30

X

преди 15 години

Или майчиния ти език не е български или нямаш разбиране при четене #5 в никой случай не е привърженик на Атака. Човекът се опитва да предупреди членовете на Атака, че могат да ги вкарат в схема, която да предизвика кръвопролитие. Всъщност да се гледат букви и да не се вижда смисъла, да се иска от програмист да си подреди сорса, без да се разбира какво прави този сорс, говори само за едно - тотална, фатална простотия.

29

преди 15 години

Досега си мислех че ДПС и СДС са творения на БКП(БСП) чрез Държавна сигурност за да се управляват и държат в подчинение инакомислещите и небългарите.И с невъоръжено око е видно че БСП може да ликвидира ДПС когато си поиска.Изненадан бях само от факта че имаме цар комунист.Мисля си че ако ДС не бяха създали ДПС в България може би щеше да има гражданска война.Олигарсите от ДПС са в ръцете на БСП но това за тъпия народ е трудно разбираемо.Затова се появи Атака.Тя просто обира гласовете анти ДПС.След това убийство не мога да разбера има ли намеса на чужди разузнавания и държави или този го очистиха комунистите.Тук става дума за много пари и големи интереси които може да са и извън страната.Ще мине време ще разберем.

28

X

преди 15 години

Колев явно е видял нещо, което не му харесва като идея или е видял nick на човек, който хич не му е приятен и е открил правописна грешка в поста, който не му е харесал, това е било спасението и повод за хиперболизиране на грешката. Явно нервите му не издържат и обвинява всички във форума в простотия, понеже като *** човек обича просто да подрежда нещата, не му стига сиво вещество да еволюира до идеята, че като има един *** във форума, не означава, че всички са прости. То вярно, че има и образование и образувание в зависимост какво иска да каже човек. Ако съм прав значи знам от кое образувание е той и с какво образование е. Ако продължава ще постна линк, да му видите цялата прелест.

27

Сидорчо

преди 15 години

Абе 5 то е ясно и с невъоръжено око, че в "атака" сте само прости, недодялани, гамени и хулигани. А като се вземе в предвид и водача ви, сте и шизофреници. Научете се поне малко на книжовен български език да пишете. Такава дума "ЦУнГЦВАНГ" и понятие в българският език няма. Няма и в немският, от където би трябвало да идва.

26

роро

преди 15 години

Може би Колев просто се е.бава с нас. Не може да има толкова неграмотен човек. Невъзможно е!

25

mimo

преди 15 години

Хе, докато го редактирах, вие вече сте го направили. Нищо де, повторението е ... знаете какво. хахаха

24

mimo

преди 15 години

Не знам дали си направо или накриво ***, но се научи да пишеш правилно - нямаш и една вярно написана дума. Смях. Трябва да е така :Направо съм потресен от това, което наблюдаваме в момента. Немам /може да остане и така, ако е със стилистична цел, иначе се пише - нямам/думи да изразя своето възмущение. Как може да ни заблуждават по този начин. Аз обаче не съм толкова наивен и направо *** като другите коментиращи във форума и няма да позволя да ме заблудят.

23

chiva

преди 15 години

Доган да бъде отстранен, вътрешнопартийно разчистване на сметки или намеса ОТ ВЪН???? Не е изключено някой да иска да взриви етнически конфликт у нас. Но кой?? При дестабилизиране на положението, ще ни трябват натовски "умириотворители" а оттам бази и пзарлъци. Също така ще ни трябва политическа подкрепа от ЕС. От там зависимост, Набуко и пазарлъци. В един немски сайт журналист-анализатор на процесите на югоисточна Европа вади такава теория, като прави съпоставка с войната и разпадането на Югославия с нажежаването на етническо напрежение в България. Защо мислите, че тази сутрин Доган се е срещнал с пресаташето на посолството на САЩ у нас??? Дали не са го жертвали вече Доган?? Дали не е кауза предутта и персона нонграта? Ако всичко това е вярно, то наистина става страшно...

22

преди 15 години

Човече, преди да си написал още някой ред, върни се в първи клас и така до 12-ти. Да внимаваш особено много в часовете по български език!

21

Рос

преди 15 години

Колев,путресен-пОтресен,мумент-мОмент,изръзя-изрАз я,възмощение-възмУщение,заблождават-заблУждават,ку ментирам-кОментирам,пузволя-пОзволя,заблудът-заблу дЯт.Колев,Колев, ти не си ***,ти си отчайващо неграмотен,да не кажа по силна дума.Ограмоти се и тогава пиши из форумите,защото ако ти си лицето на началното ни образование,просто трябва да се закрият всички училища,ако ще раждат толкова безумни неграмотници.

20

toko

преди 15 години

Абе,да те попитам,понеже си личи,че много знаеш,какво означава,да си принуден да направиш ход.Това че човека е написал фрешно цугцванг-ок,ама поне обяснява правилно какво означава,което е по-важното,а ти си просто един отворко,който си няма хабер.Айде със здраве

19

Колев

преди 15 години

Направо съм путресен от това което наблюдаваме в мумента. Немам думи да изръзя своето възмощение. Как може да ни заблождават по този начин. Аз обаче не съм толкова наивен и направо *** като другите кументиращи във форума и няма да пузволя да ме заблудът.

18

Росен

преди 15 години

Абе какво толкова се занимават със смъртта на един поробител ? Вземете оправете на българите живота, че ставаме малцинство вече!!! За *** е важно да се интегрират, нали ? С какво ги интегрирате бе ***, с помощи и те си правят каквото си искат. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!

17

преди 15 години

Баси, чак сега осъзнавам наистина колко болни хора има по тея форуми...

16

Царят

преди 15 години

Румене, не ме интересуват твоите анализи, но се вбесявам, когато някой използва чужди думи, без да знае първо какво означават в превод и второ как се пишат в оригинал! Думата, която не познаваш, но използваш е немска и се пише Zugzwang - на кирилица цугцванг и означава, че си принуден, да направиш ход, защото се е използвала първоначално в шахмата.

15

Kpacu

преди 15 години

basi cirka :P

14

преди 15 години

prilicha mi na harakiri ...tez nashte selianduri s proizhod da ne stanali sega iakudza da se gyrmat pred the boss.........tva mangala za pari i marsianez she stane

13

Логоса

преди 15 години

Картинката би се прояснила, ако се знае дали между присъстващите нея вечер на ул.Стар Беловодски път 46 е имало хора с професионални познания по криминалистика. Ако е имало такъв присъстващ - нареждането на пъзела ще е деска работа и ,,невъзможните" противоречия в момента ще си отидат по местата на възстановката.Не ми е работа да се бъркам на никого в работата на аз така бих направил.

12

преди 15 години

vsi4ko e lıja, nyama nikakvo pismo, tova e edin mafyozki film s profesiyonalen stsenariy, bravo

11

преди 15 години

Доган сега съжелява , че е поръчал да го убият...и то с лявата ръка