20

До 12 и 13

преди 15 години

Атака може да управлява само в лудниците и психодиспансерите!Колкото до имотите на Царя,БСП не могат да му ги отнемат по простата причина,че са си законно негови!Това трябва вече и на последните неразбрали *** атакисти да им е ясно!Не случайно навремето са одържавили частните имоти,не друго амо частните имоти на Царската фамилия!И стига сте дъвкали тази тема,изтъркана е и сте смешни!Както бяхте смешни с всички жалки компромати срещу Царя(то не бяха гражданство,лична карта и други подобни глупости)...Айде спрете пиенето вече!

19

преди 15 години

Мили и нищо незначещи драскачи подписващи в този и онзи форум.... вече стана ясно какво ще е следващото мнозинство в парламента можете да поздравите падаря на царя, лудия Сидеров и черното драгелвско зло със вторто и третото място...

18

vv

преди 15 години

ГНУСОТА и пълна отврат са ми и Станишев и Симеон и Доган -по-дълбока антипатия не съм изпитвал към никой друг политик и човек

17

Ahmed Dogan

преди 15 години

Господа малко нещо съм позадържан! Приемете моите най - топли пожелания от ареста! Пожелавам ви скоро пак да се съберем. Елате при мен! Тук е топло уютно и приятно! Всички заслужавате това! С вашия "труд и усилия" заслужавате само това!

16

olipsss

преди 15 години

N1 mnogo smisleno izkazvane pozdravi i podkrepa

15

преди 15 години

не, просто ДСЗа да се знае от къде е тръгнал, и без чия помощ нямаше да е това, което е в момента

14

преди 15 години

Чудя се, братя, как се подписва нашият премиер - Сергей ДС или просто СДС? :D

13

Червената помия

преди 15 години

Спомняте ли си края на филма "Петко Войвода"?Как войводата беше окачил на комина на къщата си черно знаме, на което пишеше ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ...И как го застреля Българин-полицай?Аналогията с днешния ден ми хрумна случайно, след няколко показни "застрелвания"с тръби и чукове, и едно "Самоубийство чрез обесване".Сладък е кокала на властта, явно има още мръвки по него за оглозгване през оставащите 8 месеца.

12

Червената помия

преди 15 години

Спомнете си предизборните закани и обещания на БСП за разследване имотите на царя?Много бързо Сергейчо обърна мекия брус.Коалицията се крепи само на далавера и взаимна изгода и зависимост един от друг.Май от един месец сериозно се замислям дали да не гласувам за Атака?Само те единствени нещо все пак правят против статуквото.Може да е само приказки, но не се отказват, колкото и да ги плюят.А и на нашата луда държава и трябва луд управник, за да оправи яките батаци и далавери , не да затъва и той самия в тях, като Сергейчо, който на 42 години най накрая осъзна къде е на баницата мекото и на работата лекото.Далавера му е майката, не работа за интересите на народа и държавата....

11

преди 15 години

GLUPAV NAROD S HITRI UPRAVNICI.......GALKO CHE NEMOGETE DA PROCHETETE INTERVUTO SAS SIMEON V ESPAÑA.....KRADEC,LAGEC,IZMAMNIK...VSICHK O SA LICHNI INTERESI......TOVA E SAKSKOBURGODSKI.....DAVAITE MU O6TE I O6TE...GORI,ZEMI,ZAMACI.....A VIE PI6ETE KOMENTARITE SI TUKA ...

10

spooky

преди 15 години

ei tia niamat gram srama trebe nared da pochva da se razstrelvat inache nema izhod

9

преди 15 години

Предатели времето Ви изтече. МИЛОСТ ЗА ВАС НЯМА ИМА.

8

преди 15 години

Hvalete se edin drug,zahtoto naroda Vi mrazi.

7

88

преди 15 години

Серго лиже, лиже ама дедо Симо трябва да внимава да не вземе да се отпусне от кеф и да усети на т'слата дръжката! Щот Серго докато лиже- ръцете му са свободни и не се знае какво държи!

6

Тракийски

преди 15 години

Очевидно се е метнал на дядо си - Крадец и Измамник. Определено мошеннците от БСП и еничарите от ДПС има какво да научат от него. Той знае доста стари трикове.

5

питащият

преди 15 години

Дали тоя *** Симеончо и той не е обърнал резбата като хамстера ГЕЙ ?или играят на чипове и после се клецкат??

4

преди 15 години

Не прочетох статията, защото само от заглавието ми се доповръща...

3

преди 15 години

ГОСПОД ВИЖДА .СТАНИШЕВ СИМЕОН ДОГАН И ТЪЩА МИ НЯМА ДА ЖИВЕЯТ ДЪЛГО

2

бай Пешо

преди 15 години

"Има хора на различни нива, които се опитват да налагат противоречия и интриги. - с него вотлаве.

1

tetote

преди 15 години

Тоя дето лижи дрътата гъзяга на бай симо да се скрие че дететоми което е на 5годинки веднъж го видя по телевизията и се уплашиКаза тоя тоя тоя тате е лош исключи телевизора и от тогава детето казва че е лош щото приличал на голяма мишка плъх и нему е приятно да го гледа от тогава гледа само анимациони програми???Така ще е ми казва жената докато ти седиш и пиеш бира децата ни ще се плашат от такива които неси знаят семето какво е *** покажи че си мъж и ни защити? Питам се сам ли ?? само моето семейство ли е против тея *** ?