13

Final Destination

преди 6 месеца

Когато смъртта те иска те взима

12

Казума

преди 6 месеца

Хех. Не ме харесваш,ако бях аз щях да съм го отрязал, ти си уволнявай който искаш.

11

Казума

преди 6 месеца

Елеее, уволнете кмета и шефа на общинския съвет. Тоя дето е трябвало да отреже дървото не е виновен изобщо, никой не му е казал.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Бурия която си има дори име връхлитаща със скорост 150км пориви на вятъра и да няма предупреждения за населението от властите, някой трябва да поеме отговорност, за тази трагична смърт.

9

Загрижен

преди 6 месеца

За това, което се случва сега във Варна се знаеше от преди една седмица. Сериозни метеорологични сайтове като windfinder го прогнозираха. Но кой да гледа и да се интересува. Мерки можеха да се вземат, хората трябваше да бъдат предупредени. Още днес сутринта трябваше да бъде обявено бедствено положение.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Община Варна трябва да премахне изсъхналите и податливи на чупене клони а не по цял ден да си бъркат в носовете по кабинетите и да чакат държавната заплата!!! Ако бюрократите си бяха свършили работата,жената нямаше да загине! Как може такова безхаберие и такава некомпетентност и незаинтересованост!!! Вятърът не е виновен ами бездействието на бюрократите. Съд за виновниците !

7

Анонимен

преди 6 месеца

Коцев си прави ПР в социалните медии. Навсякъде по света има ветрове но само тук последствията са трагични. Утре града ще е леш по светло.

6

Стихия

преди 6 месеца

На 44 години съм от Варна, и такова нещо не съм виждал до сега. Все е имало бури, но за половин-един час. А това е вече 5-6 часа. И такъв вятър, наистина ураган. Утре ще е пълен погром. В Аспарухово и Галата май няма ток, и при нас премигва през 5 минути. За дърветата няма какво да се коментира, пълен хаос и безстопанственост цари във Варна. Новият кмет е същия като Портних, лигаве.

5

Варна

преди 6 месеца

Утре ще има приятно изненадани като си видят автомобилите. Такъв вятър не помня поне от десет години.И съм в ниското е центъра на нисък етаж. По кварталите ще е приказка!

4

Бай Дън

преди 6 месеца

Пак ли Путин е виновен?

3

Иван

преди 6 месеца

След 40 годишна възраст така или иначе си си изпял песента и вече всеки ден живот ти е подарен от Бог.

2

Варна

преди 6 месеца

Няма да се спи май тая вечер ...Обаче нагоре към Добрич май е още по-страшно.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Страшна буря , пичове ,ураган! Навън е страшно!