16

Килгор Траут

преди 2 месеца

Тази работа е като с оръжията: не убиват нито пътищата, нито колите -- убиват хората. Разбира се, понякога пътят може да помогне, но това се случва рядко. Чалгаризацията и всеобщото опростачване в този случай буквално убиват. Защото какъвто е човекът изобщо, такъв е и зад волана. Homo chalgaricus в действие...

15

Анонимен

преди 2 месеца

Събрал там некви пари,купил един таралясник и ми се прави на велик!Писна ми от такива!Истинските богаташи си имат шофьори за лимузините,пилоти за самолетите и капитани за яхтите.Никога не се надуват и не парадират!А наще гащници тук ми се големеят,Ха ха ха!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Дупките не се броят, напуквания и подобни също, най лошо е ниско качествен асфалт, хлъзгащ се на сухо време, а на мокро още повече.:))

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ох слава богу, че и ние държим първи места в Европа. И как не, ако бивш руски сателит не е на първо място по агресия на пътя и въобще по убийства. Гордея се, че съм българин. Още толкова славни момента я чака България с тези тесни връзки с Масква и с олигарсите управляващи я! За чудо и приказ.

12

До 7

преди 2 месеца

Гей, само те подсещам че ти само нееднократно твърдиш че не си българин!!!!!!

11

Анонимен

преди 2 месеца

като погледнеш как семерджиев се измъкна, как да има дисциплина по пътищата?...като видиш и какви са ни пътищата, как да не стават птп-та, като видиш и за какво следят полицаите, ти става ясно че всичко е проформа и репресия на народа, реално убийците не се наказват адекватно, наказват се хора, които не са извършили нищо, но фалшивите им тестове...

10

Анонимен

преди 2 месеца

Абе не може да ми надува клаксон защото и скимнало беее!Ше утрепам някой и ще кажат:''Гледай тоя за един клаксон какво направи''Амааа то не е ден не е два!Дразнят ме цели 26 години вече!!!!!!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност, на пътищата им няма абсолютно нищо. Проблемът е в шофьорите.

8

МРАЗЯ КЛАКСОНИ!

преди 2 месеца

Чакам момента когато няма да има частни коли,а ще се викат от телефона и ще се карат от интернет и Изкуствен интелект!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Задволанните устройства са лоши,а не пътищата!За всяко хрумване клаксон ми надуват,така ги учат на курсовете сега.Разработвам устройство за излишен клаксон с ИИ,което да вкарва фалос в момента на излишно подаване на клаксон!Включително за поздрав и за отваряне на врата от някой слуга!!!!!!Писнаха ми клаксоните!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Jimmy Stone

преди 2 месеца

Нормално, диви каубой карат по нашите и техните пътища. И всичкото селинджър като си вземе последни модели коли на депозит и се мислят за безсмъртни...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Пътищата са лоши, но не са те в основата на проблема, а откачение шофьори, които се движат по тях

4

Анонимен

преди 2 месеца

В сравнение с румънските пътища нашите са в трагично състояние.12 години кражби като за световно не могат да доведат до друг резултат.Отделно глупостта и безотговорността на джигитите на пътя.

3

баба мара

преди 2 месеца

пътищата са слабост на борисов и герб вчера се целуваха в букурещ днес сеизлагат с новите данни за птп

2

Анонимен

преди 2 месеца

Не може и сравнение да става между шведски шофьор и бг шофьор. За пътищата пък още по-малко.

1

Аз

преди 2 месеца

НЕ, нашите и румънските полицаи са най-корумпираните в Европа, затова на никой не му пукак как каза през България и Румъния....