96

Анонимен

преди 5 месеца

Руското джудже - най-страхливото джудже в света

95

Ех руснак

преди 5 месеца

Едно време те ходиха на крака при него. Сега той ходи да върти ду.арата я в Африка я Китай.На повикване е явно вече

94

Анонимен

преди 5 месеца

Америка и Англия искаха да му избодат очите на Путин, а май ще му изпишат веждите. Злобата, алчността и завистта никога не носят добро, а те имат в излишък.

93

Анонимен

преди 5 месеца

До 97Кой каквото ще да казва, но Су-35 е красавец.)))Долно пробен таралясник, Индонезия се отказа да го закупи.Прекалено висока цена за възможностите на самолета.

92

Анонимен

преди 5 месеца

До 101Аз, като производител на зеле, мога ли да си определя цената///Можеш, ама може и да изхвърлиш зелето, сети се защо.

91

Виц

преди 5 месеца

Си 35а? Аз защо не 57??? Защото макетите не летят или имат по-важна работа от защитата на Вовата? Или защото ако решат да го свалят, ще го свалят и въпреки 20 Сута. Ама той върши чудесна работа. А иначе е молел за вдигане на цената. Че бюджета съвсем се издъни. Прозрачно. И ясно на когото трябва;)

90

Коран сура 16/3

преди 5 месеца

Планината, като не отива при Мохамед, Мохамед отива при планината!

89

Анонимен

преди 5 месеца

Аз, като производител на зеле, мога ли да си определя цената?

88

Анонимен

преди 5 месеца

До 100Цената на нефта зависи от производителите. А най-големите са точно Саудитска Арабия и Русия. Договорят ли се да намалят добива,...)))Голям праз като намалят добива, ха, ха, ха, ха, ха руският петрол е на специална цена, определена от САЩ и ЕС, ха, ха, ха, ха, ха!

87

Анонимен

преди 5 месеца

CNN дава всичко, от тръгване, пристигане и посрещане.

86

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Анонимен 96: Голям праз? Цената на нефта зависи от производителите. А най-големите са точно Саудитска Арабия и Русия. Договорят ли се да намалят добива, цената автоматично тръгва нагоре.

85

bl

преди 5 месеца

Кой каквото ще да казва, но Су-35 е красавец. Ако бях НАТОвски пилот щях възбудено да се надявам един такъв Су да ми вкара отзад ракетата си.

84

Kostas Linke

преди 5 месеца

Путин е Ислямо-Комунист !..Факт !

83

Какво научихме?

преди 5 месеца

И какво научихме от статията - че не са уведомили предварително Ройтерс за посещението на Путин е Саудитска Арабия и Обединените Арабски емирства. Наистина голям пропуск.

82

Ахмет Доган ДПС

преди 5 месеца

Аллах Акбар, Само Путин и Корана в сърце !

81

Малко за политика

преди 5 месеца

Путин беше посещение в Саудитска Арабия и ОАЕ и го посрещнаха с почести. Малко неприятен факт за т'роловете според които той все се криел в бункера си. Но няма проблеми. Сега вече започнаха да пишат, че този, който е ходил е двойник на Путин. Това им е нивото, нищо ново не могат да измислят.

80

Дон Кикот

преди 5 месеца

Тоя е метето Путин истинския не излиза от бункера или е балсамиран.

79

ТОЙ Е ДЯДКА..

преди 5 месеца

А АЗ НЕ СЪМ..... НЕГОВИТЕ ДНИ СА ПРЕБРОЕНИ, АКО ЩЕ И 50 ИЗТРЕБИТЕЛЯ ДА ИМА

78

Анонимен

преди 5 месеца

До 87До Анонимен 69 - за твое сведение Китай и Индия се смятат за цивилизацията на света////То и индианците в Америка се имат за център на Цивилизацията, ама всички бегат у САЩ, даже и,, цивилизованити" китайци и индийци.У всеки голем град има китайски квартал, докато не съм чул да има американски квартал и в един китайски или индийски град.

77

Анонимен

преди 5 месеца

До Страхлив AМи при положение, че цял свят иска да го залови, според тебе как да отиде?? Като супермен ли? Това са само 5 самолета... за най-важният човек в света в момента..