неподострен.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Как не ви омръзна тези гнусни изпълнения! Разбира се, че сглобката ще се реализира, защото има много постове за овладяване и пари за крадене!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Тази снимка кърти мивки!Запазете я за историята,като пример какви хора не трябва да избирате да ви ръководят.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Амазонките на ГЕРБ срещу мъжете от ПП- ДБ!

86

Дарк

преди 2 месеца

С три се минава,с две се повтаря Утре е сряда,утре е три.М,да!