163

Анонимен

преди 4 месеца

Имало химическо оръжие! Кои племена са изтребени, с чие химическо оръжие. Къде видя руснаци да изнасят оръжие? Никакви, никакви доказателства, само конспиративни теории и плоскоземщини. Че мозъкът ти е цял в тромби е видно, но имай поне малко приличие...

162

sd

преди 4 месеца

В Ирак имаше химическо оръжие, не се правете на у л а в и! Химическият Али унищожи цели племена с него. И руснаците изнесоха химическото оръжие на Ирак преди да дойдат инспекторите. Но тогава още не посмяха да ги заклеймят. После се видя какви са руснаците - няма подлост, която да не са извършили!

161

Българин

преди 4 месеца

Комунистите са ***... Гадове... Но и нищо ново от тях

160

Айде бе

преди 4 месеца

Ама ,не са ли ги изяли , еех слава богу , значи демокрацията , и закона са над всичко , поне в тази държава !

159

Анонимен

преди 4 месеца

А Русия се вижда колко е "пропаднала". Могат да се изровят кадри от Нова година в Москва и да се сравнят с жалкото подобие на новогодишен празник при новия еврохейски кмет у Софето. И да се прецени колко перални трябва да са откраднали от урките, че да снимат художествени филми в космоса. Гледайте себе си. Останалото е такъв въздух под налягане, че е обида не само за Словото, а за думите. Дори просташките, каквито са ви най-обичайната стилистика.

158

Анонимен

преди 4 месеца

Пистерика, дето ми говори за маргинали: явно ти липсва някого, на който да говориш за себе си. Да погледнеш термометрите е съвет към тебе, не ми трябва да се отчиташ, още повече, че всеки може да си плещи каквито си прииска дивотии; сигурно и мъжкото ти достойнство е 32 см., поне такова в мрежата лесно можеш да си го изкараш. Същото доверие като приказките на фукльовци из мрежата, дето им личи колко са комплексирани, имам и към българските медии.

157

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен: Не ги облъчват, 154, а ги разоблъчват от комболшевишка/сталинистка/нацистка/путинистка, а и терористична неосъветска пропаганда.

156

Анонимен

преди 4 месеца

FAKE NEWS SIR THIS IS A THEATER HALL NOT A STADIUM!!...

155

Анонимен

преди 4 месеца

Загледали се в Северна Корея, по-точно зачели са се в написаното за Северна Корея и облещили фанатично зъркели все едно четат свещена книга. Особено софиянци сега могат да надникнат през прозорците си и да видят какво е навън с "новия, европейски кмет", способен да бута паметници, съвършена организация да направи за да извърши бруталния акт, а малко снежец и европейската столица е блокирана. Погледнете си термометрите в стаите, пък тогава ми коментирайте държава, която не сте виждали.

154

Анонимен

преди 4 месеца

като им гледам качеството на телевизията още живеят в 80-90 години, китайците що не ги подпомогнат с малко плазми и апаратура ....

153

ПП ДБ ДПС ГЕРБ СДС

преди 4 месеца

Абе за какви животни , меса и кокошки плещите тука . Ясно и конкретно ви бе казано *** супичката . И следващите избори да не ни забравите.

152

Анонимен

преди 4 месеца

До Споделям, по добре сподели колко копейки спечели с глуупавите си лъжи предателю.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Що не пишете нещо за украинския Закон за защита на държавата, подобен на един у нас, който като бил приет са изчезнали безследно доста интелектуалци, като най-изявения е Гео Милев - и до днес няма по-добър български поет. В Украйна така чезнат свещеници, богослови, философи или просто младежи, на които не им се ходи на фронта. Някой ден ще бъдат намерени остатъци, а децата ви и внуците ви, ще ронят лицемерни сълзи, за жертвите на фашизма. Без да знаят, че и родител номер 1 и 2 са съучастници.

150

Анонимен

преди 4 месеца

И наистина: защо свалиха руските телевизии? Аз винаги мога да си гледам всичко, но пък баща ми - не може. Майка не може. Платили са си пакета ти-ви програми, за да бъдат 24 облъчвани с пропагандни програми на рушители на паметници, насилници на деца, прайд-мутри, фашисти.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Колко от коментиращите полит.комисари са се върнали вчера от Северна Корея? Откъде я познават, освен от материалите, на които трябва да ВЯРВАМЕ. И които много честичко се разбира, че ни затрупват с фалшива информация. То вярвахме, че в Ирак имат химическо оръжие, химическо оръжие не се намери, но се ликвидира един лидер, който бъркаше в сделките на САЩ и на негово място остана хаоса и Ислямска държава. В Русия пък крадели перални за ракети, да ама снимаха първия художествен фирм в космоса.

148

Нормален човек

преди 4 месеца

Северна Корея е съюзник на Русия... толкова за руската душа, морал и желанието за световен мир, всичко е театър.

147

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 164 То горе - долу по това време нямаше Интернет и в САЩ. Това, което сега наричате Интернет работеше само между няколко университета и за военни цели. Освен това Интернетът беше BBS системи, които са черен екран и команди, които вкарваш, а в замяна получаваш отговор - отделни думи или изречения. Към края измислиха малко по-богати приложения в текстов режим. Тези неща накрая около 1979 - 1985 ги имаше и при бай Тошо, но не бяха атрактивни с командния ред и не бяха разпространени

146

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 160: Ти и подобните ти никога няма да се излекувате. От каквото и да е. 'баси!...

145

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До северна корея 165: От тревопасни, но със супер-хипер-трипер подводни и надводни кюнци.

144

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 166: 1. Къде видя, че руската телевизия е забранена (именно - забранена). 2. Разликата между руската телевизия и южнокорейската е тази, че първата е реакционна, пропагандистка, путинистка, проповядваща в най-добрия случай сталинизъм, нацизъм, путинизъм, южнокорейската е демократична, недиктаторска, изобличаваща действителността в северна корея и т. н.