121

Анонимен

преди 2 месеца

Да така е , но за да направят като в Китай , нямаше да могат да крадат толкова много , с милиарди буквално . Дори не осъзнаха , че унищожиха държава на 1300 години с техните кражби .Китай просто доказа на целия свят , че системата работи . Сега изобщо не им търпя лицемерието за зелени сделки , като навсякъде е пълно с пластмаса и найлонови торбички , при соца нямаше такива неща , а навсякъде блестеше от чистота .

120

До 130

преди 2 месеца

Нас Горбачов не ни интересува! Ние никога не сме били реална част от СССР. Ние и преди 1989г пак си бяхме част от Европа и работехме със всички и на изток и на запад. Голямата грешка при нас дойде със смяната на модела поради това че заложихме изцяло на пазарен модел без да осъзнаваме че тоя модел не е подходящ за нашите условия. Тука трябваше да се направи държавен капитализъм както го направиха в Китай. На нас там ни беше силата. След като разбихме държавните фирми се видя грешката.

119

Анонимен

преди 2 месеца

А фермери, това са копейки.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Не споменавай дори това свято има на другаря Живков ! Социализма издържа много години и построи и разви държавите , създаде общества ! Недоносче се оказа защото Горбачов се продаде на измамния запад . При соца имаше план за развитие с години напред .Днес хората не знаят какво ще стане след 6 месеца . Български инженери проектират 3000 язовира , български строители ги строят , с български материали , разбираш ли какво е организация , айде някой да го направи сега .

117

Анонимен

преди 2 месеца

Никава демокрация няма , жунгла с надрусани ексземпляри , това е .

116

Анонимен

преди 2 месеца

Изгарянето на Европа започна много преди войната в Украйна, то е резултат от вътрешните противоречия в атлантическия басейн, защото Европа на Меркел се опитваше да бъде самостоятелен геополитически играч, тя можеше да възразява. А войната в Украйна просто показа защо ЕС всъщност е бил създаден... Не за силна Европа, а за удобна, контролирана Европа.

115

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ изтощават Русия, мобилизират НАТО, защитават глобалното си превъзходство, източват Европа през договори към американския ВПК и същевременно подготвят Европа за доброволна конфронтация. С цел, както казват от Пентагона, подкрепа на външната политика и националната сигурност на САЩ.

114

Анонимен

преди 2 месеца

до 122 .Какво да ти предложа като система ? Социализма беше перфектна система .Всичко е осигурено за живота и здравето на всеки отделен човек , държавата е собственик на всички ресурси и така е редно .Парите имат покупателна способност .Наркотиците са забранени .Спорта е на висота . Едно нещо за да се пусне на пазара минава тестове , а преди това е разработено от науката .Курортите и плажовете са на хората и са със свободен достъп .Жилищата са достъпни и има чистота навсякъде .

113

Анонимен

преди 2 месеца

Тъкмо си пуснах великата реч на другаря Живков от 9 април 1987г. Чакам сега някой голям началник да направи такава реч за бъдещото преустройство на ЕС. Да даде най после знак че краят е близо. Както другаря Живков даде знак 1987г и малко по късно през 1989г сам заяви от трибуната че "социализъма е едно недоносче" и "ние си имаме работа с едно недоразвито общество". Евала че накрая призна истината пред целия народ. Дали тези в ЕС имат топки да направят същото и да признаят провала?

112

Въглероден данък

преди 2 месеца

Д-р Гилотен си заточва инструмента и чака включване.

111

Анонимен

преди 2 месеца

За какъв капитализъм говорим като цяла европа спазва зелената сделка , никой друг не спазва изкарва евтина продукция , продава и реализира печалби , а спазващите сделката имат скъпа продукция която залежава по складовете .Същто е и с автомобилите ,Китай нищо не спазва и прави чисто нови коли с всички екстри за по 10 000 евро .Тука , за да угодим на някой , ще ядем скаклци и ще изправяме криви краставици

110

Анонимен

преди 2 месеца

В момента демокрацията, съчетана с пазарно стопанство, е най-удачна за държавен модел от гледна точка на справедливост, равнопоставеност, разпределение на блага и обществено развитие. Който я критикува да предложи нещо по - добро. Уточнявам, че не визирам путински изм...яри, които реват "ЕС се разпада" и "долу" - за тях независимост означава зависимост от източният им господар, а демокрация - русификация и русский мир. Но, мерси!

109

Анонимен

преди 2 месеца

Това не може да е съюз ! В едната държава минималната заплате 2500 евро , в другата 450 евро , за една и съща работа , вършена от хора с две ръце , два крака и една глава .Такава измама се оказа това в което ни въвлякоха преди 30 години , че не знам как търпим още

108

Анонимен

преди 2 месеца

Зърно ще има . Украйна ще дава . Няма смисъл да се пилеят пари за субсидии . https://dzen.ru/video/watch/65db679e8ec89f0a3ed92d6d

107

Карадайкооглу

преди 2 месеца

На мозе да баде!Ойро съюза, не беше ли най-добрия съюз?

106

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ контролират своя васал Европа чрез конфликта в Украйна-Администрацията на САЩ очевидно не е заинтересована от прекратяване на огъня или дипломатическо разрешаване на конфликта в Украйна, тъй като това е в полза на американските производители на оръжия и доставчици на енергия. Вашингтон използва тази ситуация, за да вземе надмощие над Европа и да подобри търговския си баланс, заяви членът на Бундестага Севим Дагделен.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Това ли е демокрацията ? Това ли е капитализма ? Всичко се оказа една голяма измама , за да и развалят уредения социализъм !

104

Църквата на Гумите

преди 2 месеца

*** които палят гуми, очевидно не живеят само в България, както и да е СРАМ за ВАС!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е Дайнов с глупостите?

102

Анонимен

преди 2 месеца

Никой в Европа вече не ще ЕС.