256

Анонимен

преди 4 месеца

До тя Бъди рахат, те украинците ще одерат жива руската мечка и пак ще си вземат Крим.

255

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Рашките губят по 500 до 1000 на ден. След още 2г война вече ще е страшно. Руските богаташчета и гъзарчета ще бъдат изпратени също в окопите.

254

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 288 Добре, виждам, че си цар на краткия фантастичен разказ. Ориентирай си творчеството не по форумите, а да пишеш хуморески. Голям смях ще падне от твоите писания и ще изкараш и някой лев ако ги публикуваш в книжки.

253

тя

преди 4 месеца

Украинците много се коркат ,че Крим е Руски ,но това ,че им го дадоха даром не значи ,че е станал някага украйнски !

252

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 287 Тези тук са украинки тъъпако, а нашите проституират в Германия и Англия, но ти продължаваш да се ежиш уж си "горд" "европеец" - а то те смятат за цигааанин там.

251

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 280 Господин разбирач Украйна само на границата с Беларус държи 250 хиляди войници, а тези които трепят по 1000 руснаци ежедневно в Донбос са 120 хиляди души. Тия приказки за 500 хиляди ги раздухва Русия надявайки се украинците да се разбунтуват и да подарят даром победата на Русия. Удавник за сламка се хваща, това е положението на Русия. На Украйна не са и тужни повече войници защото загубите им в сравнение с руските са 7-8 пъти по малки. Трябват им хора за ротация на фронта.

250

Анонимен

преди 4 месеца

До реалист От баба ти Ванга - по-беден, по-умиращ и по-безнадежден район от България няма. Но това по всичко личи изобщо не интересува нито такущите ни управници - подлизурки на посолството, нито младите плювачи във форума, неполучили качествено образование, но поради масовата цензура и пропаганда негодни да осмислят какво става.

249

Ташак Ташаков

преди 4 месеца

Били ги ударили през нощта. Този анонс го слушам от петилетки. Явно, СеСеСеРейската "електроника" може да вижда само през деня. Голям секиш с Рассията Матушка Радная.

248

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 280 Много ги разбираш тези работи, шапка ти свалям. Я да кажеш нещо за Украйна, там понеже е цветя и рози, вчера приеха закон да мобилизират жени и инвалиди, включително без крайник, без око и без половин бял дроб. Това е само, защото сигурно руската мелачка не работи и украинците нямат никакви жертви? Има и филмчета в Интернет от Украйна с гробища от хоризонт до хоризонт, като на всеки гроб има снимка на военен, украинското знаме и едно рехаво букетче.

247

Анонимен

преди 4 месеца

До 280 Да и за това на Украйна и трябват още 500 хиляди могилизирани

246

Анонимен

преди 4 месеца

До 276 Ама това им го казваме обаче не тръгват,а се нанасят още и после почва лая,Е много смели,ама по сайтовете

245

Анонимен

преди 4 месеца

Горката Русия сега като няма кораби как ще стига до донбас? Ами то всичко там са едни морета, океани, нали украйна е заобиколена само от море като австралия

244

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 276 Те братушките от мелене вече загубиха 350 хиляди солдата плюс 2-3 пъти по толкова с липсващи крайници

243

Анонимен

преди 4 месеца

До До 253 Вече е загубила над 30% от територията си и бавно и полека това число се увеличава. Украйна е в нокдаун и какъвто и допинг да и бият треньорите и от Запада, сега се клати и скоро ще рухне. Като рухне, ще загуби 100% от територията си, без бой. Според известни американски анализатори примерно като Скот Ритер (ветеран от ЦРУ) и други, това ще се случи след няколко месеца, най-късно в края на лятото на 2024 г.

242

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен==На всички желаещи да воюват заедно с укрофашистите срещу Русия,прав им път! Никой няма да ги спре,а напротив,ще ги изпратим с огромна радост и облекчение да ги смелят братушките набързо! Тъкмо да се прочисти РОДИНАТА ни от либерастките продажници! Начело да са магаренко,про100 киро,кокоро,ристю,танас,минжу,ал-йо,боко,шишо,мис бони,ухото и цялата шошоро пас** м**на,която грухтя край посечените човешки органи и плюска от сатанинската гей**шка торта!!! Да не забравят и сапунения плъх!

241

До 267

преди 4 месеца

Само чакай Путин да спечели изборите и ше видиш как ще клекне ...

240

Анонимен

преди 4 месеца

На пилотите на Су-24, които са изстреляли ракетите благодарност им изказа лично Бандера, след като днес, половин час след атаката го посетиха, за да се присъединят към него, след два точни изстрела от руските ПВО системи. Олешчук така и не дочака "хероите" да им връчи сало. Но може да дочака Кинжал в близкото бъдеще, за да може да ги намери при Бандера и да им благодари там. Това е положението.

239

Анонимен

преди 4 месеца

ква е тая npocта копейка тук, дето налита на бой даже през клавишника?! Адрес щяла да дава чак. Дори прасетата по Коледа имат по-смислен живот от твоя бе, копейчо хаха!!!

238

Анонимен

преди 4 месеца

До 267 Ти ще клекнеш като се наложи да ходиш до едното място само това можеш

237

До 253

преди 4 месеца

Хахаха-площта на РСМ е 25000 кв.км.Украйна е най-голямата по площ държава в Европа(без континентална Русия)-около 600000кв.км. Според всички официални източници-и американски Украйна е дагубила-22-23% от територияга си без да вклчмнаме Крим.И сметката е ясна-120000 кв.км.