90

Анонимен

преди 11 месеца

Подходът на младите се формира с времето и средата. В млада възраст целта на живота е да се възпроизведе. Това е свързано с рисково поведение, но е съответстващо на степента на зрялост на биологичните систени. Където има много живот, има и много смърррт. Не може да бъдат съдят млаите, че ръководещите ги от предишните поколения създават модели на поведение с цел консумация, а младите да са виновни, че консумират. Младите все още са в матрицата, създадена от други.Трябва време,за да изградят своя

89

Анонимен

преди 11 месеца

И как точно ще се погрижите за последните години от живота си? Говорите така, но никой не каза какви точно чудеса ще направи при сегашното положение на нещата в тази страна. И, 91, престани да ме обиждаш, да ми говориш за логика и образование. Аз се аргументирам и обяснявам подробно, а ти само подскачаш, повтаряш едно и също и нападаш с епитети. Както казах, така и не разясни какво ще направиш, единствено въртиш "Ще се подсигуря, ще се подсигуря".

88

Анонимен

преди 11 месеца

До 93 - Ако толков ане го е искала, можеше просто да го остави в някя болница и GG.

87

Анонимен

преди 11 месеца

И какво му е изненадващото? Вски иска жилище, кола, пари за свободно време ...

86

Хмммм

преди 11 месеца

Съседката ни от горния етаж до скоро гледаше болния си мъж. Почина преди около месец. Нямате представа какви епитети изпозлваше когато се оплакваше от него. Разбирам я той не беше лесен за гледане. Моя извод е че не искам никой никога да казва подобно нещо по мой адрес. За това имам задължението да си подготвя последните години на тази земя без да принуждавам децата ми да се грижат за мен. Гарно е. гнусно е. Тежко е. Имайте милост към децата си и се погрижете сами за себе си.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Инфлацията в САЩ я печата ФЕД . На нас ни казват че вдигат лихвите да се борят с инфлацията а те печатат два трилиарда за да изкупят от банките нереализираните загуби за да си получат хората парите . Сега измислиха друга схема . Банките давале по 4 % лихва по депозити за да им давали банките пари на заеми щото пазара вече неще да дава и като дойдат падежите трябва да се печата . Ще има инфлазия дългосрочно а в ЕС даже номера с лихвите по депозити не са направили още .

84

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 87, ти продължаваш да не разбираш, нали? Да, факт е, че масово сте зле образовани! Тук не става въпрос ТИ да я оставяш! Тук става въпрос ТИ да си достатъчно интелигентен и да се погрижеш за тази си част от живота си и да не си в тежест на децата си! Сега вдяна ли кратуната? Толкова ли ти липсва способност да четеш и разбираш, а? Примитива необразована!

83

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 81, самият факт, че има индивиди в обществото ни, които все още "раждат деца за да има кой да ги гледа на старини" говори, че същата тази част не претърпява никакво развитие. Това са онези, които дърпат всички назад. Потресаващо е просто! Жалка картинка.

82

Анонимен

преди 11 месеца

Току щр прочетох материал в немска преса, че във Великобритания били приели закон за поощряване на местния добив на метали, на суровини, И вече се готвят да възстановят добив от изоставени мини, където има неизвадени залежи, Готвят се съшо да разработват нови залежи. Защото се вижда, че няма да могат да разчитат вече на евтините суровини от Русия, Украйна и Китай.

81

79

преди 11 месеца

Младите ни мързииии... Е не всички. Един познат му харизаха 40000 лева. Дядо му разпродал нивите и раздава. На нашия му викам - Сега имаш златна възможност - Купи си бус, малко по-запазен, разбираш им, ще го стегнеш и имам курсове за теб, през една обша фирма с приятели! Нашият не па не ... Нямалонда е "шофърче". Купи си 14 годишна S класа на дизел, кара 8 месеца през просото и вила "дай нялой с лрадена нафта". А този, дето му зае мясотот стига по 6500 лева на месец.

80

Анонимен

преди 11 месеца

81: Никой нищо не ми е втълпявал, просто виждам как стоят нещата. Преди години хората дори пускаха обяви за гледане на възрастни срещу яки пари. Познай дали имаше желаещи. Видях и възрастните роднини на мои приятели как си заминаха за месец-два след като ги пратиха в дом. Не бих причинил това на моите, нищо че баба ми беше с деменция и да, трябваше да сменям памперси. Бяхме с майка ми и се справяхме, защото за сам човек е трудно чисто физически. Не ми е и минало през ума да я оставяме.

79

до 63

преди 11 месеца

Много си зле,щом вярваш че младите са русофили!Младите,за разлика от вас дъртите пишмантарикати не сме нито русофили,нито русофоби!И пет пари не даваме за политическите ви крясъци!Изграждаме си живота бавно и постепенно,стъпка по стъпка,и получаваме резултати!След някоя и друга година ще посегнем на властта,и ще я вземем!А наркоманите,извратеняците и чалгаджиите не са наша представителна извадка!Добре го запомни!

78

80

преди 11 месеца

Уау ... Некое ми е набио минуса ... Исла да видя, как ще работиш по 60 часа на семица и ше си скъсваш *** от учене, когато баща ти е в кома, *** е на 3 вида атидепресанти ине с кръвно 160/120 перманенто, а е стнаал 40 кила, докато ти освен за тях, се грижиш и за две болни баби. Набил вече минусите! Щастлив, е другите страдат!

77

Анонимен

преди 11 месеца

До 74 - Писах на съкмай там каквото е, но го изтриха. И каква теза, те години? Онзи твърди, че на 20 години сме мислели само за коли, "бело" и жени (да не казвам, *** не сме само мъжете, които сме били на 20, но с тоя никнейм, сексизмът е гарантиран), а ако сме се притеснявали за финансовото си бъдеще, трянвало да се самоубием. Омраза е това, отвсякъде. После съшите стават крайно-леви социалисти или направо върли комунисти!

76

Анонимен

преди 11 месеца

До Ivek Точно! Слушах някакъв канадско дядо, дето каза нешо от рода на - Аконси гладен, ще изгориш гората, за да си намериш храна и псоле каза, че тракторите са на дизел и това мърсо природата, но без тракторо на дизел, няма да има излишък на храна на заоад, а дори напротив - ще има мега високи цени и ще гладуваме, защото повечето сме толкова смотани, *** не мжоем и домат в саксия да гледаме.

75

Анонимен

преди 11 месеца

До 75 - Аз съм добър пример за това. Докато всички бяха що-годе здрави, аз си бачках яко в чужбина, 60 часа корпоратовна, ама с пари и се мятах из баров, ресторанти, екскурзии. Две годони ходих с колелото ... Не защото съм много загрижен з априродата, а защото събирах за Порше. После лато попнаха да боледуват - бабтие, дядо, майка, чичо ... Помахай с фледнае, с пари и ... Тая хубава корпоративна работа изгоря. Няма как, хем да бачкаш така, хем да гледаш.

74

Анонимен

преди 11 месеца

До 74 Ти си същия от тея, дето като станете на 30 ревете, че други живеем мечтите ви. Естествено, *** искаш д аумрем, за да не те дразним. Но не забравяй - ние сме тези, които правим благата. Вие сте жалките консуматори.

73

Анонимен

преди 11 месеца

66 (продължение): Като толкова се тревожиш, че ще натовариш твоите деца, можеш да се запишеш още отсега, че и там места няма много. Що да чакаш? Пък и по-надолу писа, че си се родил без да го искаш, прояви далновидност и реши този проблем. Писна ми от философи, дето уж много ги изчислявали работите и все били "практични". Що не си признаеш направо, че те е страх, че ще ти се наруши хатъра, щото при тия дето говорят така, излиза точно това накрая.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Няма нищо изненадвашо в това! Пропагандата ви не мина.

71

Анонимен

преди 11 месеца

До 66: Личи си, че никога не си гледал болни хора, иначе нямаше да пишеш такива глупости. Трудно е за всички в такава ситуация, така е, но да разчиташ, че всички професионалисти ще бъдат "винаги на 6" е късогледо. По-долу написах, че работата е неблагодарна и не гъмжи от мераклии да се занимават точно с това. Плюс това децата като теб с един възрастен не могат да се справят, а искаш лелките по домовете да обгрижват десетки старци, всеки със своите болежки, а и да го правят качествено.