59

Анонимен

преди 3 месеца

Граничните войски на 7 НАТОвски страни не са могли да свалят едно раздрънкано самолетче?! Ай, ай, аййй..... ((

58

Анонимен

преди 3 месеца

До 52: ти пък си много умен бе. Ако нашите партньори от НАТО го бяха свалили, сега щеше новината да е че партньори в НАТО се самоубиват, въпреки че няма да е истина.Всеки трябва да спазва правилата във въздушното пространство на чужди страни и на собствената си страна. Само дето нашата България не е и разбрала, че безконтролно минава нашенски самолет - чуждите страни самки казали.

57

Нашия пилот

преди 3 месеца

тогава къде е бил? Да му се провери алибито

56

Анонимен

преди 3 месеца

До 49В САЩ е все по-трудно да се внасят наркотици чрез нисколетящи самолети.Изключенията са малко, хванаха им цакат визуален контрол от гранични нисколетящи самолети.

55

Анонимен

преди 3 месеца

До 52"7 държави това е прелетяло. Не са само нашите за бой. 7 държави"))Само, че в Унгария и Румъния са го засекли, даже са вдигнали авиация която го е прихванала, но не са го свалили, ако е бил руски със сигурност е щял да бъде свален. За този таралясник не си заслужава да се хаби ракета която струва повече от него.

54

ти да видиш

преди 3 месеца

Нищо общо няма с наркотици или каквито и да е фантасмагории.. *** тест за реакциите на "нато" и държавите в този алианс... резултата е - всички спят зимен сън

53

до 53

преди 3 месеца

а ти льо-льо, си стотинка глупава щом вярваш на скапаното нато! видя се как го трошат като орехи братушките в украйнината

52

Бай Чеп

преди 3 месеца

"Призракът на 7-те небета" ? Да Ви имам ПВО-тата. То тази дърта щайга и с въздушна пушка можеш да я свалиш.

51

До 50 - да

преди 3 месеца

НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД КАЦНА САМОЛЕТ ПИЛОТИРАН ОТ ГЕРМАНЕЦ БЕ БАХУР... НА ПЛОЩАДА НА МОСКВА ...ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КАК СПИ КГБ-то, КОПЕЙКА ПРОSTA ?

50

Анонимен

преди 3 месеца

7 държави това е прелетяло. Не са само нашите за бой. 7 държави. Не 7 пияни тиквеника - държави са това. Ами ако се беше думнало в някое училище? Какво? И за какво ни е тая армия като не могат нищо да направят? То нашите зеленясали дебалаци ги знаем, ама ОЩЕ 6 държави са гледали тъпо??!

49

Анонимен

преди 3 месеца

Ако сега след година и 8 месеца са се сетили да ги "издирват", то май по-добре да минем и без прокуратура...

48

да

преди 3 месеца

ето това е голямата подигравка с НАТО! къде е НАТО? спи! едно малко самолетче прелетя европа, прекараха дрогата, завиха го с брезент и спокойно изчезнаха!....ще им хванете дядовия!

47

До 46

преди 3 месеца

Не става с дипломатически полет, защо говориш глупости ? Ако ставаше така колумбийските ли мексикански картели отдавна да са си купили влиятелни дипломати ! Дрогата се пренася точно по този начин с такива полети ! Има документални поредици по ТВ каналите гледай поне тях, не разсъждавай грешно !

46

Анонимен

преди 3 месеца

Некадърни до доказване на противното, другия път ще кацнат на Батенберг, няма и да разберете.

45

До 42

преди 3 месеца

Абе какви глупости дрънкаш, този полет е държавна поръчка за какво прихващане говориш ? Явно се е транспортирала пратка наркотик за да се помогне на "хазната" нали трябва да се пълни ?

44

Анонимен

преди 3 месеца

До Няма начин, тази щайга с 1т. няма да излети, посмали малко. И да, БГ е мафиотска държава, такава каквато я напрвиха другарете к0мммунета, ДС, Луканов и сие. Едва ли обаче не го търсят, просто толкова си могат милиционерите. Ако беше от "наште" нямаше да има новини за това и нямаше да рискуват с щайга, а с дипломатически полет. Даже сме им купили самолет за това.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Първите бежанци по Шенген пристигат утре от Виена!

42

Някой

преди 3 месеца

Последно къде е кацнал този самолет

41

до "журналистът

преди 3 месеца

Бойчев намери си друга работа, тази не е за теб.

40

Анонимен

преди 3 месеца

България е пробита държава нали уж имаме ВВС, защо не е прихванат, поне от радарите на ПВО да го бяха засекли. Часове е стоял на изоставеното летище край Видин, ако е бил засечен на влизане в България са щели още там, да прекъснат полета му. Излиза, че сърбежите могат да нахлуят с нисколетяща авиация и да избомбят безнаказано цяла северна България!