398

Никой

преди 4 месеца

не закача паметника -Цар Освободител и Руски паметник в София. Единствената дейност е само -поднасяне на цветя. Всички Българи са против окупаторите от съветската червена армия. В България няма нито един загинал войник от от окупационната червена армия - но има безброй паметници. По време на войната около 25 000 Български войни са загинали в битка срещу хитлеризма и няма такива паметници в тяхна чест .

397

Анонимен

преди 4 месеца

това ми е любимо: "Прототипът на статуята е руският войник от Трети украински фронт Алексей Иванович Скурлатов. (БТА)" Русофилите дефакто защитават украинец. :D

396

Анонимен

преди 4 месеца

Не им давайте на русофашистите да командват в България. Русофашистите да напуснат заграбените територии от Грузия, Молдова, Украйна.

395

Как

преди 4 месеца

Да се маха Альошата, а на негово място да сложим паметник на Васил Левски!

394

Анонимен

преди 4 месеца

Когато се сложи паметник на българин в центъра на Москва или Санкт Петербург тогава ще оставим техните.

393

Анонимен

преди 4 месеца

Клоуни, ми те комунистите и ДС агентите завладяха държавата. Те ви правят промените. Никаква демокрация не се случи тук в резервата. Тва си беше преврат на комунисти. Достатъчно е да се види миналото на повечето "депутати" и "бизнесмени". Полицията ги пазеше и ги направи мутри. Кво се пените толкова като са едни и същи бо..уции. Само не си мислете, че тия ще ги направят Сингапур, Швейцария и т.н. бухахаххаххахха. Целта е само да вземат още държавни пари кр..ении :))))

392

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, не им давайте на укропитеците да бутат паметници на нашите национални спасители!

391

Неизбежно е

преди 4 месеца

Паметниците на окупатора да бъдат премахнати най-накрая,не знам защо копейките продължават да се пенят!Не е патриотично да защитаваш тотеми на държава,която е спряла за 45 години естественото ни европейско развитие,което още не можем да наваксаме!

390

Аврам

преди 4 месеца

Махайте альошките в Пловдив и Бургас че да се свършва тоя цирк. Да ама не! Като се свърши с тоя цирк ще започне следващия. Паметника на цар Освободител и храма А. Невски ще са следващите. А накрая ще дойде и реда на Шипка. И в учебниците по история ще пише че евроатлантите на берлинския конгрес са ни освободили от руската Сан стефанска окупация. Тогава Радан Кънев и Иво Инджев ще обявят официално независимостта на България.

389

Анонимен

преди 4 месеца

Да си запазим облика на Пловдив ! Хората от София, да си бутат всичките паметници , като толкова искат !!!

388

Анти Тяло

преди 4 месеца

Общо двама мразители пишат всичките коментари против паметника и Русия. Личи си по нерамотния "демократичен' стил на коментарите!

387

Тагарев

преди 4 месеца

Да се маха Альошата, а на негово място да сложим паметник на английските пилоти бомбандирали София. Да сменим името България с Северна Анадола на пример!

386

IQ 3.14

преди 4 месеца

на мястото на руснаците бих задал въпрос що продължават да строят "тежки есминци" с ф35б като основно въоръжение, и що японците са поръчали 400 "томахавки", а не коня да ролплейва хрушчов в оон и да сезират уницеф че в българските училища вече не пеят преди часовете "Слънце е нашата партия"

385

читалище заря

преди 4 месеца

До Анонимен423 само гледай как резко всички продукти на социалистическия реализъм и възхвала на ча, ще станат паметници на културата до 2 месеца, и ще палите свещи да се срутят върху майка с количка, за да има повод да се демонтират

384

IQ 3.14

преди 4 месеца

да сменят альоша с каравелов. не че е по различно, ама ше е една идея по възрожденничко.

383

шик

преди 4 месеца

До f16Аз ще събирам ПАРИТЕ.

382

Анонимен

преди 4 месеца

Русия да моли арменския поп за спасяването на окупатора Альошко вместо ЮНЕСКО, ще хване повече дикиш.

381

ЕДИН ЧОВЕК

преди 4 месеца

АБЕ, АЛАНКОЛУ, КОЙ ТЕ БИЕ ПО ГЪ*ЗА ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ВИСОКО?!? ВСИЧКИ ТИЯ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕСТВЕНИ МЪЖЕ, ЩЕ ИМАТ СЪВСЕМ СКОРО ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ПОКАЖАТ МЪЖЕСТВОТО!

380

Ром"с

преди 4 месеца

Той не моли ,а ДАВА ИНФОРМАЦИЯ на ЮНЕСКО да обърнат внимание на вандалите-УПРАВЛЯВАЩИ в България ,които искат да разрушат всички паметници свързани с Съветската армия която воюваше срещу нацистите ..а това означава ,че нашето правителство сваляйки паметниците на борците срещу нацизма ,тя косвено признава нацизма..нищо чудно ,щом Тагаренко и академичето искат да изпращат помощи на Укровермахта в Украйна!

379

Куку

преди 4 месеца

Един факт е безспорен,рашките ни освободиха от златния резерв,пенсиония фонд и държавния резерв след това дадоха власта на най прос...те и резултатите не закъсняха-изтребване на 30-40 хиляди българи без съд и присъда и лагери,лагери колкото искаш!