91

Да циг

преди 2 месеца

Повози се в трамвай 10. Там пълно с богати, които не си купуват билет вероятно защото могат да си позволят да си платят глобата.

90

циг

преди 2 месеца

При ГЕРБ ромите забогатяха, станаха по-богати от българите (нали това е електората на ГЕРБ) и сега няма кой да работи на морето. Не сте ли видяли, че вече почти няма бедни роми. Всичките карат мерцедеси и имат пачки с пари.

89

Aa, не знам....

преди 2 месеца

Бях в Гърция. Там бях в един свръх луксозен хотел. Вътре работеха собственика и семейството му. Отношение, лукс, почивка, уют, просто безупречно. Гледаха ни като писани яйца. Така че мутрите да взимат пример - да хващат парцaлa за под и да започват да шетат!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Малко ли безработни има в бг? Ако нещо са от гета - ще ги научите на трудови и хигиенни навици и ще им давате повечко пари. Така е добре за всички. Посещавам и в София и в Пловдив заведение, където ме обслужват роми, нямам нищо против. И на морето съм срещал, но там хигиената е ужасна за всичко.

87

Тодоров

преди 2 месеца

не лансирайте мързеливите работници,които крепят стола и телефона,необразовани и некадърни ,а с претенций за големи възнаграждения,няма място за такъв работник,но за съжаление хотелиерите не мислят така и мързеливия получава повече от кадърния,!!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Търсят ама няяяма без паре никой неще

85

Тодоров

преди 2 месеца

подайте ръка на българина,а не на украинската мързелива ***!!!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Те и от там ще спрат да идват като се разчуе, че се работи без почивен ден, експлоатация до дупка. Заплата колкото да не умреш от глад и вероятно последния месец работа на ангария! И от Марс да им ги карат пак ще фалират нашите мутри от тарикатлъци.

83

Тодоров

преди 2 месеца

хотелиерите в Слънчев бряг,са наели хора от всякаква народност от кол и въже,необразовани,липса на отношение към туриста,елементарна хигирнс и култура,та и 1000лв не заслужават,затова масово хората се изнесоха в Гърция и Турция,получават цена и качество топ!!!!

82

О

преди 2 месеца

Заплата под 2000 лева си е чиста мизерия.Ще търсят от Бангладеш защото там има голям гладеш.

81

Анонимен

преди 2 месеца

А кой припяваше мантрите небесни 30 години *ниското заплащане ще ни направи конкурентно способни и магнит за чуждите инвестиции*нима не бяхте вие,червени уроооди такива,които не само изпокрадиха где що има в тая държава,ами с унижението на което подложихте българите успяхте да прогоните ТРИ милиона люде от тая държава!Бесилото е най малкото което заслужавате за това което натворихте,трябва си дране на живо на всички вас и вашето котило поне да трето коляно!

80

Анонимен

преди 2 месеца

До ХИЧО, вече не е причина някой да мизерства. В крайна сметка всеки един от нас може да си поставя цели и да си ги постига. Получаването на определена заплата е част от целите, които си поставя един човек. Ако се продаваш евтино кой е крив? Вместо да търсите проблемите в другите седнете и научете нещо и се продайте скъпо. За това врещят "хотелиерите", защото хората осъзнаха това и никой вече не им се връзва :) Не пускайте децата ви да работят в туризма! Всичко е заслужено!

79

ХИЧО

преди 2 месеца

Този е построил хотел за милиони,но му свиди да дава заплати.Иска да плаща по 1000 лева на месец ,а кандидатите да се редят на опашка и да го молят за работа.Алчността на българският работодател е една от причините да мизерства народа.1000 лева,делено на трийсет дни е по трийсетина лева на ден,колкото кило салам.Дори мигрантите минават транзит и не остават в България и биха се изсмяли на такова предложение за работа...

78

Анонимен

преди 2 месеца

Хаус кийпинг мениджър на Сл. бряг 1600 лв. бруто. Ами търсете си, бе! Кой ви спира :) Няма такава подигравка с хората! Ама спане и храна ви подсигуряват .... Това е един от най-тежките отдели в един хотел. там се работи с най-необразованите и не-умни хора. Работата не е 5 дни, а 7. И не е 8 часа, а близо 18 часа на ден. И видиш ли колосалната сума от 1600 лв!!!! Ей за туй няма да намерите никого! Ама и не заслужавате!

77

Красимир

преди 2 месеца

няма нужда от работна ръка от Украйна,мързеливи,без грам мозък и ако може със секс да си изкарват парите,тях не ги търсете за работа!!!Тази ***!!!

76

Тъпчо балкански

преди 2 месеца

До българина Selita е китайски швейцарски механизъм, но едно си баба знае, едно си бае

75

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ще иска и боклукчия да е , стига заплатата да е добра. Работиш на морето и трябва да теглиш кредит , за да преживееш. Вкарвайте си чуждестранни работници за жълти стотинки и те като не могат да преживеят с тия заплати ще разгласят наляво надясно и после и от Луната няма да си намерите персонал. Едните купуват нови коли и имоти , а другите се лишават. Не става.

74

българина

преди 2 месеца

много се чудя защо швейцария не внесе азиатци да сглобяват часовници? така цената им ще падне а да сетих се, тогава няма да са швейцарски ... и цената им ще е друга Давам ги за пример, защото когато не сглобяват часовници работят в зимния туризъм. Въпрос на организация. При нас може да е платен на 50 пр летен стаж от държавата за студенти, а не да ходят в сащ да правят същото и половината да останат там. там където не инвестираш нищо не можеш да чакаш.

73

Иванова

преди 2 месеца

Борисов е раздал концесиите на плажовете по морето на неговите авери мутри и те са направили от тези плажове незаконни сметища. ха ха! welcome to Bulgaria!

72

Анонимен

преди 2 месеца

Абе кога ще го разберете,не може да има четири-пет месеца годишна заетост в тоя бранш и след това Спасявай Се и в същият момент да имате наплив от желаещи за подобен вид работа?Или трябва да осигурите заплати на хората заети там да преживеят през останалото време когато сезона е свършил,или ще се наложи масово затваряне на хотели поради липса на персонал!