105

Анонимен

преди 4 месеца

До Пффф Няма вече хем млади, хем добре образовани, това не си ли го разбрал още??? Целта на колониалната администрация е затъпяване на населението, за да може лесно да го води за носа. Това беше целта на така наречената "образователна реформа", в резултат от която половината завършили са функционално неграмотни. Няма поробена от САЩ държава, в която да е процъфтяло образованието.

104

Анонимен

преди 4 месеца

До Аноним 118. Има два варианта - може да е работила там като чистачка и сега да са я направили "експерт" за по-висока заплата или пък Тагаренко се е почувствал велик, понеже е любимец на посолството, обаче са му свили сърмите и тази гърми, защото е бушонче.

103

Анонимен

преди 4 месеца

До 1234 Страйкърите, които ни набута Тагаренко украинците ги наричат бронираните машини с "картонената броня", които засядат в първата локва по пътя им. Чудесно ни нагласиха от посолството без търг с помощта на украинския ни министър на "отбраната".

102

Аноним

преди 4 месеца

Тази госпожа 20 год работи там и не знае процедурата не знае едни списъци с имена да напише покани хахахаха

101

Анонимен

преди 4 месеца

Набутали са навсякъде "експерти" в ярко червен цвят и с черни точки по гърба (калинки). Нещо като оня "експерт" от МО, който се беше развихрил в "Пирогов" да извадят чуждо дете, което оперират в шокова зала, за да влезе неговото, с порязан пръст? И точно този "експерт" с основно образование и бивш член на ДПС но основател на местна група на Дай България дори беше съветник на министъра??? Пък и хубаво "българско" именце има тази Кристел - тя с двойно или с тройно гражданство е като Гаргамел?

100

Пепи

преди 4 месеца

Ейй, тая как ги е ***..ала. Сега не могат да му искат оставката..

99

1234

преди 4 месеца

До Западен човеккакъв курс на изток те гони, корумпето закупи бойни машини без търг, вместо да имаме Пирана 5, имаме недоклатения ретро стайкър на ниво Пирана 3

98

Моляяя???

преди 4 месеца

Цееели 20 години работила г-жа Чемширова и не се научила как да актуализира списък и да прати елементарни покани! Абе махайте ги такива! Млоди и образовани българи стоят без работа заради такива "калинки" и не могат да се вредят от старите връзкари!

97

Пффф

преди 4 месеца

Назначете млади и добре образовани кадри в държавната администрация! Махайте ги тези от времето на комунизма, които не могат да работят съвестно и не могат един елементарен списък да актуализират и едни покани да изпратят!

96

До 104

преди 4 месеца

До до 101 Лекувай се, човече, докато е време!

95

бпфрфрф

преди 4 месеца

Кристел Чимширова???!!!-Трендафил Акациев...ШЕГУВАТЕ ЛИ се?!!!!Някой трябва да направи ТОТАЛНА ЧИСТКА в министерствата!!!!

94

Анонимен

преди 4 месеца

Ей такива са им назначенията в държавната администроция на старите партии като БСП и ДПС, без компетенции, без нужните качества и вероятно назначени с връзки, заради които ревот, че им уволнявали старите некадърни кадри и че имало политически чистки.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Айде стига с тоя неактуализиран списък. Госпожата Чимширова да не би да не знае кой е председател на НС, останалите там, и да не и направи впечатление, че имената им липсват в списъка евентуално, ако е било така.

92

до 101

преди 4 месеца

абе, ти си по изкукал от бай пън бе, не виждаш ли че ЕС скимти на умряло, рецесиии, няма суровини, икономиката зле, а руската икономика и назад да тръгне не могат я стигна

91

Обяснения и мрънкани

преди 4 месеца

Тази некадърна и некомпетентна "експертка" в министерството на отбраната, която не пратила поканите казва, че уж го направила от недоглеждане от нейна страна и списъкът с поканените не е бил актуализиран, което е довело до неприятната за всички ситуация.

90

Анонимен

преди 4 месеца

До До 94 - Да, колеги бяхме, но в различни сфери на образованието. Затова няма как да му завиждам, просто добре го познавам. А ти може да си сложиш снимката му над кревата си и да му се кланяш всяка вечер, твоя работа.

89

Западен човек

преди 4 месеца

България е загубена без министър Тагарев! Кога ще го проумеете, копейки!? Без Тагарев всичко се поема от чорапа и веднага пълен курс на изток! Това не бива да се допуска на никаква цена! Нашият път е на Запад, със САЩ и Европа, сиреч с цивилизования свят, а не към беднотията и мизерията на Матушката!

88

Затова

преди 4 месеца

До 97. Ами държали са я, защото уж с 20 годишен стаж и защото после старите партии като БСП и ДПС реват, че имало политическа чистка и им уволняват техните кадри.

87

До 94

преди 4 месеца

До Анонимен Ааа, сега е ясно. Явно се познавате с Тагарев в битността му на даскал и те гложи завист, че той, макар и ветропоказвател, успя в кариерата, а ти очевидно не. Затова и бълваш змии и гущери срещу него.

86

Мнение

преди 4 месеца

Сменяйте ги навреме некадърните "калинки" в държавната администрация, като тази издънка Кристел Чимширова, които 20 години не могат да се научат да пращат елементарни покани!