14

Преслава

преди 3 месеца

Лъжа е , не чуваш ли спри се , лъжа е , почакай върни се, лъжа е , сърцето ми стене , лъжа е не мога без тебе !!лъжа ееее

13

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости на търкалета!

12

ПЛАТЕНИ МИСИРКИ

преди 3 месеца

Ама не беше ли "КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ". Айде да уточните с шефчетата как да върви пропагандата. Давос не ви ли дават редовни инструкцийки, пла тени под логи?

11

Лъжа е

преди 3 месеца

Това го учехме едно време в 4 или 5 клас по природознание . Но тогава България имаше образование а не като в момента

10

Анонимен

преди 3 месеца

По голяма лъжа не бях чел

9

Тези учЕни могат ли

преди 3 месеца

да обяснят защо през горещия юрски период в продължение на десетки милиони години е имало гъсти гори и растителност с огромни размери на Земята?

8

от село

преди 3 месеца

На снимката се вижда дърво което е изкусно е наядено от бобър за да може да си направи бент; там бобрите отглеждат своите поколение.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Най-древното дърво е акацията. Самозалесява се ако го оставят.

6

Аман от фейк нюз

преди 3 месеца

Средните дневни температури зависят от доста неща, непример от климата за даден регион и от надморската височина. По принцип в планините, където има най-много дървета, те са по-ниски от 20 градуса дори през лятото. И как връщането милиони години назад ще ни помогне да разберем бъдещето? Земята минава през цикли на затопляне и застудяване, това е природен феномен, а не последствие от човешката дейност. Американската академия на науките да не е филиал на Магаданската, че публикува такива глупости

5

Анонимен

преди 3 месеца

Писалото статията парче джурнализ не прави разлика между дишане и фотосинтеза. Навсякъде пише, че въглеродния двуокис не се усвоява (засега) изцяло, обаче нашто си бае за дишане. Освен това освен ДЪРВЕТА, фотосинтезират и всички останали растителни видове, като почнем от водораслите. Ама учените са сметали само дървета, не знам защо.

4

АМИШ

преди 3 месеца

Забранете автомобилите, електричеството, корабите и самолетите и всичко ще се оправи рязко! Гарантирам , че няма да ви е никакъв проблем затоплянето!

3

Kreti

преди 3 месеца

Колко им платено за това заключение?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Теа същите които гледат на дърветата само като на дървен материал дигат врявата.

1

bl

преди 3 месеца

Два милиона дървета току-що се задавиха от смях...