37

птица

преди 2 месеца

докато не се създаде качествен материал, все така ще е. А качествен материал се създава с десетилетия. Седянков уж над средното ниво видяхме какво може.

36

Анонимен

преди 2 месеца

90% от коментарите са написани неграмотно, ама иначе ревете за стандарт на живот хаха

35

Анонимен

преди 2 месеца

Аде скоро ги подкрепяхте и вие при други избори процентите че са ви по 7%

34

анонимен

преди 2 месеца

А вие какво правите в Народното събрание,ЗАЩО НЕ ПОИСКАТЕ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН САРАФОВ КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР,КАТО Е ОЧЕВИДНО КАКВО Е ВЪРШИЛ

33

Анонимен

преди 2 месеца

след сапунения цар , ще управлявя *** , ако аз бях толкова гозна щях да се гръмна

32

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Стрино, нали няма да си ти и ортаците ти? К'во тогава?

31

Анонимен

преди 2 месеца

Лошото още не е дошло, но се задава...Щом богатите се затвориха в комплекси и частни улици и се разделихме на бедни и богати...Ако ние не можем, щот сме кекави и страхливи, природата ще си върне баланса и ще бъде поравно за всички!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Ми кои са достойни да ни управляват .То няма такива ,всички трябва да подадат оставка !!!!!!!!!!!!!Никой не е достоен ,защото всички крадете и обикаляте държавите преговаряте и да знаем ,че нещо правите .А вие нищо не правите .Оставка на всички !!!!Бедни ще сме винаги ,защото живеем в бг.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Аз Брудяга се наричам и Комсомолките обичам! Оооо, Оооо, Оооо, "Ох" - Комунистките обичам. Ох, Бате "Ох"! При Комунизма Комунистките бяха Безплатни! Ох, Бате "Ох", Комунистките бяха безплатни и по селата, и по градовете, на събрания на вождовете! А сега Бате, кво? А? Кажи какво да прайм? Сега всите Комунистки искат пари и след като им платиш, никоя вече Бате не ти вика "Ох", Ох Бате "Ох"! Ко да праиш "Парата днес света владей и който я няма не може да плати на комунистка да му вика "Ох Бате Ох"

28

...

преди 2 месеца

aaa Нинова и БСП разбират от разсипия! само едни години да спомена 1994, 1996, 2007, 2008,2009, и още има ама! Та щом требе да се разсипе държавата то винаги може да се разчита на Нинова и БСП!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не се е променило след уж разпада на Развития социализъм през 1989г.!

26

Хе хе

преди 2 месеца

Нинова за оставката на Денков: Чака ни още от същото и то още по-лошо...Да не би да се връщаш във управлението?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Да не забравяме, че таа управлява партия, която взриви църква и уби хора в София, а после посрещна с венец руския окупатор.

24

Кмет

преди 2 месеца

До Фрапантов1Трудно ще дойде отново социализъма и комунизъма щото твоите хора неопетнените комунисти станаха най-горемите капиталисти.А и за тебе не се знае дали ще те направят партиен секретар щото няма как да избиваш или топиш хора.Близо си до подземието та си трай с б. мозък.

23

Нещо не си схванал.

преди 2 месеца

До Фрапантов По капиталистическата система не плюят облагодетелстваните от нея, независимо дали са мутри, ***, "бизнесмени" или бивши комунисти. Напротив -те ни я натрапиха тази система. По нея плюят само тези, които не са се докопали до кокала. Но повярвай, те са много повече от богопомазаните и добре охранявани от държавата (която е тяхна) нотабили.

22

Да бе

преди 2 месеца

До До Георги Илиев Мите Бе ти добре го махна партийния секретар. Това -хубаво. Но за себе си и другите, с балканчетата, какво постигна, да те питам? Щото сега виждаме много "не москвичи", ама доста повече продължават да обикалят с "балканчетата" контейнерите за смет. А тогава, помниш ли да ги е имало? Или не обичаш да си сваляш капаците, поне понякога?

21

МНОГО

преди 2 месеца

Я ,,РАЗБИРА,, ТАЯ ПОЛИТИКА,,-ЖЕНАТА СЕ Е ПОМИСЛИЛА ЗА ДРУГО-НЕЙНИТЕ ХОРА НЕ Я ИСКАТ

20

Защото

преди 2 месеца

До РУСКИТЕ ПАРТИИ.. Не сме коне с капаци и не слугуваме на послания. Нито си плюем в суратя за $0,5.

19

Мацка

преди 2 месеца

Щом не са те осъдили за русофиля, значи си от техните, под прикритие.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Моделът "Борисов" не само, че не е изчегъртан, а е изпран, освежен, точи се да ни язди още три години? Но ще видим!