102

хахаха

преди 7 месеца

До ........ 82По важно е да има за жилище на "лидера" на не българите познат ни като копейкин.

101

Рендету

преди 7 месеца

Скапаната ни държава пилее десетки милиони долари и евро за глупсти, но не можа да намери 30,000 евро, за да купи къщата на Стефан Караджа и да я превърне в музей!!!! А, Караджата отдаде най-скъпото, което имаше за свободата на този народ - живота си!!!! Жалки сме, жалки и недостойни!!!!!!!!!!

100

Анонимен

преди 7 месеца

Който се възмущава от Русия да си бръкне в джоба и да дава на Зеленски, ние българите не сме длъжи да плащаме чужди военни кампании.

99

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 102 Ама вие като обичате тлкова Укропитекия си вадете от джобовете и им давайте и се записвайте доброволци и на фронта. Държавната собственост д не тие бащиния бе? Оше повече, че сте 4-5 % от населението евроукропитешки жъллтопаветници.

98

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросният Стефчо участва в двете български легии които се бяха юрнали да освобождават Сърбия. В Белград няма даже малка улица на негово име, камо ли паметник!

97

Браво копейкин!

преди 7 месеца

ти с палат, възрожденец

96

Анонимен

преди 7 месеца

Кво толкова се възмощавате и се пишете големи патреоти. Вместо да обвинявате стойностните богати хора, да бехте се организирали и купили къщата.,, Възраждане ", нали получава субсидии, и те се имар за баш българи - патреоти да беха заделили от пари и от депотатските си заплати и да купят имота.На думи всички сте патреоте.

95

И още нещо

преди 7 месеца

Майка му е от рода Бимбелови - потомци на Момчил воевода, деспот от Второто българско царство. От същия род е и Вълчан воевода. За да не ви мътят главите простотиите, съчинявани от "историците" от периода на соца. Потърсете материали за тази фамилия, интересно е. С други думи, Караджата е момък с аристократичен произход, загинал едва на 28 г. После преценете колко "момченца и момиченца" на същата възраст познавате, които дори още не са започнали да работят и си карат нещо като весел пубертет?

94

Анонимен

преди 7 месеца

Какви лъвове сме имали, а сега останаха само мишшки като Денков и едри чифтокопитни бозайници като Боко и Пеевски.

93

Баба Радка

преди 7 месеца

Даваме милиони на укритата. Даже не даваме и 1 лев за нашата история.Жалък резерват .

92

Анонимен

преди 7 месеца

От всичко написано става ясно че тоз е бил неква мутра навремето

91

Анонимен

преди 7 месеца

До До до 65. Твоята "документирана" история нали знаеш къде да си я зАвреш.

90

Анонимен

преди 7 месеца

До Чук и Гек 87. Такива "поборници" като Стамболов от кръчмите после ни станали "управляващи" след Освобождението. Тоягата не свършила работа.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Преди някой чорбаджия щеше да купи къщата сега няма братче. Всички паметници след освобождението са строени с дарения от народа сега братче всеки вика дай от държавата иска соц ама се пише капиталист.

88

До до 65

преди 7 месеца

Не е бил на 26г., но да кажем че е. Тогава според теб няма проблем, да го заколи, по време на въоръжен грабеж на друг българин, така ли? Впрочем, някога чувал ли си този "борец за свобода" да е посягал на турчин? Всичките му документирани грабежи, убийства и издевателства са само над българи. А патриотино, дето и собствената си история не знаеш, ама по-голям българин от тебе сигурно няма в махалата?

87

Анонимен

преди 7 месеца

Големо важно в Тулча от 80 години нема българи.

86

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 7 месеца

СДС-Шайката разруши подредената ни държавица,та една къща ли няма да разрушаи ?Извод:Никога вече СДС-Чума!

85

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 89 Вежди Рашидов има нос като на J.P.Morgan оня е плащал да се унищожат всички снимки с истинския му нос имал е някакво кожно заболяване.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Не съм учуден че в България са разрушили нещо

83

Анонимен

преди 7 месеца

А Ръжди Вешидов в турския гамбест нос ли си е бъркал ?