469

Анонимен

преди 4 месеца

"Сътношението на силите в света се променя. Съотношението на властта се пренарежда. И ние - Западът, САЩ, Европа - не сме от страната на печелившите", казва Иван Кръстев в интервю за германски вестник.

468

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 4 месеца

НЕОБЯТНО

467

Morski

преди 4 месеца

Ф.Н.Достоевский: "Народ, который блуждает по Европе и ищет, что можно разрушить, уничтожить только ради развлечения."

466

Правило

преди 4 месеца

Щом Захарова пищи,значи някой щави мечката.

465

Анонимен

преди 4 месеца

Нагла и вероломна Русия затвори всички български училища в окупираните територии и забрани българският език.Типичната руска злоба и ненавист.

464

Позор

преди 4 месеца

Блатната недоимперия Рассиа унищожава всеки ден Православни славяни и реве за рускофашисткия кирпич,нацвъкан навсякъде из България.

463

МЛЪК....

преди 4 месеца

...руска *** комунистическа....маааам.....кати....!!!

462

Аноним

преди 4 месеца

Ами Немцов нали каза: докато не съсипе страната,няма да спре.

461

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм чист руснак и живея в България от 20 години. Българите нямат никакви проблеми с руснаците а руснаците нямат никакви проблеми с българите, близки братски народи сме. Били и ще бъдем винаги, кръв вода не става.Но и българите и най-вече ние руснаците имаме обаче ГОЛЯМ проблем с ВАС - престъпници, патологически крадци, убийци , тези които сте на власт от 25 години в моята изстрадала родина.Към ей тази на снимката се обръщам, ако нещо...

460

Аноним

преди 4 месеца

Мислите,че на тях им пука за стария паметник? Боже,че те срутиха всички паметници в Донбас,поставени по ново време. Даже тези край църквите,в памет на голодомора. Това е активно мероприятие. Явно очакваха бурни протести.

459

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане искаше Русия да ни нападне, дори едномалоумно творение от тази секта предложи, да даде координатите в София, къде да бомбардират рускитеорки?! Защо не,я осъдиха, не стана ясно. Такива са всички от руската Възраждане. Такива са и феновете им. Те са за психиатър, щом искат Русия да нападне собствената им страна. Възраждане е позор за българския парламент.

458

Шопендар

преди 4 месеца

Рушенето на паметници в България е по заповед на писолството на сащ.още преди години,американски сенатое каза в сената,-трябва да се унищожи всичко което свързва България с русия.Е,сега си имаме американски окупатор,и паметници на убийци на български жени,деца,и старци,и това е благодарение на алчните ни,корумпирани,продажни управници,които продадоха България,за чужди интереси.Време е народа да си върне държавата България,на всяка цена,докато не е станало късно

457

Аноним

преди 4 месеца

Все едно да ми виси в стаята стара снимка на бабата на съседа. Махам я,а той се сърди. Чакай бе - това си е моята стая. Русия не е СССР, не е Руска империя, тя се намира на същата територия. Но като обект са различни неща.

456

Анонимен

преди 4 месеца

Мария Захарова...все по-грозна.

455

Анонимен

преди 4 месеца

477 Това вече го чухме от една сврака, от Възраждане в парламента, неотдавна. Ако "ни нападнат" руските *** ще избият всички наред, заедно със слугите си, в България. Щом е в полза на имперските му интереси, Путин избива дори руснаци, свои послушници, всички, без разлика. Ти ще си заминеш пръв.

454

Анонимен

преди 4 месеца

Между сащ и русия няма разлика в целите. Сега те се борят кой да бъде по-малко мразен. А зад всичко това наднича един криещ се, но видим от всички играч.

453

Дд

преди 4 месеца

С тия заплахи още по бързо ше се отървем от руските ватенки... колкото по далеч от тях толкова по добре

452

Анонимен

преди 4 месеца

От Русия можем да получим само войни, безправие, корупция, бедност и заплахи. Освен това, в Москва обявиха България за вражеска страна. Символите на съветския окурлпатор трябва да бъдат унищожени. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

451

Анонимен

преди 4 месеца

Човека който изби и прогони милиони руснаци от Русия Ленин го държат в мавзолей. А човека който спаси Русия Сталин го изхвърлиха от мавзолея

450

От хората

преди 4 месеца

От родители, мразещи миналото си и историята на страната си могат да се пръкнат само такива пишещи по-долу джендърчета.