14

Кой мъж, кой жена?

преди 7 месеца

Нали всеки се самоопределя? Значи жена е влачила и налагала жена.

13

една жена

преди 7 месеца

До Анонимен 1 и 15 Защото са слаби, злобни и безчовечни. Мъжете също изневеряват. Но не вярвам да смятате за нормално жената да си наеме бияч да причини същото на изневерилия й мъж. Не бъркайте любов и желание за притежание! Човешките същества не се притежават.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Не, но са казали на нея да си отиде от вас!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Жената, като разбрах, че ми изневерява и се скарах! Тя ми удари шамар, аз инстиктивно отвърнах. Тъста и тъщата нищо не казаха.

10

Анонимен

преди 7 месеца

"Народното събрание прие промени в Закона за защита от домашното насилие, с които се увеличава кръгът от хора, които попадат под обхвата на закона, като се включват и тези, които са в интимна връзка, продължаваща повече от 60 дни" - Никой не успя да даде свяснто обяснение на "какво по дяоволите означава това", нокако и да е.

9

6

преди 7 месеца

Бийте минуси вие, бийте. Знам ви аз логиката - Няко го бутнал - лека лтелсна повреда. Зачасвил се от шамар - средна. Боляло го после два часа след това - теееежка!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Жена ми хвърля по мен чинии, излежава се до обяд и изпива парите оставени и да плати сметките. Това домашно насилие ли се води?

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

Някой знае ли къде е тоя терен на ПроСоТо? Искам да ходя там да ме прошнурова и мен.

6

До дони

преди 7 месеца

Ами не сме като софийските жендърчета жените ни да ни бият.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Проблема с тия м... али става все по голям махалата, е вече една, четвърт от Стара Загора никой не знае колко са, едва, времето когато проблема и да, иска някой да, го реши няма да може въдят се бързо

4

Анонимен

преди 7 месеца

Амекансаккта система: Мъжът изневерява. Жената взима половинат имущество и после получава доживотна издръжка. Ако има дете, ще получава и детска издръжка + цялото имущестово (така го извъртат, де). Ако жената изневери - мъжът е нехаен, не я обича, тя търсило любов другаде, затова жената взима половината имущество ... После що никой нормален не се жени ...

3

Анонимен

преди 7 месеца

"за нанасяне на средна телесна повреда на 21-годишна жена, с която живеел, като я съборил на земята, влачил я, удрял я по тялото. При падането тя е наранила дясната си ръка." - Отново ще си играем на думички с неразбралите, явно ... Лека телесна повреда, че ти се зачарвила бузата, като са те пляснали, бе хора! Средна е нараняване с трайни последици, затруднено движение, а тежка ... тежка е да ти отрежат ръката ...

2

АА

преди 7 месеца

МАЛКО се злоупотребява с това домашно насилие..представи си , че жена ти е ..ккучка..и с приятелка те натопят ...то съдебната система ще те унищожи !

1

Анонимен

преди 7 месеца

О не, град от сто и кусур хиляди жители, през месец-два имало насилие! Не мога да повярвам! Сефте в човекшката история! И защо пишете САМО ЗА ЖЕНИТЕ, БЕ!