28

Тагарев

преди 5 месеца

Вече знаем всичко, така че сърбите направо да се предават и да се изтеглят на запад от Морава.

27

аноним

преди 5 месеца

Някой си мечтае за ,,Балканска пролет".А колкото до измисления ,,шпионии'-преди дни руския министър имаше среща със сърбина -на четири очи.Това успяха да сътворят!!!!

26

партизан

преди 5 месеца

Криво им е на сърбите, защото е шпионирал против политбюрото.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя ще да е много важен военен фактор,щом е обвинен за шпионаж в полза на България.Познавам смесени семейства/между българи и сърби/където българите не смеят и думичка да кажат срещу Сърбия,да не бъдат обвинени в шпионаж.И това е от много години.

24

Анонимен

преди 5 месеца

А Цветан Василев няма ли да го арестуват и да го върнат в България

23

Анонимен

преди 5 месеца

Не е шпионирал в полза на България, а в полза на посолството на САЩ намиращо се в България. Има разлика.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбите обичат далаверите и бързите пари. По това си приличат и с руснаците , които трайно се настаниха след разпада на СФРЮ.Руските олигарси и те в Сърбия , както нашия Цветан Василев. Който си откри фабрика за цигари и шишета. Да се бълва стока на Черно. А в България руските олигарси и някои български си взеха Топлофикация да ги подхранващи да бутат всяка властта. Я с газ ,я с сградна инсталация.

21

Анонимен

преди 5 месеца

А в България осветените шпиони на джуджето Македония си правят каквото си поискат.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Е па западните покрайнини са си български, какво искат - да ги мачкат, да ги тровят и те да си траят по комунистическо посссрски ли?

19

Хах

преди 5 месеца

Айде на бас, че сведенията, които уж е давал са от типа "на 3 ракии в местния вертеп как сме щели да станем на кълбета".Палячовци.

18

gg

преди 5 месеца

Прекрасни добросъседски отношения... До никъде няма да стигнем така.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Измислен шпионин. За да нагнетяват омраза към България . Сърбите сега се слагат на Русия. Да смъкват повече пари. И така с доставките на стоки с двойна употреба за войната в Русия.

16

мдааа

преди 5 месеца

поредната сръбска простотия да се харесат на Путин и да си отмъстят че накараха Лайнвров да заобиколи през Гърция. Този българин де не е работил ви министерство на отбраната на сърбиягзъ

15

Анонимен

преди 5 месеца

За Света и за България . Сърбина е веселия ***. Имали леки пари и храна . Идва ред на пиенето и Лепа с чалгата. Сърбия мрази всички около нея. Той е шовинист когато е в група. Унгарци ,Румънци , Българи. Гърците ги обича заради морето. Македонците заради земеделските продукти. А обичта си към Путин заради военната помощ и Китай заради финансите.

14

Историята

преди 5 месеца

С превземанетона София, ще пре националното падение на Бъългария. Държавата ни ще спре да бъде разграбвана.

13

явно е имал

преди 5 месеца

клетка терористична . Шпионската дейност е свързана и с много други дейности . Не съм чул сърбин да е отровен , снимки на предприятията си има и в мрежата . По филмите шпионите от сео сменят диктатури в африка . Сега ще получи много висока присъда . Може да го сменим за друг шпионин от пандиза . Шпионирал Сърбия в полза на българия . Тези неща се учат от интернет . Добре е че са го хванали .

12

IQ 3.14

преди 5 месеца

До АнонимеН10 тва е така, ама ако новината не е порадната изсмукана от пръсти наркомания, тва означава, че тия ти теглят на кантара. краден газ, незаконни такси, сега шпионаж...ще ни вземат крим ми се струва.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Сръбете не са яли лабут скоро от нас

10

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбите са шовинисти от 19-ти век. Последните 200 години не са мръднали в умственото развитие. Затова палят война след война. Много глупави хора са.

9

АнонимеН

преди 5 месеца

ТАКАВА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧЕЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ! МОЖЕ ДА ШПИОНИРА ЗА КОСОВО ЗА АЛБАНИЯ НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ НЕ ДАВА 5 ПАРИ КАКВО СТАВА В СЪРБИЯ ТОВА НЕ Е ШЕГА! d ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ СА УПРАВНИЦИТЕ НА СЪРБИЯ!