33

Анонимен

преди 4 месеца

До баи онзиТИ ИЗОБЩО НЕ РАБОТИШ БЕ ПРОДАЖЕН ***. МАЛКА ФИРМА СИ ВИЖДАЛ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА САМО, ***

32

баи онзи

преди 4 месеца

не работя за Школо бе *** , Софтуерен инженер съм за малка фирма с 40 човека, която и не си чувал. :) Като си много отворен отивай и пиши кода за новата платформата на е-дневниците на учениците ? Ааа не можеш - я прави като вятъра като тогава . Дух дух :)

31

Анонимен

преди 4 месеца

НИЕ ПАТРИОТИТЕ И УТРЕ ЩЕ РАБОТИМ С БРИТАНЦИТЕ, А ВИЕ ПРОДАЖНИЦИТЕ НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗАЩОТО БРИТАНЦИТЕ НЕ РАБОТЯТ С ПРОДАЖНИ ПОРОВЕ СВЪРЗАНИ С МУТРИТЕ И БИВШИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Продажните марди от герб школо си вярват че англичаните ще им толерират тъпизмите.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Бай ОнзиАЙДЕ У ЛЕВО МЪРДА ПРОДАЖНА, ШКОЛО СТЕ ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ ПРОДАВАТЕ СЕ КАТО УЛИЧНИ ЖРИЦИ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ЕДИН БИЗНЕС ДА РАЗВИЕТЕ

28

Анонимен

преди 4 месеца

До bai onziБИСЕРИ ПИШЕМ ДА, ЗАЩОТО СМЕ УМНИ, А ТИ ПИШЕШ ТЪПОТИИ ЗАЩОТО СИ ПРОДАЖЕН И НЕГРАМОТЕН.

27

Бай Онзи

преди 4 месеца

и до гения 2 мнения долу - алооооо ,всеки може да си продаде интелектуалната собственост или софтуер/хардуер на когото иска...Държавата като е *** и не си е вързала гащите в договора изрично да е споменато разни клаузи техен проблем. Айде у лево мърди

26

bai onzi

преди 4 месеца

Гледам патрЕотите пак пият долна ракия и пишат бисери. Бе Ганчовци - вие защо не ревахте като на всички ни изтекоха личните данни преди 2 години ли колко беше. Вие знаете ли изобщо какво е база данни - дали са релационни или не, SQL ,NoSQL, MariaDB т.н. И на кого му пука изобщо затова ? Какво ще правят английските чичовци с ЕГН-то на Иванчо и досието му ,че се напикава вечер ? Вие нормални ли сте ахахахахахха ...Добре ,че работя в частната сфера и рядко контактувам с българи .

25

Анонимен

преди 4 месеца

В БРИТАНИЯ МЕДИИТЕ ТАКА ЛИ ПРАВЯТ КАТО ВАС? ОПЛЮВАТ БРИТАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО? ЗАЩОТО ФИРМА ПРОТЕЖИРАНА ОТ БИВШИЯ ПРЕМИЕР Е ПРОДАЛА БИЗНЕСА СИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И СЕГА ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ БРИТАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА ДА ГЕПИ С ДВЕ РЪЦЕ.

24

ДНЕС

преди 4 месеца

ПРОДАЖНИЦИ.БГ

23

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Мога само да се смея на тази глупава статия. Тя показва пълното разложение на определени фирми. Първа с европейски пари с правиш фирма, после я пълниш с данни принудително, после я продаваш срещу обещания вместо да я развиваш и накрая плащаш на определени медии за да оплюват БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА и да ти върви бизнеса, за да пишат расистки статии в които българите са изкарани примитивни и недоразвити.

22

Анонимен

преди 4 месеца

ШКОЛО ПРОДАЖНИЦИ

21

Анонимен

преди 4 месеца

Британската фирма явно си плащат на медии за да оплюват българската държава и институции.

20

Анонимен

преди 4 месеца

УЧИЛИЩАТА БЯХА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА КАЧВАТ ИНФОРМАЦИЯ В ШКОЛО.

19

Ники

преди 4 месеца

Авторката на статията явно няма допир нито с Школо, нито с НЕИСПУО.... И двете имаха безброй проблеми и двете имат все още много трески за дялане. Това от опита ми и като родител и като учител и с двете

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Ужас Онова тогава беше истинско училище, където човек се учи и възпитава. А това сега е някакъв бъзик, имитация, че някой учи някого на нещо полезно. Самия факт, че около училищата кръжат всякакви НПО и внедряват там някакви неща, които са в чужд интерес не интересува никого. Факта, че почти половината завършили са функционално неграмотни с диплома не вълнува никого. Явно това е била целта на така наречената реформа?

17

Анонимен

преди 4 месеца

В България за електронно управление са дадени колосални пари - най-големия разход в Европа на глава от населението и така богато финансираната дигитализация е с най-слабия резултат за цяла Европа. Има държави, които за две години и сто пъти по-ниски инвестиции си направиха дигитализацията, чрез електронно управление. Има множество държави, където цялата комуникация с държавата на всеки гражданин се реализира безплатно и от един портал. В Шейцария дори на данъкоплатците дават безплатен офис софт.

16

Така ли се случва то

преди 4 месеца

От поне 15 г се говори, че в МОН има няколко човека, от които зависи какво ще се купи, какво не, какво ще се внедрява и при какви условия. Даже се твърди кои от тях с кои фирми "работят" (получават съответните "поощрения" от фирмите), за да могат тези фирми изобщо да пристъпят в образованието. Говори се, че така се взимат едни яки пари, дори милиони чрез "търгове", после се намират най-евтини изпълнители (често студенти) за да скалъпят нещо, да "замажат" софтуер колкото да се "оправдае" търга.

15

Ужас

преди 4 месеца

Как ли завършвахме училище с хартиен дневник, или си купувахме лекарства с хартиена рецепта, или пътувахме с книжно билетче??? И сега всичко с двете гънки мозък си мисли, че дигитално е равно на модерно... Ей така се сварява жабата на бавен огън!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Чи то илиминтарну Уотсън, дръжавната се прай от наши хора и се пробутва от наши хора на наши хора, а те наще хора земат парите и викат "ши видим". И по идея мунчетата на наще хора са пълни некадърници. То няма нужда даже да го мислите.